Nie jesteś zalogowany.
napisz na PW adres to ci prześlę
Napisałem na pocztę do ciebie tam napisałem swój Emil
wysłane, można zamknać temat
wysłane, można zamknać temat
Potwierdzam PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT
Ps.darko jestem tobie niewyobrażalnie wdzięczny
Mistrzu nie robiłem napisów do DB, a synchronizował je do wersji uncut FR DVD-rip (bez cenzury, cięć), którą wrzucił polon nawet tutaj gdzieś jest temat z linkami, ty pewnie masz wersję A-S, AHQ, albo jakąś inną ripowane z amerykańskich wydań DVD.
Ja mam japońską WMV
Sorry, że odkopuje temat, ale chciałem się zapytać czy na Napiproject są jakieś napisy do Dragon Ball'a Z odcinki od 220 do 291 obojętnie to jakiej wersji. Bo biorę się za tłumaczenie tych odcinków, ale nie wiem czy to ma sens jeśli ktoś już to zrobił. Sorry, ale sam nie mogę sprawdzić bo posiadam nietypową wersje z 2 ścieżkami dźwiękowymi i to ma mniejsza wagę i Napiproject napisów nie znajdzie.
cyborg14, a próbowałeś chociaż ściągnąć? Nawet do mkv napi pobiera napisy i może będą pasowały. Poza tym co cię obchodzi napi? Ważniejsze jest, czy napisy są tutaj
A, i uwaga złośliwa, jeśli twój post odzwierciedla znajomość polskiego, najpierw się podszkol albo znajdź baaardzo cierpliwego korektora
EDIT
Jak chcesz, to potrafisz lepiej pisać (głównie interpunkcja ). Kiepsko jednak nie będzie Powodzenia.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-06-21 19:02:45)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Do niektórych pewnie są, ale są to bardzo słabe tłumaczenia, ja teraz tłumaczę pierwszą serię, mam już przetłumaczone 2 odcinki, które czekają na pierwszą korektę. Michal777 tłumaczy od początku całą serię DBZ jest przy setnym odcinku, więc kolejna pomoc na pewno się przyda
Patrzałem patrzałem i do paru odcinków znalazł napisy Co do Twojej uwagi Quithe to sam wiem, że ktoś lub sam musiałbym się za to zabrać Spróbuję jak najlepiej potrafię przetłumaczyć napisy do odcinków, które ich nie posiadają. Zawsze będzie mógł je ktoś poprawić, jeśli tylko będzie miał chęci
Tak się składa że mam tą wersje Dragon Ball Z nie poucinane o której mówisz "cyborg14" i czekam na napisy pl narazie wyszły do 100 , niestety ten co robi to niema zbyt czasu na robienie i niezwykle powoli wychodzą napisy .Może twoje napisy będą dobre cyborg14 to będę wdzięczny Jak by co to mogę ci wysłać mój adres emil to mi prześlesz swoje prace to sobie je sprawdzę
Pozdrawiam maniaków DB ^^
Edyt:
JA mam wersje WMV dobrej jakości
Ostatnio edytowany przez mistrz5000 (2009-07-10 22:32:59)