Nie jesteś zalogowany.
Ludkowie, dlaczego nie stosujecie się do zasad tematu? Jest wyraźnie napisane, że do screenów pulpitu dodaje się również tapety.
ED:
Bo to są drogie rzeczy ;], ja swoja dodalem pare stron wczesniej bo Jej nie zmienialem ;]
Ich "wartość" nie ma znaczenia. Jeśli ktoś nie chce się dzielić swoimi tapetami, niech nie robi zamieszania w temacie, pokazując swoje pulpity.
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-04-25 18:46:53)
Ludkowie, dlaczego nie stosujecie się do zasad tematu? Jest wyraźnie napisane, że do screenów pulpitu dodaje się również tapety.
Bo to są drogie rzeczy ;], ja swoja dodalem pare stron wczesniej bo Jej nie zmienialem ;]
Zatem:
Siema, trochę się nudziłem więc pomyślałem że może założę tego posta.
Więc jeśli chcecie możecie się pochwalić swoim pulpitem.
Oto mój - po modernizacji.PS. Nie znalazłem posta o takiej treści, albo nie szukałem zbyt dokładnie, jeśli post sie powtórzył to można go usunąć.
To jest pierwszy post w tym temacie w którym osoba zakladająca nie napisała by oprócz screna pulpitu konieczne jest dawanie także tapetki ze screnu.
Temat "Screny pulpitu (i tapety)" brzmiąc w ten sposób, że "i tapety" są w nawiasie mówi o tym że tapety są niekonieczną sprawą, choć można zarzucić także i tapetę. Zacytuj tą zasadę która wymieniłeś, jeżeli jest inaczej niż piszę
Ostatnio edytowany przez XAniela (2009-04-25 20:03:31)