Nie jesteś zalogowany.
[BSS]_Tengen_Toppa_Gurren_Lagann_The_Movie_-_Guren-hen_[74C3E9D3].mkv oczkod Tylko ciekawe jak z jakością.
~KieR nie jest źle, ale szału też nie robi no i ~2GB przy ~1:55h...
http://www.bssubs.net/news/uploads/gurrenmovie.jpg
zawsze można jakiegoś rawka pociągnąć i sobie ass'a od bss'u wmuksować ('ass')
Ja tam od razu pierwszy encode od [IZ] Tengen Toppa Gurren Lagann - Guren-hen (x264 720 x 480 AC3) ściągnąłem, który ważył 1.13 GB i poza Aspect Ratio wszystko było w normie (wystarczyło go zmienić tylko na 16:9 i po sprawie). Teraz czekam na Blu-ray.
Żeby offtopa nie robić co do nowego filmu Naruto...
I BELIEVE IT SUCKS! To tyle.
~Isao, wiem Troche późno odpisałeś/aś Bo sciągałem 40 min więc sam się przekonałem o jakości :] Film od DB sciągnołem przed chwilą, podczas oglądania 3 epka Shangri-La (aż 20 min )
Tutaj macie kilka screenów, jak chccie więcej mówcie, to zrobię.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-04-26 13:23:11)
No tak późno odpisałem skąd mogłem wiedzieć, że już zasysasz :d
co do nowego filmu Naruto... I BELIEVE IT SUCKS! To tyle
Tak szczerze czy w historii tej serii/filmów i bóg wie czego jeszcze było coś w ogóle wartego uwagi ^_^ niekoniecznie ot kolejny 'odmóżdzacz' nie wart funta kłaków
żeby nie było nie zaliczam się do fanów tak więc jak dla mnie tego filmu w ogóle mogłoby nie być, a wręcz uważam że wydawcy/producenci mogliby wziąć za coś ciekawszego ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-04-26 13:27:38)
To moja opinia o tym movie:
Tak głupiego Naruto to jeszcze nie widziałem... ^^
Szczerze, zgodzę się z Bodziem.
Nawet tego oglądać nie będę.
Naruto schodzi całkowicie na psy, Seria TV, całkowicie już leży, a teraz ten movie....
Oficjalnie to czekam tylko na movie TTGL i Bleach. Nic innego w tym roku nie przykuwa uwagi.
ファンのファンのために
świetna recenzja... właśnie miałem obejrzeć
EDIT: Eh, nie było tak źle Nie zgodze się, że to najgorsza z kinówek Naruto. Dla mnie na miano największej szmiry zasługuje Naruto Movie 3
Ostatnio edytowany przez Beavis (2009-04-27 08:29:03)
Nie, naprawdę, z dobrego serca, nie jedzcie przypadkiem nic, próbując oglądać, bo niestrawność ze śmiech (nie z żartów w movie, ale z jego poziomu >.<) gwarantowana. To przebija nawet fillery z serii Naruto, gdy ten rasenganem robił ciasto na makaron ^^
Tak głupiego Naruto to jeszcze nie widziałem... ^^
Muszę to zobaczyć.
...
Nie, naprawdę, z dobrego serca, nie jedzcie przypadkiem nic, próbując oglądać, bo niestrawność ze śmiech (nie z żartów w movie, ale z jego poziomu >.<) gwarantowana. To przebija nawet fillery z serii Naruto, gdy ten rasenganem robił ciasto na makaron ^^
Ooo, rispekt, widzę żeś widział zapewne wszystkie fillery z pierwszej serii, wyczyn nie lada, sądziłem, że tylko ja byłem na tyle szalony i z czystej zasady obejrzałem to 100%... oj ale to było moje pierwsze anime, nie znając mangi, czekałem aż w końcu znajdą Sasuke haha xD Dobra kapnąłem się po jakimś czasie ;p
Co do filmu, to czekałem, aż ktoś mi go odradzi, powaga wolałem usłyszeć niepochlebną opinię, bo przynajmniej łatwiej w nią było uwierzyć...
PS: Ci co darowali sobie fillery, a ciekawi są co stracili... niech wpiszą w YT "The Naruto Filler Rasengan Compilation"
Film kapa, ALE troszkę lepszy od 1., bo tamten to do niczego się nie nadawał. Nie mówię, że ten się nadaje, jest zaledwie, w mojej ocenie, o pół oczka wyżej.
Mam nadzieję tylko że nie będzie tak sobie sklepionej sytuacji. Bo jak pierwszy film oglądałem to dopiero w połowie filmu zrozumiałem o co chodzi w całym. Ta śmieszna kapłanka cały zamęt wprowadzała i nie wiem co może być gorsze w doszukiwaniu się wątku głównego ;p ;p
jedyny Naruto movie 1 byl na wysokim poziomie a reszta to sredniaki ! Naruto shippuden movie 1 tez cienizna:(
Śmiesznie by było , jak by nikt tego nie przetłumaczył.
Dzieci Naruto załapały by doła
ファンのファンのために
przetłumaczyli Naruto 3 to i to przetłumaczą:)
oh nie....... nie nie nie jak to jeszcze nie ma napisonów :|
toć to najlepsiejszy film we yyy galaktyce
po 1 - animacja
po 1 2 - muzyka
no i najważniejsze po 1 3 - ten no fabuł !!
wiec dwa raz tłumaczyć !!!
pozdro
oh nie....... nie nie nie jak to jeszcze nie ma napisonów :|
toć to najlepsiejszy film we yyy galaktyce
po 1 - animacja
po 1 2 - muzyka
no i najważniejsze po 1 3 - ten no fabuł !!
wiec dwa raz tłumaczyć !!!
pozdro
Ładnie tak sobie jaja robić? xD Jeszcze ktoś pomyśli, że naprawdę tak sądzisz ^^
przepraszać poprawić się obiecywać !