Nie jesteś zalogowany.
fakt, nie do konca pamietam jakie byly dokladnie ustalenia, a nie chce sie narzucac tandemowi Do cieslaka zawsze mozecie dostac telefon, jak bedziecie grzeczni A jak jestescie tacy madrzy, to gdzie proponujecie sie spotkac?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jak na razie to Cieślak jakoś nie wykazuje zainteresowania, to co się będziemy wysilać z atrakcjami:P
Ja się cieszę
Ja, jak już mówiłem, też zamierzam się zjawić ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
No tak, KA daje dupy -_-
Iss, przykro mi, że będziesz w tym samym miejście, co ja T_T
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-04-07 22:07:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
qwigu skady u ciebie tyle samokrytyki? A skoro mowiles o KA, to mam nadzieje, ze myslales o DUDim
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Żeby tylko o Dudim, każdy z was odwala teraz kaszanę spotkaniową Cieślak to już się miał pojawić przy okazji ecchiconu i tyle go widzieliśmy
Iss, wpadaj wpadaj, qwiq dzisiaj doniósł, że masz do mnie jakieś ale o projekty. Wszystko rozwiążemy przy kielonie A co z Konim? Przypuszczamy, że skoro Ty będziesz, on także
Filipowi trzeba jeszcze dać znać, dam jutro
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-08 00:52:34)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
tylko napiszcie gdzie sie spotykacie i gdzie macie zamiar skonczyc, zebym wiedzial gdzie mam dobic.
Bujać się. To nie ja mam przedrostek i przy numerze dowodu osobistego.
Pisałem już, że w tym tygodniu nie mogę, bo w środę wracam do domu.
Uderz w...;) A dlaczego daje ciała? Bo Wawa (i nie tylko, Łódź też pędzi) chce spotkać się z Cieślakiem, a ten najwyraźniej ma wszystko w... grobowcu. Inaczej braku kontaktu z kimś innym niż wąskim nie da się określić. Nie wiem, czy będzie pod tą rotundą, czy może już wszystko pogrzebał...
Q, właśnie zastraszyłeś Iss i tyle ją widzieli T_T
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-04-08 07:51:50)
Jeśli główna "atrakcja" nie wypali, zawsze można pójść do nas i pograć w mahjonga. Iss, nie pękaj, przyjdź, pomożesz mi ograć chłopaków (szkoda, że na fanty nie gramy) A jak Q bedzie niegrzeczny, to mu puszczę Ai no Kusabi na Wielkanoc
Na mahjonga to może i ja się skusze?
To w czwartek , tak?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ach, SP będziemy razem z Q robić, zgłosił się na ochotnika (chyba ciekawość wygrała;]).
Ach, SP będziemy razem z Q robić, zgłosił się na ochotnika (chyba ciekawość wygrała;]).
A jak przez ciekawość ucieknie z takim wąskim?
hikikomori napisał:Ach, SP będziemy razem z Q robić, zgłosił się na ochotnika (chyba ciekawość wygrała;]).
A jak przez ciekawość ucieknie z takim wąskim?
Z nikim nie będę uciekał od mojego zroślaka, z nikim nie będzie można toczyć wojen o jedno słówko/zdanie/wyrażenie przy korekcie To jest po prostu bezcenne Pominę już fakt, że Wąski to imężczyzna a nie mężczyzna
Mbell, tak, w czwartek o 19 na Rotundzie się widzimy. Gdzie pójdziemy, zdecydujemy na miejscu pewnie.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-08 10:56:51)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Moje czwartkowe plany nie wypaliły wiec też mogę się zjawić. Rotunda 19 si?
Quithe, wziąć neta z orange'a tak na wszelki wypadek do testu? bo pamiętam że coś wspominałeś bym brał ze sobą jak go kupie.
yo, moi drodzy, nie wypowiadałem się tutaj, bo nawet nie wiedziałem, że taka tutaj dyskusja o mojej osobie. waski dał znać, więc piszę... Zatem... Szkoda, ale nic z tego spotkanie nie będzie, ponieważ mam samolot o 10, więc na lotnisku muszę być gdzieś na 8, zatem wstać gdzieś trzeba o 7... A jak przyjdę późno do domu kumpla, to się nie wyśpię i będę jak zombie. Sorki, ale może następnym razem.
Ha, wiedziałem, że tak będzie Jak nie, to nie, nie na takie akcje trzeba było z rana wstawać po popijawie
No dobra, nieobecność Cieślaka nic nie zmianie Spotykamy się jutro o 19. Tyle że najlepiej jak zwykle pod Saharą i uderzamy do nas na chatę. Kto będzie chciał, zagra w mahjonga, kto nie, posiedzi i pogada po prostu Mam nadzieję, że wszyscy jeszcze zajrzą i zobaczą zmianę. By co dryndną i się powie, gdzie jesteśmy.
Rutek, weź, weź. Dobrze będzie wiedzieć, czy przedłużać umowę
Nap********* emo nie moze wygrac w mahjonga T_T Iss mnie bije T_T a mundurki sa da best!