Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Boomerek napisał:I tak btw na koniec , TA PANIENKA NA OKŁADCE !! , błagam wyjaw mi skąd ją dorwałeś? ;p , to jakiś art'cik czy z anime ??
kappuchu napisał:Panienka - fanart xD
Fanart, ale źródłem inspiracji była laseczka z "Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles", mylę się ?
ten fanart ma ze 2-3 lata, więc chyba się mylisz
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
sebek2501 napisał:Boomerek napisał:I tak btw na koniec , TA PANIENKA NA OKŁADCE !! , błagam wyjaw mi skąd ją dorwałeś? ;p , to jakiś art'cik czy z anime ??
Fanart, ale źródłem inspiracji była laseczka z "Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles", mylę się ?
Jeśli chodzi o fanart to laseczka to Hatsune Miku z Vocaloid'a
Ostatnio edytowany przez SongoPL (2009-04-11 14:41:07)
sebek2501 napisał:Boomerek napisał:I tak btw na koniec , TA PANIENKA NA OKŁADCE !! , błagam wyjaw mi skąd ją dorwałeś? ;p , to jakiś art'cik czy z anime ??
Ech, zmyliła mnie ta giwera, no i podobna fryzura.
Co do wagi i szaty graficznej, planowałem więcej elementów, ale chciałem usilnie wyrobić się przed wyjazdem na święta dlatego jest troszkę ubogo.
Następne numery będą lepsze
Częstotliwość wydawania będzie zależeć od naszego czasu i ilości napływających do nas artów, na chwilę obecną ciężko przewidzieć jak często będziemy wydawać kolejne numery.
Numer robiony na wariata dlatego został nazwany mianem demka ^^ i to do tego w wersji beta
ohh~~~~~~
Masz u mnie szczere podziękowania ;s
btw, a wie może ktoś kto to rysował ? , pewnie na deviancie siedzi , ale ja na razie typa nie znalazłem D:
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Strony Poprzednia 1 2