Nie jesteś zalogowany.
ja czekam na polskie napisy, nie dlatego ze po angielsku nie dalbym rady, ale poprostu nie chce mi sie wysilac Po tych komentarzach, az chce sie ogladac
zgodze sie ze trojka byla do dupy, a 4/lub 1 spi kto jak woli tez moglabyc lepsza. Mnie osobiscie podobala sie 2 najlepiej. Fakt te odcinki pierwszej serii naruto juz po zniknieciu sasuke robily sie .......... (nie sposob tego wyrazic w slowach cywilizowanych), tyle ze dzieci naruto=dzieci jetixa. puki ogladasz bez cenzury (w orginale) jeszcze zachowujesz troche godnosci.
Wiec poczekam, spieszyc sie nie musze, zwazywszy ze bardziej powinnienem sie uczyc, skoro zostal tylko tydzien, ale no coz kto by tam sie uczyl.
są już polskie napisy naszego tłumaczenia.
Zapraszam:
~narutoins, twój post powinien pójść do skasowania za takie coś ;] To nie jest miejsce na reklamy. Jedynym taki miejscem jest dział poleć strone.
dlaczego nie umieścicie napisów na serwerze animesub?
dlaczego nie umieścicie napisów na serwerze animesub?
Pewnie dlatego by mieć więcej wejść na stronkę(reklama) itp. i chcą mieć na razie, wyłączność dla siebie.
Wstyd, nie wstyd - ich wola. Nie chcą? Nie muszą. Dali info, kto będzie chciał - ściągnie, a kto chce same suby - poczeka. Ot cała filozofia.
zeby zrobic harsuby, najpierw sie robi normalne, czy odrazu na hardy? a z reszta, kto sciagnal niech powie czy zadnych prezencikow nie ma ?
Napisy zostały wykonane w formacie .xml dlatego nie ma ich na AnimeSub. Do soboty postaramy się wykonać je też w mDVD i wtedy wrzucimy tutaj do pobrania. Jeżeli ktoś chce obejrzeć sobie kinówke, to jak wyżej napisałem, może wejść na stronę i to zrobić.
Jeśli chodzi o film to beznadziejny. Ale i tak 10x razy lepszy od poprzedniego. Chyli tendencja zwyżkowa
Jeśli chodzi o film to beznadziejny. Ale i tak 10x razy lepszy od poprzedniego. Chyli tendencja zwyżkowa
znaczy się ,że niby jakie co ?
tandencja ?
Tak, takie badziewie
skoro napisy juz sa teraz czas obejrzec :d
Edit: po obejrzeniu, no coz wasze komentarze
mnie sie podobalo
Ostatnio edytowany przez Savierek (2009-05-01 14:06:07)
Savierek pewnie że się tobie podobało, bo jesteś oczywiście zaślepionym fanem Naruto.
Ciekawe jakie macie Motto ? Coś w stylu Naruto>all ?;]
ファンのファンのために
Ujdzie. Bardziej mi się podobał od poprzedniego filmu.
Nie jestem fanem Naruto i mi również film się podobał...zajebisty on nie był ale słaby, żałosny itp. itd. również nie.
hmm ;> a jednak DB dorzuciło swoje hardsuby :>
film słaby, przegadany, w ogóle bleach'e i naruto pełnometrażowe są słabe ;]
nieporównywalnie lepsza jest fabuła z odcinków ;p tylko na Boga, bez tych fillerów -.-"
Pozdrawiam.
plmadman
Z bleachem się z tobą nie zgodzę.
Uważam że posiadają pewien poziom, w porównaniu do naruto.
ファンのファンのために