#6121 2009-03-29 12:05:54

MasterPLASTER
Użytkownik

Odp: Coś wesołego

^ dobrze prawi, wódki mu dać.
http://www.youtube.com/watch?v=JYBEz4Rps90

#6122 2009-03-29 13:51:08

Quithe
Użytkownik

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#6123 2009-03-29 14:13:51

Aniki00
Użytkownik

Quithe napisał:

Hehe ostatnio na zajęciach miałam to przedstawione jako przykład "nieetycznej reklamy" jezor

#6124 2009-03-29 15:18:03

Tsukune
Użytkownik

Wiecie...może i ten Kominek ma odrobinę racji. Ale i tak uważam że facet ma naje***e we łbie. Bo jaki człowiek rozważa dlaczego x można obrażać a y nie? A zapytam tak: po co w ogóle obrażać? Gdyby pisał o krytyce, to poparcie jak najbardziej [może poza tym przypadkiem z tą dziewczyną na disco]. Ale obrażanie? Zlitujcie się. Dlatego uważam że SethZero ma rację.

DiamondBack napisał:

luki wejdź jeszcze raz na ten blog i przeczytaj co jest napisane pod glownym logo. A teraz zamknij tamte okno i tam nie wracaj

I co...może mi jeszcze powiesz że moje życie składa się ze złudzeń?
By nie było offtopa

Ostatnio edytowany przez Tsukune (2009-03-29 15:20:56)

"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai

#6125 2009-03-29 15:41:29

DiamondBack
Użytkownik

Tsukune właśnie udowodniłeś, że twoje życie składa się ze złudzeń. A przy okazji swoją głupotę, bo on nigdzie nie napisał dlaczego można jednego obrażać a drugiego już nie. Bo najnormalniej w świecie nie o to w tamtym tekscie chodziło. A i powiedz mi kogo on tam obraził?

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#6126 2009-03-29 15:48:24

Endru
Użytkownik

#6127 2009-03-29 16:13:34

maryska
Użytkownik

Rodzice! Chowajcie swoje zabawki przed dziećmi! ;D.

Edit:
Kroko coś ten twój link nie działa ^^'.

Ostatnio edytowany przez maryska (2009-03-29 16:18:18)

#6128 2009-03-29 16:15:55

Kroko
Użytkownik

Zwiastun filmu, to będzie hit^^

Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-03-29 16:46:39)

If being powerless is evil, does it mean that power is justice?

#6129 2009-03-29 16:32:53

DUDi
Użytkownik

Teraz działa - spacja się wkradła na końcu.

Moda na Suknie - 1940

#6130 2009-03-29 16:32:53

Tsukune
Użytkownik

DiamondBack napisał:

Tsukune właśnie udowodniłeś, że twoje życie składa się ze złudzeń. A przy okazji swoją głupotę, bo on nigdzie nie napisał dlaczego można jednego obrażać a drugiego już nie. Bo najnormalniej w świecie nie o to w tamtym tekscie chodziło. A i powiedz mi kogo on tam obraził?

Wow...więc jednak coś ci udowodniłem. A teraz na dodatek będziemy sobie tłumaczyli co kto napisał, co? Dobrze wiem o co mi chodziło i o co chodziło kominkowi. Gość po prostu ma problem "dlaczego z punktu widzenia większości społeczeństwa nic się nie dzieje gdy obrażasz 'normalnych-nie przynależących do innych grup - ludzi' [czyli x], a dlaczego gdy się obraża żydów/czarnych/homoseksualistów itp. itd. [czyli y] to jest wielkie halo." On chce móc być wolnym i obrażać wszystkich. Kogo on obraził? Wydaje mi się że wszystkich ludzi którzy myślą...chociaż pewnie teraz ja obraziłem wielu jego zwolenników.

