Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jest to moja stronka o One Piece
Wiem ,że przypał i siara ,że wszystko leci na darmówce ,ale naprawde nie mam kasy!!!
Nie musicie się logowac! Napiszcie co o niej myślicie!
Mi się tam podoba, wiadomo w parę dni cudów nie zdziałasz. Oby tak dalej.
ps. No ale przecież co najmniej jest takich dwóch, którzy znają się lepiej, ale nie mnie oceniać...
twój serwer o one peace? WTF XD
Może narazie jeszcze nie...Ale kiedyś...
istnieje coś takiego jak onepiece.com.pl i naprawdę nic innego nie potrzeba człowiekowi by cieszyć się tą serią. Więc po ch*j się ludzie bawią w tworzenie nowych debilnych stron o tym anime?
Wyśrodkuj banner, bo za bardzo się rzuca w oczy (najlepiej banner zmienić, bo wygląda na wycięty z anime; nie wiem na 100%, bo nie oglądałem)
Można by też trochę poprawić theme, żeby lepiej pasował do one piece
O Naruto i Bleach'u są bardzo dobre stronki ,a jednak ludzie ciągle robią nowe...
O Naruto i Bleach'u są bardzo dobre stronki ,a jednak ludzie ciągle robią nowe...
Bo to nooby którzy nie mają co robić.
A co do tej strony to przeciętna/słaba niczym się nie wyróżniająca od innych.
zgadza się XDD po ch*j robić dużo stron skoro wystarczy jedna a dobra?
zgadza się XDD po ch*j robić dużo stron skoro wystarczy jedna a dobra?
Żeby promować OP! Im więcej stron, tym wszyscy bardziej się starają i jest lepiej. Podstawowych, pozytywnych aspektów konkurencji nie znasz czy jak?
Ostatnio edytowany przez Komimasa&jutsu (2009-04-04 02:29:05)
Lawliet napisał:zgadza się XDD po ch*j robić dużo stron skoro wystarczy jedna a dobra?
Żeby promować OP! Im więcej stron, tym wszyscy bardziej się starają i jest lepiej. Podstawowych, pozytywnych aspektów konkurencji nie znasz czy jak?
Szkoda, że poziom tych stron nie odpowiada liczbie tychże stron. No i kto ma wiedzieć o takich stronach jak promocja jest marna, marniutka nawet, że szkoda tutaj mówić o jakiejkolwiek konkurencji. To wszystko na pewno nie przyczynia się do rozprzestrzeniania OP.
Jesteś z Poznania? Ja też:)
Ale wracając, wiesz nie od razu Rzym zbudowali, może zwróciłbyś kolego na to uwagę.
com.pl jest rok, Fantomas chyba kilka tygodni albo mniej, a moja 4 dni temu:P
Poziom wzrośnie, reklama wzrośnie.
Lawliet napisał:zgadza się XDD po ch*j robić dużo stron skoro wystarczy jedna a dobra?
szczerze jeśli bym nie znał innych stron o OP, to właśnie wasza by mnie to tego zniechęciła grafika jest na bardzo niskim poziomie xD
mam nadzieję, że kiedyś będziecie mieli poziom onepiece.com.pl Pozdrawiam i życzę sukcesów XD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-04-04 10:27:33)
Strony 1