Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wybiera się ktoś tam? Bo ja mam już 2 chętne osoby z Limanowej, a w sumie w Bytomiu moja mama mieszka to i tam drogę znam xD. Może zapowiadać się dość ciekawie, szerzej opisali to na stronie - http://dkw.pjwstk.edu.pl/
Jak wątek był to , ale znaleźć nie mogłem .
Potrzebuję łopatologicznego wytłumaczenia ^^
Czy cosplay na tym konwencie jest wymagany? Na początku myślałem, że toż to zwykły konwent jest, jednak nie mogłem doszukać się żadnych informacji o ewentualnych kosztach wejściówki lub dokładnych informacjach o rozpoczęciu konwentu lub też ewentualnej rejestracji/zapisów... Jak ktoś zapoda linka do odpowiednich informacji, to będę wdzięczny Albo jestem ślepy, albo w rzeczywistości takiego info nie ma ;p
Ja sie wybieram
@nozownik11 to nie jest konwent jako taki to nie jest tylko o anime tylko ogólnie o Japonii a manga/anime to tak przy okazji z czego największe atrakcje to chyba jest turniej gier tanecznych czyli DDR i turniej Go przynajmniej tak było w tamtym roku co anime prawie wcale nie było, ale w tym roku to robią to z niezłym rozmachem teraz tylko czym im sie to uda - oto jest pytanie
edit. i wjazd jest za free
Ostatnio edytowany przez dareios (2009-05-08 18:09:15)
Z wielka chęcią by się człowiek wybrał... Ale nie ma z kim i za co.. no cóż, a zapowiada się interesująco z tego co czytałam plan wydarzeń
Tommy, jaki piątek? Toć to w sobotę jest ;p.
Jeśli będą porządnie przygotowane pokazy, to te sztuk walki itp. mogą prezentować się naprawdę genialnie .
My wyjeżdżamy z Limanowej, jeszcze tylko niepewne czy autem, czy autobusem ;p.
Przynajmniej gdzieś niedaleko…Ktoś się zabiera po za mną z Częstochowy??
Jeśli będą porządnie przygotowane pokazy, to te sztuk walki itp. mogą prezentować się naprawdę genialnie .
My wyjeżdżamy z Limanowej, jeszcze tylko niepewne czy autem, czy autobusem ;p.
Myślałem, że od piątku się zaczyna. Sorry my bad ^^
edit. i wjazd jest za free
Takie malutkie pytanie ^^ Mam rozumieć, że nie ma żadnej rejestracji, tak? A co się stanie, gdy chętnych będzie za dużo i nie będą w stanie się pomieścić?
MisQL napisał:
W piątek jest rozgrywany turniej Go bo został przeniesiony z soboty... tak więc jak bierze w tym udział to od piątku jest "impreza"
dareios napisał:edit. i wjazd jest za free
Takie malutkie pytanie ^^ Mam rozumieć, że nie ma żadnej rejestracji, tak? A co się stanie, gdy chętnych będzie za dużo i nie będą w stanie się pomieścić?
No tak nie ma nic żadnej rejestracji, a jak przyjdzie dużo osób to sie organizatorzy ucieszą a jak przyjdzie ZA dużo to jakoś będą musieli sobie poradzić
i jak był ktoś? ja byłem i widziałem Tutle i ograłem go na ITG/DDR sie znaczy na macie
ale ogólnie było super
Byłem i również stwierdzam, że było fajnie tylko szkoda, że tyle rzeczy wypadło... O ile dobrze mi wiadomo to kaligrafia, walki robotów no i ceremonia parzenia herbaty... (z tym ostatnim nie wiem do końca bo już musiałem się zmywać). Może wie ktoś coś czy herbatka się odbyła?
ciekawe... wszyscy są zadowoleni? Odwiedzam różne miejsca w necie i jeszcze nigdzie nie trafiłam na żadne negatywy.
Nie twierdzę oczywiście, że impreza była zła, bo to by było przegięcie, ale ten chaos organizacyjny... Nie zdziwi mnie jak w przyszłym roku będą mieli problemy z pozyskaniem wystawców i prelegentów, którzy byli tam w tym roku. Wielu odjechało z Bytomia z mieszanymi uczuciami w nastroju średnio-rozdrażnionym.
Cosplayerzy bawili się za to przednio :> Szaleli po nocach, aż ciężko było zasnąć przez hałas
Strony 1