Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nowo powstała grupa fansuberska, która w tej chwili posiada tylko jeden genialny umysł ^^ poszukuje tłumaczy. Jeśli twoja znajomość języka angielskiego jest na co najmniej dobrym poziomie, chcesz dać coś od siebie dla całego społeczeństwa animaniaków, cenisz sobie swobodę pracy, interesujesz się anime i chętnie wsparłbyś jakiś ciekawy projekt, jesteś wytrwały, wytrwały i wytrwały To serdecznie zapraszam do konstruktywnej rozmowy na gg: 7764167 lub drogą mailową: damiand22@o2.pl
Jeśli jakiś korektor także chciałby znaleźć się w miłym, zwartym i dogadującym się zespole również zapraszam do rozmowy
Pozdrawiam i proszę bez zbędnych anty-komentarzy ^^
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2009-04-15 01:26:45)
<tak agresywny post, że aż króliczek narobił do norki>
Patrząc po 1 projekcie softów, to kodera też mógłbyś poszukać
</tak agresywny post, że aż króliczek narobił do norki>
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak pisałem na początku, pierwszy projekt to 7 minutówka na każdy odcinek, w dodatku parodia komedii Więc jakoś super ważny projekt to nie jest ^^ Z resztą v2 będzie, ale stylistyki i miejscami tłumaczenia, a nie kodowania Źródło jest jakie jest więc nikt nie będzie z 7 minutowego odcinka 150 megowego, napchanego filtrami bajzlu robił Ale z tym, ze pro zemnie koder się nie kłócę ^^
Ekhm, tak gwoli ścisłości, to nie jest żadna grupa, bo grupa musi liczyć co najmniej trzy osoby.
Jak dla mnie to kolejne "Hej, ludzie, wpadłem na super pomysł, założyłem sobie grupę, teraz tylko problem taki, że nie mam grupy"
Sądząc po nazwie grupy, to pewnie Wąskiego chciałbyś nam podebrać...
"Hej, ludzie, wpadłem na super pomysł, założyłem sobie grupę, teraz tylko problem taki, że nie mam grupy"
A Ty myślisz, że na jakiej podstawie powstało KA, w którym jesteś? Cieślak wyskoczył właśnie w ten sposób
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A Ty myślisz, że na jakiej podstawie powstało KA, w którym jesteś?
Quithe, nie wiem, aż tak długo tu nie siedzę .
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-04-05 14:34:35)
Q ma rację, ale inaczej nie da się tego zrobić.
Sądząc po nazwie grupy, to pewnie Wąskiego chciałbyś nam podebrać...
Ale to tylko, jak będzie tam miał więcej posad niż w KA, np. itłumaczenie, ikorekta, izarządzanie istroną, itiming...
DUDi napisał:Sądząc po nazwie grupy, to pewnie Wąskiego chciałbyś nam podebrać...
Ale to tylko, jak będzie tam miał więcej posad niż w KA, np. itłumaczenie, ikorekta, izarządzanie istroną, itiming...
Jak pisałem w pierwszym poście, proszę wstrzymać się z anty-komentarzami Temat bardziej jako ogłoszenie niż temat do komentowania moich poczynań
A, czyli ghostpl22 = waski_jestem?
Ghostpl22 - nikt nie zrozumiem pokrętnej logiki Qwiga, on żyje w swym własnym świecie loli ^^.
Ogólnie powodzenia, chociaż... stanowczo lepiej by było, gdybyś miał chociaż z jedną, czy dwie osoby, bo tak to faktycznie wygląda to nieco dziwnie. Niemniej... wierzę, że będzie okej ^^.
Strony 1