Nie jesteś zalogowany.
Każdy kto chce prześledzić jego tematy/posty niech wejdzie w jego profil i kliknie Pokaż wszystkie posty/Pokaż wszystkie tematy
I ma zapewnioną rozrywkę ^^ i lekcje na przyszłość
Przyznam szczerze, że mi go brakowało.[cmok]
Ach, jak on na mnie wrzeszczał, jak napisałem, że Kanon jest do dupy.
Wiem co biega sam, miałem ubaw jak wspomniałem że Air to kicha xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-04-29 19:17:53)
Nie no, skoro o człowieku pisali wiersze to to musiał być "ktoś". Że ja go osobiście nie poznałem . BTW, zbanowaliście go, czy sam sobie poszedł?
Nie no, skoro o człowieku pisali wiersze to to musiał być "ktoś". Że ja go osobiście nie poznałem . BTW, zbanowaliście go, czy sam sobie poszedł?
Oj, to też było piękne Tom zawsze balansował na granicy bana, a jak miał trzy warny, to się zamykał, aż znikną. Za którymś razem, gdy już przesadził, zebraliśmy się na PW z Freemanem, Cainem, Kilgurem, Khadzadem i kilkoma innymi fajnymi userami i jakby wymusiliśmy na moderacji kilka warnów. Później sam Freeman został modem, a Hentaimaster, jak go czasem nazywaliśmy, dostał od niego bana po poście, w którym pisał, że życzy komuś śmierci. Tak się skończyła kariera Toma, wszystkie kolejne konta były już tylko jego widmem.
EDIT: Wow, właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem świadkiem całkiem niezłego kawałka historii tego serwisu
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-04-29 19:34:53)
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz znowu prowokujesz, uwierz mi ale piszesz jak przedszkolak a na dodatek powtarzasz się jakbyś się jąkał
i
Bo ja pisze na temat, między innymi, że kreska w Haruhi była bardzo piękna
czemu ja tego wczesniej nie slyszalem? xD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Może godzina 22 to już limit myślenia dla tego osobnika ?
Przynajmniej wiadomość pomocną dostałeś, teraz moje PW
Od: ~ledziux
Widziałem twoją opinie o Shanie 2 na tanuki.
Powiedz proszę czemu jesteś aż tak upośledzony w tym względzie ? Nie tylko w tym ale to może kiedy indziej.
Rozumiem że możesz nie lubić tego doskonałego anime, ale jednak robisz z siebie coś dziwnego taką krytyką.
Gra świateł i cieni właśnie wyglądała pięknie w tym anime więc się wreszcie zastanów.
Jesteś beznadziejnym osobnikiem gdyż piszesz takie bzdury jakby Zero no Tsukaima było lepszym anime a jest odwrotnie.
Akysz ze świata anime ty antyfanie anime, który tylko potrafi obrażać.
I sezon pierwszy jest gorszy niż II.wniosek? nieumiejętne czytanie z zrozumieniem + totalne loli dziwactwo xD
A po odpowiedzi ^^teraz piszesz tak grzecznie a w komentarzach lub na forum to chamski jesteś niesamowicie i jeszcze na dokładkę bezczelny pisząc że masz wysoki poziom kultury. Ty nawet nie wiesz co oznacza to słowo.
A to mój faworyt (koleś kompletnie nie umie czytać z zrozumieniem )^^ jednak sporo ich jest xD
Mam do ciebie pytanie. Dlaczego urodziłeś się takim skończonym imbecylem ?
Jak czytam te twoje prostackie posty to nic innego nie mogę o tobie powiedzieć. Piszesz takim wstrętnym językiem jak największy śmieć.
I proszę żebyś nie pisał obraźliwie o Elfen Lied gnojku bo nie życzę sobie tego.
