Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
cytat z kantanda:
To proste! To polski blog oscylujący wokół tematyki nauki języka japońskiego. Nie jest to kurs, a rodzaj pomocy naukowej, która ma zmotywować, rozbawić, zaciekawić, nakierować. Wychodzimy jednak z założenia, że nauka kany to pierwszy krok ku japońskiemu - dlatego też raczej brak rooma-ji w notkach. Jeśli szukacie nauczyciela (również kany) zgłaszajcie się do Mizuu. Co jakiś czas na naszych łamach ogłasza nabór na zajęcia.
Cytat chyba wszystko wyjaśnia... strona co prawda istnieje już od jakiegoś czasu, ale ostatnio doczekała się nowego layoutu i adresu, więc tym bardziej wypada mi was zaprosić (w imieniu ekipy) do odwiedzenia tego portalu.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-04-11 21:08:21)
Generalnie to od strony odrzuca ten filmik z PrzePaszkwilowatą dziewczyną(?). Mogli zrobić Mp3 z powitaniem, komentarzem odnośnie zmian, itp, ale atakowanie człowieka czymś takim... przez to musiałem zamknąć kartę i boje się jeszcze raz nacisnąć na link..
Blog ciekawy, na pewno jeszcze zajrzę, ale jakoś nie widzę siebie piszącego po japońsku itp. (za trudne literki xp )
Generalnie to od strony odrzuca ten filmik z PrzePaszkwilowatą dziewczyną(?). Mogli zrobić Mp3 z powitaniem, komentarzem odnośnie zmian, itp, ale atakowanie człowieka czymś takim... przez to musiałem zamknąć kartę i boje się jeszcze raz nacisnąć na link..
Mnie zawsze trafia cholera tylko w jednym przypadku, gdy ktoś stosuje wstawki typu 'eee','yyy'. Nie da się tego słuchać. Podobnie jak połowy prezenterów w tv i polityków (tu odsetek jest jeszcze większy). Wiadomo, naturalność itd. ale ludzie powinni nauczyć się mówić. Pauza ma być pauzą, a nie wtrąceniem, które iście denerwuje.
Strony 1