Nie jesteś zalogowany.
Hmhm, takie baty... Nie chcę, zassam sobie.
Może ktoś mi przesłać ten skrypt?
Mam rawa, a pobieranie od Shinsen subs idzie jak...
Edit: Dzięki
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2009-04-05 17:14:51)
<KieR> robotic notes bylo niezle
Mi tam leciało całym łączem, tu masz ASS.
http://www.mediafire.com/?sharekey=23ba … ae134e0ea4
Hihi, to teraz ciekawe, kto pierwszy zrobi subka do tego xD. Ja w sumie nie jestem pewien, czy będę to oglądał na bierząco, czy poczekam na całość (rok to sporo czasu, no ale mi się nie spieszy xD).
Moich subów nie ujrzysz, bo planowany jest wyjazd i raczej nie byłbym w stanie dokończyć tego projektu. Poza tym mam już 8 na głowie. o.O
U, to jestem zawiedziony , mam nadzieje że zostawisz jakiegoś spadkobierce godnego ciebie który nie spierdoli sprawy ?
btw,
Kasiuu !!! ~~~~~~ Tłuumacz ! A masz u mnie lays'y solone jak w mordę strzelił !
Musze wyładować podniecenie na pierwszym epizodzie *.* !
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2009-04-05 17:28:30)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Wielkie dzięki Nareszcie konkrety;D
...Boom, trzymam cię za słowo z tymi laysami
No, jest już bodaj 8 wersji angielskich subów, 4 wersje polskich (i w końcu są trzy "stalowe" i jeden "metalowy" - "pełnometalowego" braak...), a tu nikt się nie wypowiada... XD tak jak ja czekata z podjarą na akcje z mangi? XD
A ten pierwszy odcinek, mimo że filer to jednak fajny był xD. Szkoda, że Royowi zmienili głos, wcześniej miał chyba tego seiyuu, co podkładał głos Spiritowi z SE, teraz ma seiyuu Urahary z Bleacha ._.
Pytanko mam Mam relek od gSS i Eclipse ( SHS sobie daruje bo pewnie porzucą projekt jak to mają w zwyczaju, a i coś ostatnio mam wrażenie, że od strony tłumaczenia się pogorszyli. )
W relku gSS w każdym odtwarzaczu prócz VLC nie wyświetla mi się odcinek od początku tylko tak od 4tej sekundy. Wersja Eclipse działa bez takiego problemu ( i chyba przy Eclipse zostanę, ale na bieżąco nie wiem czy będę oglądał. Mam wiele starszych serii do obejrzenia )
dół: "w każdym odtwarzaczu prócz VLC" to się rozumie, że MPC też wypróbowałem.
Ostatnio edytowany przez smoqqq (2009-04-06 20:01:06)
VLC? u failed. Użyj MPC, lub smplayera...
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-04-06 19:37:41)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ehh ja mam nadzieję, że druga seria będzie kontynuacją pierwszej, a nie pierwszą serią z dodatkami, jak to było w pierwszym epku. Oby po fillerach puścili ciąg dalszy ^^
Qashqai - Twoje suby rządzą, czekam na następne ;D
Hidu Fma2 inaczej brotherhood to remake 1 czesci ale tym razem w 100% wierny mandze wiec do około polowy bedzie to co bylo w czesci pierwszej a potem akcje bedzie zupelnie inna (krótsza forma odpowiedzi do polowy bedzie to 1 seria z dodatkami a nastepnie inna historia znana z mangi)
ale beznadziaja ze zrobili remake pierwszego sezonu... Juz mialem nadzieje ze wmyslili jakas ciekawa kontynuacje S1, a tu....
Pewnie, że będzie. Będziecie mieli następcę Greeda, nowy rodzaj alchemii, szczegóły wojny w Ishvarze, nowych Homunculów, Hohenhaima w nowym świetle i tonę innych nowości
w ogóle nie powinni tego nazywać 2 sezonem... bo to nie jest kontynuacja. Akcja toczy się dalej po kilku pierwszych epach z "1 sezonu" bo potem w pierwszym lecą fillery - cała historia na dobrą sprawę wcale nie taka zła idzie za scenariuszem studia. A ta seria ma iść zgodnie z mangą tak jak być powinno...
troche szkoda... bo jednak miałem nadzieje że jakoś może rozwiną historie z 1 sezonu bo, mi przynajmniej, się podobała.
Więc fani co nie znają mangi i nie wiedzą jak w mandze leci historia i liczą na 2 sezon - kontynuacje pierwszego... no przykro nam no tak trochę zagmatwali sprawe... ale ostatnio jest na to moda...
teraz niedawno zrobili "remake" dragon balla... przed chwilą obejrzałem 1 ep...
To jest po prostu żywo skopiowane anime z pierwowzoru. NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO>> ANI W SCENACH ANI W AKCJI ANI W KRESCE. jedynie co to chyba nowy dubbing jest + nowy op i ed... ale tak żałosnego "remake'u" to jeszcze nie widziałem
Ostatnio edytowany przez iglasty (2009-04-07 12:06:10)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Bo DBK to nie jest remake, tylko DBZ bez fillerów + nowe głosy i delikatnie poprawiona kreska (żywsze kolory). Nie wiem czemu niektórzy się tak oburzają. Od początku było mówione czym będzie DBK, a ludzie zaraz przyczepili temu etykietkę "remake" i oczekiwali Bóg-wie-czego. Porównywanie tego do FMA 2 też jest bez sensu.
Jeśli zacznę oglądać FMA 2 bez uprzedniego obejrzenia 1 sezonu lub przeczytania mangi, będę wiedział o co chodzi i czy nie przegapię jakichś ważnych wydarzeń?
Raczej nie ^^. Wręcz lepiej oglądać bez obejrzenia poprzedniej serii i przeczytania mangi - przynajmniej nie będziesz się sugerował i gadał "to nie powinno tak być".
Niestety, ja skończyłem pierwszą serię wczoraj...więc teraz czeka mnie powtórka z rozrywki(No może w połowie)