Zresztą o innych anime które lubię też masz źle nie pisać.Mam pytanie czy tylko ja tak mam? O.o
Heh Tanuki przydaje się jedynie jako, źródło recenzji, a jeśli chodzi o ocenę anime, to ta strona jest totalnie niekompetentna. Są różne gusta i dlatego często są różnice zdań między recenzentem a innym użytkownikiem. A w skrócie- OLAĆ TO!.
Edit:
Mam to audio na dysku
EDIT: Tadam
http://www.sendspace.com/file/cqucvm
OMG , a część 6 w okolicach 20 sec. nie no nie mogę, całkowicie mnie połamało.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2009-04-29 23:57:49)
Widać Doamondowi też tego brakuje
Tak jasne. Ale dziś gdybym nie miał pewności, że ty tylko szukałeś kolegów to bym tego nie zamieszczał.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
KKnD, szukałeś przyjaciół, a teraz wstyd się przyznać?
http://www.tvn24.pl/-1,1597934,0,1,hake … omosc.html
Zaskakujące wyniki dorocznego rankingu "100 najbardziej wpływowych osób świata" wprawiły w osłupienie samych pracowników magazynu "Time". "Tytuł najbardziej wpływowej osoby nasi respondenci przyznali 21-letniemu studentowi, założycielowi portalu 4chan.org" – poinformowała gazeta. Ogłaszając wyniki, nie zorientowała się nawet, że padła ofiarą skrupulatnie zaplanowanej gry dowcipnisiów z forum 4chan.org.
Pierwszy wyciek matury,
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
ta strona jest chyba co roku, tylko roczniki aktualizują.
przed chwilą to dostałem
http://www.youtube.com/watch?v=KCy9nrchqFI
z dopiskiem elastomania live action
JEJ pamiętnik:
"Sobota wieczorem: wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie z koleżankami byłam na zakupach, myślałam, że może to moja wina...dotarłam trochę z opóźnieniem ; ale on nic nie powiedział. Żadnego komentarza. Rozmowa była jakaś spięta, więc zaproponowałam pójść w inne miejsce, bardziej spokojne, intymne. W drodze do ładnej restauracji on dalej był dziwny, jakby nieobecny. Próbowałam go rozbawić, i zastanawiałam się, czy to moja wina czy nie! Pytałam, czy coś nie tak zrobiłam, on powiedział że nie mam z tym nic wspólnego, ale jego odpowiedź nie była przekonująca. W drodze do domu objęłam go i powiedziałam, że go bardzo kocham ale on dał mi tylko zimny pocałunek bez żadnego słowa. Nie wiem jak tłumaczyć jego zachowanie, nic nie powiedział... nie powiedział że mnie kocha... strasznie się tym martwię! W domu już byłam pewna, że on chciał mnie zostawić; próbowałam z nim pozmawiać, ale on włączył telewizor i oglądał coś zamyślony, jakby chciał powiedzieć że wszystko się skończyło. W końcu poddałam się i poszłam spać. Ale dziesięć minut później, niespodziewanie on też przyszedł do łóżka, i o dziwo odwzajemnił moje pieszczoty, i kochaliśmy się, mimo że cały czas był jakiś zimny, jakby daleko ode mnie. Próbowałam rozmawiać znowu o naszej sytuacji, o jego zachowaniu, ale on już spał. Zaczęłam płakać, i płakałam całą noc aż zasnęłam. Jestem pewna, że on myśli o innej, moje życie jest takie trudne."
JEGO pamiętnik
"Legia przegrała... ale przynajmniej był sex !"
e tam, mało to zaskakujące
zresztą już kiedyś było coś podobnego
http://www.youtube.com/watch?v=VK6bZj47LWs
widze tu atak w strone męskiego myślenia... że nieby my tacy podli, że dziewczyna płacze bo legia przegrała? nie wszyscy są tacy sami ja np nie kibicuje legi (jakby, któryś sie obraził to nie oglądam piłki nożnej) xD
Tam zaraz atak, po prostu przedstawienie jak osobnicy obu płci myślą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA