Nie jesteś zalogowany.
Zarathustra napisał:kappuchu napisał:małe info xD
taka licencja niczego nie wyklucza :]
Śmieci pokroju tych innych grup pewnie nie, ale Shinsen już tego nie zrobi, co za ch****a...
i tak by tego nie robili xD
ale ważne jest to, że jedna z lepszych grup i tak to wyda ale nie powiek, która xD
SAS?
to na pewno, ale bardziej chodziło mi o angielską grupę xD
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Hmm... SAS, widzę stronkę, ale teraz pytanie, do widzów - na jakim ta grupa stoi poziomie, bo się zastanawiam, czy oglądać FMA z angielskimi, czy z polskimi napisami.
btw. opening i ending całkiem przyjemne, tym bardziej się serii doczekać nie mogę ^^.
A z angielskich... może Eclipse... nie no, fajnie by było ^^.
i tak by tego nie robili xD
ale ważne jest to, że jedna z lepszych grup i tak to wyda ale nie powiek, która xD
ಠ_ಠ WUT?
Hmm... SAS, widzę stronkę, ale teraz pytanie, do widzów - na jakim ta grupa stoi poziomie, bo się zastanawiam, czy oglądać FMA z angielskimi, czy z polskimi napisami.
btw. opening i ending całkiem przyjemne, tym bardziej się serii doczekać nie mogę ^^.
A z angielskich... może Eclipse... nie no, fajnie by było ^^.
Obejrzyj coś i sam/a oceń.
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Widzę, że te gadki o fabule opartej na mandze to było lekkie minięcie się z prawdą. Zupełnie co innego niż w mandze. Następny odcinek też się zapowiada inaczej. Ale mam nadzieję, że po prostu chcą skrócić wstęp żeby przejść do najlepszych akcji z mangi... ==' ale nie podoba mi się to, póki co : D może by mi się podobało, gdybym się tak nie napaliła na fabułę z mangi ^^"
Opening i ending mi się za to bardzo podobają : D w openingu na początek mamy młodego Hohenheima, co sprawiło, że już mi się OP spodobał xDDDD a ending ma śmieszne rysunki : D obie piosenki fajne, co już mówiłam... xD
*krew zemnie tryska jak z fontanny* .... i'm so happy .
Oh shit , po tylu latach włączając pierwszy odcinek fma, nawet w rawiku, aż łezka się zakręciła... jajajaj , tera czekać na suby cieśli albo kogoś innego z górnej półki
Jak myślicie w poniedziałek wieczorem będą już gotowe ?
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Widzę, że te gadki o fabule opartej na mandze to było lekkie minięcie się z prawdą. Zupełnie co innego niż w mandze. Następny odcinek też się zapowiada inaczej. Ale mam nadzieję, że po prostu chcą skrócić wstęp żeby przejść do najlepszych akcji z mangi... ==' ale nie podoba mi się to, póki co : D może by mi się podobało, gdybym się tak nie napaliła na fabułę z mangi ^^"
Twórcy zapowiadali, że początkowe odcinki będą fillerami, żeby nie powtarzać takich samych odcinków jak były w pierwszej serii. Miejmy nadzieję, że następne odcinki będą już tylko lepsze
Miejmy nadzieję, że następne odcinki będą już tylko lepsze
Ale ten odcinek nie był przecież kiepski, połowa tych następnych "powtórkowych" będzie przy nim nudna...
Można wiedzieć, gdzie widzieliście ten odc?
hmm , ja osobiście widziałem go na dysku ,a wy chłopaki/dziewczyny ? XD
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
A skąd go macie?;P
Marakore napisał:Miejmy nadzieję, że następne odcinki będą już tylko lepsze
Ale ten odcinek nie był przecież kiepski, połowa tych następnych "powtórkowych" będzie przy nim nudna...
Przyznaję się bez bicia, że napisałam to jeszcze przed obejrzeniem odcinka, patrząc tylko na wrzucone tutaj screeny. Trochę się zagalopowałam
Po seansie rawa odwołuje to co napisałam. Drugi sezon zapowiada się naprawdę nieźle.
Subki angielskie już mamy i to od [Shinsen-Subs]_Fullmetal_Alchemist_2_-_Brotherhood_-_01_[1280x720_H.264_AAC][BAE6EB94].mkv
~Cieslak, za 15 min jak skoncze ściągać, w końcu plik HD i ma 350.75 MB
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-04-05 15:58:16)
*krew zemnie tryska jak z fontanny* .... i'm so happy .
Oh shit , po tylu latach włączając pierwszy odcinek fma, nawet w rawiku, aż łezka się zakręciła... jajajaj , tera czekać na suby cieśli albo kogoś innego z górnej półki
Jak myślicie w poniedziałek wieczorem będą już gotowe ?
Moich subów nie ujrzysz, bo planowany jest wyjazd i raczej nie byłbym w stanie dokończyć tego projektu. Poza tym mam już 8 na głowie. o.O
Subki angielskie już mamy i to od [Shinsen-Subs]_Fullmetal_Alchemist_2_-_Brotherhood_-_01_[1280x720_H.264_AAC][BAE6EB94].mkv
Możesz luknąć na kredki i powiedzieć, kto jest odpowiedzialny za tłumaczenie?
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-04-05 15:53:34)
Kredek jeszcze nie podali, wszystkie napisy + op + end czysty soft. Ale jak chcesz subki przejrzeć to napisz PW, to jak coś ci wrzucę na jakiś serwer i sobie zassasz i przejrzysz. A ja biorę się do oglądania .
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-04-05 16:25:29)