Nie jesteś zalogowany.
No, ja już mogę grać, jednak hostowanie tylko przy pomocy hamachi (jeśli w ogóle) u mnie wchodzi w rachubę. To kiedy się umawiamy? Jutro/wtorek wieczór?
Jako że w legalny sposób tego zdobyć już chyba nie można (w żadnym sklepie nie widziałem), to dam linka do dobrej wersji (mi działa) - http://isohunt.com/torrent_details/2666 … ab=summary
A jak administracja uzna, że to fe, to przepraszam za kłopot .
miałem się spytać o te wormsy ale się wstydziłem więc thx
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-04-11 23:28:04)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ja mogę grać w sumie codziennie, tyle że jutro wracam z Świąt do domu, więc parę godzin będę nieuchwytny. Jedna uwaga: jeśli ktoś ma swoją wersję Wormów, to lepiej i tak by było, gdyby ściągnął tę od MisQLa, bo wcześniej mieliśmy problemy z niekompatybilnością. Jakby komuś było potrzebne moje GG do ugadania się na godzinę, pisać na PW
"Skazany na zajebistość"
Z chęcią także się dołączę do gry, jak tylko mi się pobierze. Miałem gdzieś na płytce, ale znaleźć nie umiem. Pamiętam jak kiedyś z kumplami po parę godzin dziennie spędzaliśmy przy wormsach : )
Już mam i wszystko działa. Gra ktoś dzisiaj? Pisać na gg:
Ja mogę zagrać do 20.
A ja od 21, bo około 18 będę do domu wyjeżdżał. Mnie by pasowała 21, albo już w ogóle wcześniej, czyli np. 15.
"Skazany na zajebistość"
Ja mam nieoczekiwany wyjazd do Ustronia, więc nie wiem, czy dzisiaj będę grał. Ale na 21 chyba się wyrobię, więc może jeszcze nic straconego.
W takim razie będę musiał pouczyć się wcześniej.
Cholerna matura!
może ta 21?
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2009-04-13 12:49:07)
Ja mogę grać od teraz do wieczora, to 21:30? I ew. coś wcześniej? Koło 14?
Ja już czekam na kompie. Pisać na gg, jak będziecie się zbierać.
Jakby co, to można się dołączyć xD? Nigdy nie grałem w wormsy przez net, więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale myślę, że sobie poradzę (jakby co, to właśnie ściągam wormsy z torka, który ktoś nieco wyżej podał xD).
Jeszcze 8 minut do 21. Zobaczymy ile osób się zbierze. Jak coś, to się znajdzie na kanale jakiś gości : )
No ja bym się zebrał,a le mam "kochane" rodzeństwo, więc lipa. Zjadacz ma problemy z czarnym ekranem xD, no a reszta się zobaczy . Ale jutro koło 17 powinno mi się ejscze udać wbić
.