Nie jesteś zalogowany.
Film był taki sobie, zresztą każdy film z serii naruto jest średni. Ale plmadman filmy z Bleach'a są świetne. Ale prawda, seria tv jest o niego lepsza
Bo film to filler czysty, a seria TV(to co dobre oparte ma mandze), filery też są do kitu, chociaż te ostatnie filery takie złe nie są. Ale mandze też złe rzeczy się zdarzają, teraz Naruto z Painem gada z 3 rozdziały jakie to miał złe dzieciństwo i po tym coraz bardziej zaczynam myśleć, że Naruto to seria dla dzieci bez kolegów, trudnym dzieciństwem itp.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-05-01 20:51:00)
zaglądnąłem tutaj zeby sprawdzic czy db sobie nie robi jaj z filmem, ale zdanie do offtopu dodam
otóż w filmach z bleacha jest taki minus ze na siłe wpychają wszystkie postacie, kazda walnie swoje bankai i wszystko jest super, jak dla mnie za dlugo trwaja a moment kulminacyjny troche slaby
dobra mam pytanie czy wiecie czy ktoś ma zamiar dać jeszcze napisy.
Chyba już nikt. Możesz conajwyżej zapytać Grucha Group, czy czegoś powoli nie tworzą.
Jeśli nie to, które z dostępnych napisów byście polecili.
Żadne.
Obejrzałem i powiem, że to najgorszy movie z wszystkich filmów Naruto...
do tego dochodzi jeszcze crapowaty rip DB, które prawie nie da się oglądać... wiem, że niektórych kręci przeplot, ale bez przesady...
btw. orientuje się ktoś jak wygląda rip TV-Japan, czy też nie warto ściągać? i czy naprawdę ich rip ma rozdzielczość 853x480, czy to tylko anamorfka?
Także tandetny, ale na razie najlepszy.
btw. orientuje się ktoś jak wygląda rip TV-Japan, czy też nie warto ściągać? i czy naprawdę ich rip ma rozdzielczość 853x480, czy to tylko anamorfka?
Pomyśl jak "działa" YV12 i sam wyciągnij wnioski..
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
hm... musiałem jakoś źle spojrzeć na rozdzielczość, bo przecież to nie ma mod2 xD
więc moje pytanie powinno brzmieć: jaka jest prawdziwa rozdzielczość ich ripu, 720x480 czy 704x480?
chociaż znając TV-Japan, to raczej 720x480... ale kto ich tam wie...
btw. kto wpadł na tak idiotyczny pomysł by podawać rozdzielczość wyświetlaną...
właśnie przemęczyłem ten jakże wspaniały film
dziękuję za uwagę !
faktycznie jakosc srednia, a fabula jak zwykle skopana, narazie najlepszy byl shippuuden część pierwsza
moze kiedys im wyjdzie...
Ja sądziłam, że będzie coś fajnego, bo będzie Sasuke a tu klapa. Nic tylko zmarnowane dwie godziny...
film nie był zły hehehe ale po obejrzeniu początku miałem nadzieje na coś zupełnie innego a tu to co zawsze: zły koleś plus dziecko plus oczywiście kolejna wersja Rasengana ale do tego już zdążyliśmy się przyzwyczaić
jak to jest że taki Dragon Ball miał o wiele lepsze kinówki niż do tej pory naruto
Taki Broly, dzięki kinówce stał się tak samo rozpoznawany jak inne postacie z serii czego nie mogę powiedzieć o Naruto bo kto z was pamięta jakiegoś złego typka z filmów ?
No więc dzisiaj po napisaniu rozszerzonej matury z Polaka nie miałem siły brać się za angola i pomyślałem sobie "Dobra, obejrze z angielskimi subami. To w końcu też jakiś rodzaj ćwiczenia" No i obejrzałem. Z początku było nawet nawet. Motyw z tymi latającymi shinobi był całkiem oryginalny, ale to co się działo potem...
Ogólnie poziom filmu odzwierciedla poziom napisów wstawionych na ANSI.
LINK - http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org
Na tosho pojawiło się Full ISO jak ktoś chce...
Jeśli kogoś jeszcze to interesuje, pojawił się nowy raw:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=62778
1280x720 x264 + AAC
Upscale w dodatku -.-"