Nie jesteś zalogowany.
qwigowi trzeba znowu zaczac odmierzac procenty. Spadam spac, a w nocy niech sie wysyla Ippo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Właśnie wychodzę do pracy i... ciężki dzień się zapowiada ^^ Ale, cytując pewną piosenkę, która leci w radiu, "lecę bo chcę, lecę, bo życie jest złe" xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
I znowu mnie balanga ominęła
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
generalnie to nie mieliście szans w mahjonga bo poznałem Zasady... A Issinie I Loli pozwalałem wygrać A Quithe ze mna tylko zremisował tak na prawde..
Czuje się trochę urażony bo piliście sok 1L + 50L gratiss a nikt nie chciał otworzyc paczki czipsów za 70gr.. własnie ja zajadam popijajac rozgazowqanym R20 na sniadanie i sa wyborne i generalanie pomagajcie mi sie nastepnym razem szybciej zmyc, bo mój driver czekał pół godziny.. i powiedziała ze nastepnym razem wejdzie na góre i zrobi mi siare
tylko jedna fotka mi wyszła.. wrzucam ją specjalnie dla qwiga który wykorzysta ją w samotne jesienne wieczory..
Ostatnio edytowany przez rutek (2009-04-10 11:52:27)
Niestety, wole mundurek.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Meduzy na piasku... Tak można podsumować nasz obecny stan Po raz pierwszy się zdarzyło, że kobiety miały przewagę liczebną na spotkaniu, ciekawe czasy nadchodzą? xD Tak czy inaczej spotkanie było jak zwykle udane. Wszyscy, którzy grają po raz pierwszy w mahjonga w lot łapią zasady i gra się fajnie Ogólnie najbardziej zarządziła Iss dwiema wygranymi z rzędu. Następne spotkanie w weekend 24-26 lub w majówkę, muszę najpierw z Wujem się ugadać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Niestety, wole mundurek.
Wiesz, że przez ciebie jestem skończona w środowisku? ;p
qwig napisał:Niestety, wole mundurek.
Wiesz, że przez ciebie jestem skończona w środowisku? ;p
Przykro mi z tego powodu, mam nadzieję, że będziesz mnie karała długo i boleśnie...
Przykro mi z tego powodu, mam nadzieję, że będziesz mnie karała długo i boleśnie...
Czasami się ciebie boję.
że sie tak wpierdziele:
O ŚLICZNOŚCI! xD czlowiek czesto przez przypadek zdaje sobie sprawe jakie piekne rzeczy go otaczaja xD sry dziewczyny ale tak to już jest: szkola gorniczo-energetyczna, statystycznie 1 dziewczyna na 20 chlopakow, profil technik informatyk, 1 dziewczyna w klasie... pogadac z nia idzie ale oka nienacieszysz xD
a ja spokojnie sie wyewakuowalem o 12 [chyba, a moze o 1] w domu jeszcze przed kompem posiedzialem i w ramach dnia wolnego pobyczylem sie w lozku do 14 teraz czas cos zrobic. I tu odwieczne pytanie: tylko co
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
że sie tak wpierdziele:
O ŚLICZNOŚCI! xD czlowiek czesto przez przypadek zdaje sobie sprawe jakie piekne rzeczy go otaczaja xD sry dziewczyny ale tak to już jest: szkola gorniczo-energetyczna, statystycznie 1 dziewczyna na 20 chlopakow, profil technik informatyk, 1 dziewczyna w klasie... pogadac z nia idzie ale oka nienacieszysz xD
Moim obowiązkiem jest tutaj nadmienić że Issina jest nie tylko bardzo atrakcyjna, ale jej główna zaletą jest to iż świetnie koduje. Bardzo trudno jest znaleźć kodera który prezentuje tak wysoki poziom bądź chociaż porównywalny do Iss. qwig na pewno potwierdzi moje słowa.
Dobra, pora na info o spotkaniu, o którym już była mowa. Odbędzie się ona w następny weekend 24/26. Kiedy dokładnie, jeszcze ustalimy. Zjadacz powinien napisać o której będzie z Shelly i czy nie lepiej zrobić spotkanie w sobotę bez dobijania się po podróży i takie tam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Będziemy na bank, ale o której godzinie, tego już nie wiemy. Jak coś więcej będzie już ugrane, to oczywiście napiszemy. Od razu tylko zastrzegam, że ja potrzebuję, coby mnie ktoś z dworca zawinął i pożyczył kawałek podłogi do spania.
"Skazany na zajebistość"
phi, 4. Bo nie mogę się doczekać, żeby ujrzeć ke... ^^
Podłogę już dawno przecież macie zaklepaną, Wuja Z odbiorem z naszej strony też nie byłoby problemu, jeszcze się dogadamy. I rozumiem, że będziecie w piątek. W takim razie impreza może w piątek, a w sobotę jakieś atrakcje warszawskie (są takie? o.O) + powtórka xD
A tak, są atrakcje, według Hiki Sahara
Ja nie dam rady, w piątek mam zakończenie roku, chyba nie będę w stanie wsiąść do pociągu, ale w sobotę chętnie zobaczę te atrakcje :d
jakie zakonczenie roku? przecie dopiero kwiecien mamy.
Klasa maturalna, waski.:P Wszyscy maturzyści kończą szkołę w ten piątek.