Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich poszukuje [Megami] Zegapain tam gdzie znalazlem nic nie idzie.... Tak wiec z gory dzieki za pomoc
http://www.boxtorrents.com/torrent/1298 … egami.html
Wypasiony torrent (jak każdy na box') szybko powinien się pobrać
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Dzieki
Szukam Vampire Knight od Zero-Raws. Najlepiej ddl (byle nie rapidshare), ale niekoniecznie. Na nyaatorrents jest niby jeden seed, ale nawet nie zaczęło ściągać. Na ich kanale ircowym też patrzyłem, ale nie mają (chyba że coś przegapiłem ;p). Na isohunt jest też jakiś torrent zbiorczy, ale idzie jak krew
z nosa. :/
Będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio edytowany przez misjurg (2009-04-23 10:50:23)
Poszukuję Trinity Blood od [l33t-raws].
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
Potrzebuję Full Metal Panic! The Second Raid, odcinki 8-13, wydane przez Anime People&ASG-Across. Torrent ledwo żyje T.T Więc jakby ktoś mógł pomóc seedując/ podając linki do ddl/ wskazując jakiegoś irc bota, który to posiada, to Aria by była bardzo wdzięczna ^.^
Ostatnio edytowany przez aria (2009-04-23 15:15:57)
Na forum anfo-event nie ma linków na MU?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Może znalezienie tego będzie czynem niezwykle heroicznym, ale mam nadzieję, że ktoś się podejmie i pomoże:)
Szukam RAWów do One Piece, począwszy od pierwszego odcinka do trzysetnego;/ Znalazłem parę na direct download (w którym było pełno luk) oraz jednego torrenta (który niestety ledwo dyszał) ale nic więcej nie udało mi się wskórać.
Poszukuje Utawarerumono najlepiej ddl, ale moze byc tez torrent byleby taki z seedami
Grupa obojetnie jaka, moga byc tez rawy
~Minto, tu masz u mnie respekt za używanie Opery Mam tak samo, Operą sciągam tylko pliczek, żeby możba było Utorrentem odpalić ;]
~Minto, tu masz u mnie respekt za używanie Opery Mam tak samo, Operą sciągam tylko pliczek, żeby możba było Utorrentem odpalić ;]
Eeetam...przesadzasz, Opera nie jest taka zla...chyba... Zreszta nadal bede uzywala Opery Utorrent to tylko z koniecznosci
Ostatnio edytowany przez Minto (2009-04-26 19:00:06)