Nie jesteś zalogowany.
piosenka o drapaniu sie po "pilkach" xD polecam inne kawalki gosci xD
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-04-03 15:41:01)
http://img22.imageshack.us/img22/7931/p0104091131.jpg xD
Ostatnio edytowany przez Maniack (2009-04-03 22:14:52)
ostatnich 7 pozycji jest hmmm niepokojących O.o
piosenka o drapaniu sie po "pilkach" xD polecam inne kawalki gosci xD
Tak trochę mi się skojarzyło z Slipkonotem
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-04-03 23:27:49)
Manager procesów usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki i spytał czy ma ochotę trochę z nim
porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
"ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?"
Manager na to : "może o logistyce?"
"OK" odpowiedziała. "to bardzo interesujący temat. Mam jednak wpierw pytanie: jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?"
"Nie mam pojęcia" - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka odpowiedziała: "czy czuje się Pan zatem naprawdę
wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat
zwykłego gówna przekracza Pańską wiedzę..."
Był to już w tym temacie niedawno. Kilka stron do tyłu.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-04-08 12:21:27)
nie wiem czy to smieszne czy tragiczne, ale przed chwila bylem swiadkiem takiej oto sceny:
w kawiarence siedzi sobie ojciec, corka i syn. Dzieciaki tak na oko nie wiecej niz 8-9 lat. Chlopak jest mlodszy. Ojciec siedzi pije kawe. Przechodzac slysze, ze dzieciak cos podspiewuje [nie za glosno, ale na tyle ze ja bedac 2 metry od niego to slysze]:
bede bral cie, w aucie... [i tak w kolko]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Waski, teraz to norma, to była norma już parę lat temu zresztą, niestety... najbardziej boli, że dzieciaki słuchają rapu... ale tego, który leci w telewizji, a o faktycznie sensownych zespołach i kawałkach nie mają pojęcia. I nie, jak na moje, to nie jest śmieszne ^^".
btw. co do da beściackich muzyczek:
najlepsza to jest ta - MUZA chociaż to, to każdy zna
to jest nicccc u mnie na przejściu dziewczynę (młoda uczennica, takie emo girl ale ładne) babka je*ła samochodem, młoda leży kierowca się gapi i nic patrzy jak ta wstaje ,za chwile kuka przez okno i mówi" Ty czarna pindo jak leziesz i jak zarysowywałaś mi lakier znajdę cie i zniszczę" kit że młoda nie wie co się dzieje ale babcia moher (o dziwo kierowca) pojechała jej równo
Hotel 626 - wchodzić po 22 ;]
Jaki film
Szkoda, że głos miałem cicho włączony, ale późna godzina jest;/, ale i tak robi wrażenie ..
Oczami Fana Blog ;]
Maniack napisał:Hotel 626 - wchodzić po 22 ;]
Jaki film
Szkoda, że głos miałem cicho włączony, ale późna godzina jest;/, ale i tak robi wrażenie ..
WOW !!!
Po prostu full wypas, jak ktoś zna więcej takich stronek to niech zarzuci, na pewno wszyscy się ucieszą !!! hehe
Maniack przez ciebie nie będe mugł zasnąć bo nie czaje tego kodu do zamka ^^'
Spoko gierka na świąteczną noc xO
Ostatnio edytowany przez Ace (2009-04-09 02:05:24)
Maniack przez ciebie nie będe mugł zasnąć bo nie czaje tego kodu do zamka ^^'
Spoko gierka na świąteczną noc xO
Hehe : P nie kumasz psycholi Jak chcesz mogę podać tobie kod
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
po 5 próbach postanowiłem pominąć tę łamugłówke ^^
Ostatnio edytowany przez Ace (2009-04-09 13:05:35)