Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Siema !
Jakoś tak nie mogę znaleśc dobrego tłumaczenia do tej serii. Więc postanowiłem sam zrobic. Lecz już wystąpił jeden problem... a mianowicie chodzi o opening i ending... jeżeli ktoś ma go przetłumaczony, spójny i w ogóle to chciałbym prosi o przekazanie mi go umieszczę wpiskę od kogo dostałem
PS.
Jeżeli zły dział to przenieście temat i na PW mi napiszcie gdzie się znajduje bo się tu pogubię
Pozdro ludziska
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org
większość odcinków ma już po kilka tłumaczeń
Nie wspominając już o hardku od Basaki.
Wiem że ma parę tłumaczeń... Hardka nie widziałem ale ściągnąłem wersje bez dualaudio(czyli japońską wersje) i nie ma żadnego tłumaczenia do tego... nawet zmieniałem fpsy i nie działało...
Wiem że ma parę tłumaczeń... Hardka nie widziałem ale ściągnąłem wersje bez dualaudio(czyli japońską wersje) i nie ma żadnego tłumaczenia do tego... nawet zmieniałem fpsy i nie działało...
Żebyś ty chociaż wiedział o czym piszesz... Co to znaczy, że 'nie ma żadnego tłumaczenia do tego"? Synchro sobie nie umiesz zrobić czy jak?
Żeby nie było, nie mam nic do twojego ewentualnego tłumaczenia serii, chcesz, to rób.
Toż to napisy do Onegai robił jeszcze sam Yang-sama
To już 5 lat temu... jak ten czas leci.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-04-08 10:18:53)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Arbi napisał:Wiem że ma parę tłumaczeń... Hardka nie widziałem ale ściągnąłem wersje bez dualaudio(czyli japońską wersje) i nie ma żadnego tłumaczenia do tego... nawet zmieniałem fpsy i nie działało...
Żebyś ty chociaż wiedział o czym piszesz... Co to znaczy, że 'nie ma żadnego tłumaczenia do tego"? Synchro sobie nie umiesz zrobić czy jak?
Żeby nie było, nie mam nic do twojego ewentualnego tłumaczenia serii, chcesz, to rób.
Synchro chodzi ci o dopasowanie timeingu? to mi się zdaje że jest więcej zabawy niż zrobienie nowych napisów... a, że napisy są na stronie to wiem przejrzałem podłączyłem pod anime ale po chwili było strasznie dużo zboczeń z głównego wątku. Napisy jak zrobię to wrzucę na stronę i to raczej jest moja interpretacja anime ... (Nie muszą by uznane przez innych ważne żeby mi się podobały...)
Synchro chodzi ci o dopasowanie timeingu? to mi się zdaje że jest więcej zabawy niż zrobienie nowych napisów...
Zgon na miejscu.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-04-08 19:42:56)
no co nigdy nie wiem o co chodzi z tym synchro ;p a pozatym fajnie mi się robi napiski i przynajmniej podrabiam angielski... chociaż japana też nieźle podbijam bo często wale ze słuchu ;p
... zmiana timingu to 3 uderzenia myszką ...
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2009-04-09 14:09:58)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
a mowilem zrobic 2 tyg. ban dla nowych uzytkownikow na zakladanie tematow, i przy kazdej probie otwierac okienko z faq...
surowe... ale jak ktoś jest nowy to się pyta co nie ...? nie bądźcie już tacy nieczuli ;p a co do tych 10 postów to noobki pewnie by zaspamowały wam tematy i byście się wściekali >..<
lukio napisał:a mowilem zrobic 2 tyg. ban dla nowych uzytkownikow na zakladanie tematow, i przy kazdej probie otwierac okienko z faq...
I jeszcze minimum 10 napisanych postów.
Tu się muszę zgodzić z Arbim. Popieram 2 tygodnie, ale min 10 postów nie polecam bo to będzie tak, że 10 postów walnie byle jakich jednego dnia, żeby tylko mu się zaliczyły (na innych forach sam tak robiłem jak nie dało rady do jakiegoś działu wejść )
Ale 10 postów i 2 tygodniowy ban na zakładanie tematów spowoduje że nie będzie mógł od razu założyć kolejnego beznadziejnego tematu, a jak napisze jakąś głupotę to go zjadą za to i może wtedy zrozumie, że tu się takich nie lubi.
Do dołu:
Wiem, ale w sobotę rano mało kiedy o tej godzinie włącza mi się myślenie. Teraz widzę, że to nie temat do takiej dyskusji.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2009-04-11 09:46:12)
Ale 10 postów i 2 tygodniowy ban na zakładanie tematów spowoduje że nie będzie mógł od razu założyć kolejnego beznadziejnego tematu, a jak napisze jakąś głupotę to go zjadą za to i może wtedy zrozumie, że tu się takich nie lubi.
A ty wiesz co to jest offtop, że tak profilaktycznie rzucasz banami?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Nie wiem czemu ale ludzie spamujecie temat ;pp a ja się pytałem o ładnie przetłumaczony ending i opening
< i nie wkurzać mi się w moim pierwszym temacie >
Strony 1