I teraz piękne finito posta: Dlaczego pan DB nie umie czytać?
Ponieważ pan T napisał że ma problem z samym faktem że jakiś człowiek "chce móc obrażać cały świat". Obrażać. Napisałem że gdyby chodziło mu o wolność krytyki to ok, popieram go. Wiem, gość walczy o wolność jednostki. Chce łamać stereotypy. Ale poprzez pragnienie obrażania?
Więc panie DB, dalej twierdzisz że moje życie składa się ze złudzeń? Tylko dlatego że nie lubię samego faktu że ktoś chce kogoś obrażać? 
Powiedziałem już wszystko co chciałem w tym poście, koniec.

Ponownie by nie było tak do końca offtopa Charlie the unicorn

Ostatnio edytowany przez Tsukune (2009-03-29 16:34:43)

"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai

#6131 2009-03-29 17:07:34

skam123
Użytkownik

Tsukune napisał:
DiamondBack napisał:

Wow...więc jednak coś ci udowodniłem. A teraz na dodatek będziemy sobie tłumaczyli co kto napisał, co? Dobrze wiem o co mi chodziło i o co chodziło kominkowi. Gość po prostu ma problem "dlaczego z punktu widzenia większości społeczeństwa nic się nie dzieje gdy obrażasz 'normalnych-nie przynależących do innych grup - ludzi' [czyli x], a dlaczego gdy się obraża żydów/czarnych/homoseksualistów itp. itd. [czyli y] to jest wielkie halo." On chce móc być wolnym i obrażać wszystkich. Kogo on obraził? Wydaje mi się że wszystkich ludzi którzy myślą...chociaż pewnie teraz ja obraziłem wielu jego zwolenników.

I teraz piękne finito posta: Dlaczego pan DB nie umie czytać?
Ponieważ pan T napisał że ma problem z samym faktem że jakiś człowiek "chce móc obrażać cały świat". Obrażać. Napisałem że gdyby chodziło mu o wolność krytyki to ok, popieram go. Wiem, gość walczy o wolność jednostki. Chce łamać stereotypy. Ale poprzez pragnienie obrażania?
Więc panie DB, dalej twierdzisz że moje życie składa się ze złudzeń? Tylko dlatego że nie lubię samego faktu że ktoś chce kogoś obrażać? 
Powiedziałem już wszystko co chciałem w tym poście, koniec.

Ponownie by nie było tak do końca offtopa Charlie the unicorn

naprawdę tego nie rozumiesz

8e91e6824c8563f6m.jpg

#6132 2009-03-29 17:10:43

SethZero
Użytkownik

DiamondBack napisał:

Nie narzucaj komuś swojej ideologii i niemów że ktoś jest głupi jak sam nie jesteś lepszy.

Prawie jak Kuroń

gotowy.gif
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.

#6133 2009-03-29 17:35:17

DiamondBack
Użytkownik

Tsukune rzeczywiście. Początek wspaniały ale finito genialne smile_big
źle zrozumiałeś jezor

#6134 2009-03-29 18:01:07

Użytkownik

Widzieliście kiedyś człowieka drzewo? ojej
A tutaj o nim opowiadają na wesoło Figurski i Wojewódzki chociaż wiadomo że to nie jest śmieszne, współczuje kolesiowi fuj

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#6135 2009-03-29 19:25:40

hikikomori
Użytkownik

Dobra, panowie, może kobieta się wypowie? Z mojego punktu widzenia instruktaż bicia kobiety, w którym nazywa się ją szmatą, dziwką i czym tam jeszcze (nie doczytałam) nawet okraszony emotami śmieszny nie jest. Jest prostacki. Nie twierdzę, że ci, których rozbawił, są prostakami. Powiem wam, że to może lepiej, że macie takie poczucie humoru, bo częściej możecie się śmiać, wszak prostackich, brutalnych, rasistowskich i tym podobnych rzeczy jest pełno na świecie. Śmiejcie się na zdrowie. Ale nie ubliżajcie tym, którzy mają inne poczucie humoru i uważają takie żarty za niesmaczne (delikatnie mówiąc). Co do życia w świecie złudzeń: wolę swoje złudzenia od obrzydliwej otaczającej mnie rzeczywistości. I nigdy nie wiadomo, kiedy to w co wierzymy, okaża się złudzeniem. Pozdrawiam i mam nadzieję, że przestaniecie w końcu wałkować ten temat, bo do niczego to nie prowadzi, a wesołe wcale nie jest.

Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-03-29 19:27:22)

#6136 2009-03-29 19:26:19

rezor1991
Użytkownik

cholera jasna ludzie dajcie spokuj! kazdy ma poczucie humoru na jeden temat a innych to nie smieszy wcale... kazdy powinien to wiedziec... tekst od DiamondBack o "napierdalaniu szmat" czytalem u kumpeli. Obraziula sie i zareagowala jak wielu z was, ja za to wzielem poduszke i do roboty... kupa smiechu xD juz inaczej patrzala na ten tekst ;] inna sprawa NIENAWIDZE lysych nazioli/faszystow i innych temu podobnych a mimo wszystko bawia mnie zarty o zydach. Czemu nie? skoro ktos sie usmiechnie z jakiegos tekstu to chyba nic zlego co nie? inn  sprawa kiedy za ten usmiech dostaje w pysk ;] albo pzynajmniej jada mu po opini i teraz pytanie "kto tu jest zly?"

zeby nie bylo offtopu i trzymajac sie mojej ulubionej tematyki
trójka żydowskich dzieci chciala lody od niemieckiego oficera
-HANS! HANS! daj nam lody!
-dwóch dostało po kulce, trzeci z automatu

100x100

#6137 2009-03-29 20:03:25

DiamondBack
Użytkownik

hikikomori napisał:

Ale nie ubliżajcie tym, którzy mają inne poczucie humoru i uważają takie żarty za niesmaczne

Jeśli już to zaczeło się całkiem odwrotnie!

...nieźle popierdolone w głowie...

takich debili trzeba obdzierać powoli ze skóry i miejsca jej pozbawione często posypywać solą i polewać spirytusem w celu spotęgowanie bólu - tak jestem uczulony na takich ludzi i w tym jedynym przypadku rozumiem Hitlera

DiamondBack wez ty k*rwa za przeproszeniem wyjdz kiedyś z domu i zobacz jak świat wygląda...u nas za takie hasła by cie przywiązali do słupa i ściągneli gacie.

No cóż, gratuluję obiektywizmu.
Piszesz jakbyś się czegoś obawiała. Przecież znaczna większość facetów ma swój rozum i nie będzie nawet próbował brać tekstu na poważnie a ty chyba nie otaczasz się tą mniejszością? jezor Cholernie ciężko mi pojąć jak wziąść ten tekst na serio. Zacznijcie ludzie myśleć - to nie boli - SERIO!

Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-03-29 20:09:23)

#6138 2009-03-29 20:14:27

papasmerf32
Użytkownik

http://www.youtube.com/watch?v=EU9rwuKz40Q TY SORY ?! O_O

Ops, nie zauważyłem, że już było :<

Ostatnio edytowany przez papasmerf32 (2009-03-29 20:27:21)

6846276dda05d3b2.gif

#6139 2009-03-29 20:24:06

Heliar
Użytkownik

SethZero napisał:
DiamondBack napisał:

Nie narzucaj komuś swojej ideologii i niemów że ktoś jest głupi jak sam nie jesteś lepszy.

Prawie jak Kuroń

a to... ach bo lubię smile_big

#6140 2009-03-29 20:31:18

jinjej
Użytkownik

No i zamiast "coś wesołego" zrobiło się "coś nie-wesołego", chociaż nikomu piszącemu w tym temacie nie powinno się przypisywać złych intencji, zważywszy na fakt, iż poziom absurdu pewnych tworów jest tak abstrakcyjny, że przymiotnik abstrakcyjny ma w stosunku do nich charakter konkretny. oczkod Poddaję w wątpliwość, iż ktokolwiek z męskiej części ANSI poważnie potraktował coś takiego.

Na pocieszenie hikikomori powiem ci żart powtarzany przez moje kumpele:
"Każdy facet to świnia, z tą różnicą że świnia ma ogon z tyłu".

Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-29 20:43:35)

日本はきれいなです. 日本女の子にも..

Stopka forum

© Animesub.info 2024