Nie jesteś zalogowany.
zawsze możesz jej pokazać "jak umrzeć w warszawie na 100 sposobów w 1 noc". Gwarantuje. Nigdy niczego podobnego w życiu nie zobaczy. :p
No dobrze, dzieciaczki, ustalamy, że spotkamy się w tę sobotę o godzinie 18 pod Saharą, a potem jak zwykle ruszamy do nas. Jeśli nasi goście się spóźnią z pociągiem, qwig i tak po nich poleci i doprowadzi, więc nie ma się co przejmować (oczywiście lepiej, żebyście byli wcześniej)
qwig, widzisz, ja mam 30 zmysł, wiedziałem, że Iss nie będzie mogła
A Ty, Iss, przyjeżdżaj, będziemy besztać Koniego za SP
Koni, przychodź, mamy do pogadania
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Chcę, ale się boję...
Poważnie, nie mogę być długo, ani pić sporo.
Anime makes you stupid
Jeśli nasi goście się spóźnią z pociągiem, qwig i tak po nich poleci i doprowadzi, więc nie ma się co przejmować (oczywiście lepiej, żebyście byli wcześniej)
Jakoś przeszła mi ochota na imprezowanie, chyba odpadam. Sorry
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, jasne, Koni, będziesz pisała inżyniera
qwig, Shelly Ci nagadała? By co, to pójdę ja, a potem będę Cię bronił Hiki jeszcze proponuje Ci śpiworek, w którym będziesz mógł się schować
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
She obiecała, że załatwi czarno-białą arafatkę z różowymi pasemkami od koleżanki z gimnazjum, to jednak się skusze..
qwig, niestety, koleżanka jest do niej zbyt przywiązana, ale zawsze mogę ci podarować spineczki z czaszkami, albo kolczyki z Hello Kitty, zainteresowany?
Quithe, no typowo, qwig się obraził, to wszyscy mnie obwiniają, a ja taka grzeczna i miła dla niego.
Shelly, a te spineczki czarne, czy trzeba będzie je mazać markerem? A kolczyki... będę musiał na nie przefarbować włosy, więc odpada No i uszy nie przekute... ale to pewnie mogłabyś mi zrobić, byleby było długie i bolesne
A cała krew stracona przy Twoich próbach wyborowania mi dziury w głowie idzie dla Iss, ok?
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-04-22 21:43:26)
No dobrze, dzieciaczki, ustalamy, że spotkamy się w tę sobotę o godzinie 18 pod Saharą, a potem jak zwykle ruszamy do nas.
Przyjęte do wiadomości, ale nie wiem jak ze mną to będzie - dam znać jeszcze.
ja sie pewnie dotelepie juz do kawalerki.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nie ma mnie. Dzisiaj umrę.
Nie ma mnie. Dzisiaj umrę.
To pojutrze zmartwychwstaniesz
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2009-04-23 20:40:23)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
DUDi napisał:Nie ma mnie. Dzisiaj umrę.
To pojutrze zmartwychwstaniesz
Jak bodzio, po raz kolejny
Też będziemy.
Jednak nie umarłem całkowicie, pomimo usilnych starań.
Do tego nikomu nie wpierdoliłem, na co też miałem ochotę.
Pytoza.
Jedynym plusem była spora ilość pochłoniętych WZtek (jedną nawet miałem na twarzy).
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-04-24 15:03:15)
OK, będę pod Saharą.
Kane znalazł sobie wymówkę, ale wymówka obiecała, że przyjdzie na kolejne spotkanie No cóż, spotkania w takim składzie zbyt szybko nie będzie pewnie, niech żałuje. A mógł wymówkę wziąć ze sobą;] I tu mi się przypomniał Koni: weź tego inżyniera, pomożemy ci napisać Kurde, zapomnieliśmy o Loli;/ Może jakiś szybki telefon? Ktoś ma nr, to niech dryndnie.
Także się zjawię.