Nie jesteś zalogowany.
Tak
luki349 - Innocent Venus - NIE
Sidorf - Code Geass - NIE
Luk4S - Macross - NIE
luki349 - NGE - NIE
Luk4S - Gundam - NIE
Kazuya_3 - Starship Operators - NIE
SethZero - Full metal panic! - NIE
Krzyżu - Tengen Toppa Gurren Lagann - NIE
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2009-05-10 21:45:16)
Innocent Venus ?
code geass ?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Macross?
Nge ?
Gundam?
Full metal panic! ?
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Eureka Seven ?
podpowiedź ?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie wiem, ale ~DevilDrom, czytaj na przyszłość regulamin, tu nic do znaczenia nie ma czas.
i wy zgadujecie jezeli 6 osob nie trafi daje 1 podpowiedz :> jezeli dalej 6 osob nie trafi daje 2 podpowiedz i jeszcze 6 osob nie trafi daje 3 i ostatnia odpowiedz jak 6 osob wtedy nie trafi toom podaje tytul >.> i jeszcze raz zrzucam obrazek jakis
nyo ale zeby bylo ciekawie ten kto odgadnie musi dac obrazek nastepny ^^ zeby ludzie mogli odgadywac XD
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-05-10 22:50:02)
Sky Girls
Nie wiem, ale ~DevilDrom, czytaj na przyszłość regulamin, tu nic do znaczenia nie ma czas.
i wy zgadujecie jezeli 6 osob nie trafi daje 1 podpowiedz :> jezeli dalej 6 osob nie trafi daje 2 podpowiedz i jeszcze 6 osob nie trafi daje 3 i ostatnia odpowiedz jak 6 osob wtedy nie trafi toom podaje tytul >.> i jeszcze raz zrzucam obrazek jakis
nyo ale zeby bylo ciekawie ten kto odgadnie musi dac obrazek nastepny ^^ zeby ludzie mogli odgadywac XD
Och, nie ekscytuj się tak bardzo, że czytałeś regulamin, który początkowo wyglądał inaczej. Zresztą jakbyś nie zauważył, to zgadywały ciągle te same osoby, w sumie tylko 6 osób wzięło udział. Więc nie stało się nic strasznego, w końcu nie zniknąłem na tydzień, pozostawiając nierozwiązaną zagadkę :>
Sky Girls
TAK.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2009-05-10 22:59:06)