Nie jesteś zalogowany.
Dodano nowe epki do sciągniecia.
Witam, czy ktoś z zacnego towarzystwa posiada napisy do odcinków 3-7 (włącznie), bo tych właśnie epizodów nie wyszukuje mi na animesub.info jeśli ja jestem niedorozwinięty - chodź tak nie myślę (co jednak jest możliwe, bo osoba chora psychicznie może sobie nie zdawać z tego sprawy) i nie potrafię odnaleźć napisów na wyżej wymienionej stronie to czy mogę prosić linka do:
a) strony z napisami na anime sub
b) strony grupy tłumaczącej / samotnego tłumacza
c) paczki z napisami (jeśli można z informacją do czego pasują)
d) jakiejkolwiek informacji, która pozwoli mi odnaleźć owe napisy
Dodatkowo jeśli ja nie potrafiłem odnaleźć napisów na stronie o kulkę w potylicę
z tego co widzę to napisy do rawów zostały usunięte bo ja też ich nie mogę odszukać a były od 1 do 19 epka
Pozostał mi jeszcze jeden odcinek do przetłumaczenia, paczka pojawi się pewnie w tym tygodniu.
Jak ktoś ma zamiar obejrzeć tą serię "na raz", to niech sobie pobiera już rawy, jeśli tego wcześniej nie zrobił.
Linki do wszystkich odcinków wersji [Zero-Raws]:
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Odcinek 21
Odcinek 22
Odcinek 23
Odcinek 24
Odcinek 25
Odcinek 26
W japońskiej telewizji ostatnio rozpoczęto emisję Xam'd: Lost Memories.
Wersja TV otrzymała całkiem nowy opening, ponownie muzyka grupy BOOM BOOM SATELLITES z ich nowym kawałkiem "Back On My Feet".
http://www.youtube.com/watch?v=tETBOAVsZzs (oglądać oczywiście w HD )
Ujawniono, że będzie też nowy ending w wykonaniu Kylee (czyli tej samej dziewczyny co poprzednio), piosenka zatytułowana będzie "Just Breathe".
Ma ktoś może napisy do wersji YSOSRS ????
Tak bardzo zależy ci na oglądaniu jak nachodzą na siebie napisy z hardsuba?
W japońskiej telewizji ostatnio rozpoczęto emisję Xam'd: Lost Memories.
Wersja TV otrzymała całkiem nowy opening, ponownie muzyka grupy BOOM BOOM SATELLITES z ich nowym kawałkiem "Back On My Feet".http://www.youtube.com/watch?v=tETBOAVsZzs (oglądać oczywiście w HD )
Ujawniono, że będzie też nowy ending w wykonaniu Kylee (czyli tej samej dziewczyny co poprzednio), piosenka zatytułowana będzie "Just Breathe".
Nie głupi, ale run way way way chyba bardzo mi się podobało ^
Tak bardzo zależy ci na oglądaniu jak nachodzą na siebie napisy z hardsuba?
Ściągnąłem już wszystkie odcinki wersji YSOSRS i nie zwróciłem uwagi ,że nie ma napisów mój błąd.Nie chce mi się teraz ściągać wersji raw...
Kensei dzięki Ci wielkie za synchro
Jak tam chcesz, dla zachęty napiszę tylko, że wersja Zero-Raws waży gdzieś tak od 2 do 1.5 GB mniej niż YSOSRS.
Pobrałem sobie tego batcha od zero raws: [Zero-Raws] Xam'd Lost Memories - 1-26 END RAW (PS3 x264 1280x720).mp4 (rr5%).rar i mam małe pytanko, ale zanim je przeczytasz lepiej upewnij się czy siedzisz na stabilnym i statecznym przedmiocie.
Jak to rozpakować? XD
Mój IZArc jak widzi te skośne robaczki i dużo pytajników to głupieje, FreeCommander też nie stanął na wysokości zadania. Znacie jakiś inny fajny freewerowy programik do obsługi skompresowanych plików, który sobie z tym poradzi?
Ja nie miałem z wypakowaniem najmniejszego problemu kiedy to pobrałem, nie wiem jak ci pomóc dokładnie.
~MasterPLASTER, a nie możesz po prostu użyć WinRara? Najlepszy programik do kompresji i dekompresji plików? Ja tym rozpakowywałem i żadnych problemów nie miałem jak ~Zarathustra.
~MasterPLASTER, a nie możesz po prostu użyć WinRara? Najlepszy programik do kompresji i dekompresji plików? Ja tym rozpakowywałem i żadnych problemów nie miałem jak ~Zarathustra.
30 ojro piechotą nie chodzi, a ja staram się nie kraść wszystkiego jak leci. Ale fakt, faktem WinRAR 3.80 + obsługa języków wschodnioazjatyckich dały radę, a ja będę sobie musiał poszukać jakiegoś nowego freeweorwgo programu do dekompresji.
Ale ty masz problemy http://www.programosy.pl/program,winrar.html. Wersja sklepowa, CD-KEY wprodawa tylko kilka dupereli więcej, a tutaj masz bezpłatną. Chociaż preferuję 1 xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-23 15:21:00)