Nie jesteś zalogowany.
Spice and Wolf II i FMA 2 ,obowiązkowo do obejrzenia
Ciekawi mnie też Sengoku BASARA.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-03-29 12:18:24)
w Kwietniu wysyp anime ile z tego bedzie warta obejżania to chyba jeszcze nikt nie wie, poki nie obejrzy chiociazby 1 epizodu.Wiadomo z FMA2 to pozycja obowiązkowa.Ja ma zamiar przyjrzeć sie ok.10 tytułom.Dla fanow baseballa "Cross game" zapowiada sie cieakwy kąsek ,ale zobaczymy.Valkiria chronicles za swój militarny klimat ma szanse byc ciekawa produkcją.A reszta niebawem sie przekonam:)
ps.I tak nie trace wiary w ponowna realizacje "Berserka" Moze na wrzesien
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2009-03-29 12:34:20)
ps.I tak nie trace wiary w ponowna realizacje "Berserka" Moze na wrzesien
Nie w tym dziesięcioleciu...
Autor mangi ostatnio stał się super otaku zagrywającym się w jakieś gry z loli. Biorąc pod uwagę, że wcześniej mówił iż historia jest już na półmetku pewnie umrze zanim dokończy mangę, a co dopiero miała by powstać seria OVA (bo o wersji TV nie ma mowy, tu musi być super jakość)...
Nie w tym dziesięcioleciu...
Autor mangi ostatnio stał się super otaku zagrywającym się w jakieś gry z loli. Biorąc pod uwagę, że wcześniej mówił iż historia jest już na półmetku pewnie umrze zanim dokończy mangę, a co dopiero miała by powstać seria OVA (bo o wersji TV nie ma mowy, tu musi być super jakość)...
jak umrze to inni dokończa jego dzieło:).Na dzień dzisiejszy jakby zrobili anime to by mieli materiał na 5lat:P swego czasu głośno mówiłem o kontynuacji Hajime no ippo i jakos sie doczekałem ( ludzie nie wiezyli ze wyjdzie) dlatego uważam ze Nowa wersja Berserka wyjdzie na 100% pytanie brzmi kiedy????:P
Biorąc pod uwagę, że wcześniej mówił iż historia jest już na półmetku pewnie umrze zanim dokończy mangę, a co dopiero miała by powstać seria OVA (bo o wersji TV nie ma mowy, tu musi być super jakość)...
Oczami wyobrazni juz widze Berserka OVA z bezkompromisowym scenariuszem, zrealizowanego na poziomie Hellsinga Ultimate. To jest na prawde piekny sen . A Miure ktos powinien przywrocic do pionu (zabrac Xboxa i zmusic do roboty).
Ja trochę z innej beczki zapytam - co to jest "Hellsing: Ultimate"? To coś jak FMA 2? Nowa wersja Hellsinga w całości opierająca się na mandze? Jak tak to co ile wychodzi nowy odcinek i na którym tomie mangi jest teraz ta seria?
Ja trochę z innej beczki zapytam - co to jest "Hellsing: Ultimate"? To coś jak FMA 2? Nowa wersja Hellsinga w całości opierająca się na mandze? Jak tak to co ile wychodzi nowy odcinek i na którym tomie mangi jest teraz ta seria?
To przykład na to jak powinna wyglądać adaptacja mangi, Hellsing od GONZO to przy tym chińska podróbka typu adidos.
Nie pamiętam, któremu tomowi to odpowiada, ale gdzieś tak półmetek, jeśli dodać do tego The Dawn (prequel podczas II Wojny Światowej)
Tutaj najnowsza wersja z moimi "wybitnymi" komentarzami odnośnie tych nowych serii.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-03-29 15:06:42)
Tutaj najnowsza wersja z moimi "wybitnymi" komentarzami odnośnie tych nowych serii.
Jedyny komentarz, który jest tak naprawdę wybitny (mówię całkiem serio), to ten dotyczący anime Queens Blade. Chociaż ja oprócz miseczek D, dostrzegam także genialny miks Claymore z Ikkitousen.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Ale niestety, pewnie cenzura znowu zrobi swoje i skonczy sie oczekiwaniem na dvd (w sensie blue ray ).
Nie będzie tak źle, przynajmniej jedna stacja będzie emitować wersję całkowicie bez cenzury. A przynajmniej pierwsze odcinki...
Kilka zwiastunów kwietniowych serii
Queen`s Blade: Rurou no Senshi
Asura Cryin`
Basquash!
Phantom ~Requiem for the Phantom~
Pandora Hearts
Guin Saga
Saki
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-03-29 21:56:47)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
m_jay napisał:Ale niestety, pewnie cenzura znowu zrobi swoje i skonczy sie oczekiwaniem na dvd (w sensie blue ray ).
Nie będzie tak źle, przynajmniej jedna stacja będzie emitować wersję całkowicie bez cenzury. A przynajmniej pierwsze odcinki...
No ta sama stacja z ktorej zgrywano bardzo parszywe rawy niecenzurowanego Ga Rei Zero. To ja juz wole poczekac na moje blue ray'e .
Jedyne, co zwróciło moją uwagę, to Dogs/Bullets and Carnage. OAV, chyba dwa epki, trailer ciekawy i dopiero po koniec maja... Więc myślę, że przetłumaczę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jedyne, co zwróciło moją uwagę, to Dogs/Bullets and Carnage. OAV, chyba dwa epki, trailer ciekawy i dopiero po koniec maja... Więc myślę, że przetłumaczę
Bierz Saki, bierz Saki!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@Kroko: Błędny link do zwiastuna Saki.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2009-03-29 21:44:02)
Ok, poprawione.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
2009 Spring New Anime Introduction - video
Souten Kouro
Nic ciekawego. Może tylko "Rainbow", który zapowiedziany jest, a jakoby go nie było. Manga rozchodziła się jak ciepłe bułki (poza tym pokonała niezłe "Pluto" Urasawy w Shogakukan Manga Award).