Nie jesteś zalogowany.
E no, takie zwroty akcji to tylko w brazylijskich wyciskaczach łez
Co by nie powiedzieć. 'Powitanie' ze strony Naruto rządzi xD
Wprawdzie 4. nie przekazał nam żadnej nowej informacji. Po co o w ogóle się pojawił?:P Tak, wiemy. Bohater nie jest typem myśliciela, więc musieli mu to powiedzieć wprost. Pain od razu chciał powtórzyć technikę, znaczy to, że jeszcze może powalczyć. No nic, reszty dowiemy się za tydzień...
E, no jednak trochę zbyt mądry teraz Naruto się zrobił IMO Rozumiem, nowe moce, przypływ IQ, ale teraz jest zupełnie inny Może po prostu wcześniej bał się używać mózgu xD? Albo ma teraz mózg żabki
Nie widzę jakiejś specjalnej zmiany co do "inteligencji" Naruto - jak dla mnie dalej jest taki sam - podobnej sztuczki użyli już Naruto i Sasuke w czasie walki z Zabuzą. BTW, znowu mamy nawiązanie do DB, a konkretnie do momentu gdzie Freezer zaliczył "połowiczny rozpad" na Namek .
Nie widzę jakiejś specjalnej zmiany co do "inteligencji" Naruto - jak dla mnie dalej jest taki sam - podobnej sztuczki użyli już Naruto i Sasuke w czasie walki z Zabuzą. BTW, znowu mamy nawiązanie do DB, a konkretnie do momentu gdzie Freezer zaliczył "połowiczny rozpad" na Namek .
Raczej mu chodziło pewnie o trick z chakrą i wykryciem pobytu Nagato... To z Sage Chakrą wydało mi się trochę naciągane... na taką odległość, bez summonowania i na dodatek zachowała się podczas 8-ogonowej rozwałki... naciągane, ale chyba za wiele wymagam ;p
Co do jeszcze IQ dresa, jestem jak najbardziej za. Im bystrzejszego Kishi zrobi Naruto tym ciężej będzie można z niego robić idiotę w fillerach... bo to co robią z nim tam to przegięcie pały jest czasem. Chapter ogólnie po tendencji zwyżkowej ostanich 10-15, wyrównuje się i nie jest już tak zaskakujący, co nie znaczy, że jest bynajmniej zły
Ciekawe ile razy jeszcze przeciwnik wstanie zanim Naruto go pokona
Mam nadzieję, że to już będzie koniec Paina, ale kto wie... Przynajmniej dowiedział się, gdzie jest Nagato.
I 6 Pain padł, i w dodatku Naruto stanął twarzą w twarz z Nagato Nie mogę się doczekać ich rozmowy w następnym chapterze ;]
Okaże się pewnie, że Nagato jest taki jaki jest, bo w dzieciństwie nie miał przyjaciół i dlatego postanowił być silnym, żeby się zemścić na tych, którzy go odrzucili.
Się szykuje pogadanka na kilka chapterów.
Nie powiem, głupią śmierć mieli rodzice Nagato. Jeszcze się zaraz okaże, że to obudziło w nim jakieś moce itp.
ehem, i okaże się ze to zabiera mu pół życia , nie może naładować many i generalnie jest to kamikadze ;3
Ja tam myślę co będzie już po roztrzaskaniu pain'a ... czy ktoś jeszcze zginie <3, i doczekać się nie mogę "Itachi gaidena" coś w ten deseń xD
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
W tym tygodniu nudno, oj nudno porównując do wcześniejszych, szczególnie pod koniec... "Głodujący ninja z Konohy napadli na mój dom i zabili mi starych, bo widzieli w nieuzbrojonym facecie i matce z dzieckiem śmiertelnie groźnych wrogów zdatnych tylko do eksterminacji..." o Jezu historia jak z Faktu xD, gdybym ja miał takie dzieciństwo to też zrobiłbym z siebie antenę i bawił się ludzkimi zwłokami (w tym bliskim przyjaciół, a jak!)... szkoda, że tak dziś bez polotu...
Tak btw, czy mi się zdaje czy ten myk z pieczęcią jaką wykonał Minato, sprawił że Naruto w mniejszym lub większym stopniu kontroluje lisa? A może się doszukuje jedynie pozytywów i oszukuje sam siebie... ;p
Ah... Zabrałem się wreszcie za mangę, anime już mnie zdenerwowało... xD i nie żałuję, tylko szkoda, że muszę czekać na następny chapter, bo dobiłem dzisiaj do 444, ale dzięki temu że tak długo zwlekałem z czytaniem mangi mogłem czytać Volume'y w HQ .
Najlepsze było połączenie Kyuubi mode z Sage mode = fajne oczka. Ale coś myślę że w najbliższym czasie nie dowiemy się jaką siłę ma po połączeniu tych 2 trybów
Mam nadzieję, że jakoś na czasie pokarzą te dwa tryby w akcji xD.
nie wiem czy jest czy nie i czy ktoś mnie może oświecić gdzie mogę znaleźć 446 chapterek
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
~Zwierz, nigdzie ;] W zeszłym tygodniu nie pojawił się w sklepach JUMP ;]
dziki za szybka opowiedz KieR
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
nowy rozdział można podsumować jednym:
WTF?!