Nie jesteś zalogowany.
SD, HD i FullHD, do wyboru, do koloru.
Ostatnio edytowany przez MCC (2009-03-27 20:28:27)
Przyznam z wielkim bólem że Candy Boy EX wyszła marnie z waszym udziałem.
Proponuję porządnie się zabrać do roboty, bo wydaliście gniota, nie harda.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-04-01 21:32:33)
ファンのファンのために
Powiedział, co wiedział, a że mało wiedział, więc to, co powiedział, chociaż nie wiedział, czy dobrze powiedział, było śmieszne.
Oglądam ich hardki i mi tam pasują. Bez zbędnych wodotrysków, proste, ładne, i jakoś idzie do przodu, co jest rzadkie w pl grupach.
Przyznam z wielkim bólem że Candy Boy EX wyszła marnie z waszym udziałem.
Proponuję porządnie się zabrać do roboty, bo wydaliście gniota, nie harda.
Zrób swojego prop hardka w podobnej objętości.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ufix sama używasz bardzo dziwnych tekstów obronnych, każdy ma prawo do własnej opinii itp.
qwig w przyszłości zobaczysz hardki, jak dobrze pamiętam ostatnio był wydany Gits 2.0, jak chcesz wyślę ci link na PW :]
ファンのファンのために
Nie, dzięki, nie ruszam ten eighty pee. Ale z chęcią w przyszłości zobaczę jakieś dzieła AnimeBrat...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Axel_D napisałem tylko swoją malutką opinie, a co do konkretów to są raczej szczegóły.
Ale co tam, widzę że ludzie uważają wszystko co ich to jest 100/100, bez żadnych błędów :].
Po prostu zostawię to bez komentarza, i daruje sobie mój udział w tej dyskusji :].
...
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-04-01 22:11:27)
ファンのファンのために
Nie rozumiem o co chodzi w twojej wypowiedzi. A dokładnie w 1 zdaniu. Jak krytykuje się to powinno napisać się co w ogóle sie krytykuje i dlaczego. A nie, że "to jest gówno, bo tak mówię". Taka krytyka pozbawiona jest sensu w zasadzie. Nigdzie nie napisałem ze Ore jest nieomylne (w ogóle rzadko jakikolwiek sub komentuje). Po prostu w tym ciężko się czepiać wykonania wg. mnie i tyle.
Podzielam twoje zdanie Axel_D, gdy coś się krytykuje trzeba podać powody/argumenty. Napisałem prostacko, tak jak pan MCC który krytykuje nie podając żadnych argumentów....
Aż mi wstyd, że musiałem się obniżyć do poziomu tego człowieka O_o.
----
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-04-01 22:57:21)
ファンのファンのために
czolgi, napisz chociaż, że "tłumaczenie nie oddawało sensu wypowiedzi, type jest nieczytelny, a obraz wypala oczy" i nie będziesz się musiał wadzić o ogólniki... Płaczesz, że zniżasz się do czyjegoś poziomu, a nie przyszło ci na myśl, że możesz być ponad, pisząc normalnie? Zastanów się nad sobą
Suba nie widziałem, żeby nie było Po prostu nudzi mi się
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA