Nie jesteś zalogowany.
poszukuje angielskich/polskich napisów do /Druaga no Tou Sword of Uruk odcinki 6-12 jak również rawów, lub softów dvd ripów hack SIGN
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2009-05-09 11:08:56)
poszukuje Tales of the Abyss od jednej grupy w jednym formacie w jak najlepszej jakości raw albo soft
poszukuje Tales of the Abyss od jednej grupy w jednym formacie w jak najlepszej jakości raw albo soft
http://pi.fastbighost.com/~benus/Tales% … e%20Abyss/
Tutaj znajdziesz 15 epizodów, które udało mi się wydać do tej pory. Resztę o ile się nie mylę znajdziesz na lolipower.
Chyba nie ma grupy która by wydała całą tą serię. Wiele grup wydało po parę epków.
np od [TALES OF THE ABYSS] (torrenty)
http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=[tales+of+the+abyss]&type=7
Ostatnio edytowany przez Karcik (2009-05-11 21:22:33)
Poszukuję napisów w formacie ASS do ep. 13-24 Full Metal Panic. 1-12 są na ANSI, a do reszty znalazłem tylko jakieś nieaktualne linki.
W połowie czerwca ma wyjść polski hard tego, więc możesz poczekać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hmm, nie napisałem, że poszukuję Harda...
Mam ściągnięte 1080p i pasują do niej napisy od KAA, ale poszukuje naturalnie polskiego tłumaczenia. Są tylko napisy w formacie TMPlayer, ale niedokładne niestety.
Poczekam jednak na Softa... bynajmniej hard to to nie będzie
Ostatnio edytowany przez rafcio_21 (2009-05-12 22:48:03)
Jeszcze do poszukiwanych dopisze [GTW] Air Summer Special [Napisy PL]. Jest torrent, ale niestety 0 seedów (mimo, iż jest napisane inaczej). Może ktoś udostępnić? Ostatecznie, może być summer special jakiejś innej grupy.
Poszukuję Bleach Sealed Sword Frenzy wydane przez grupę Bloody Subs
Poszukuję BLEACH odcinki od 104 włącznie wzwyż, problem w tym, że wolałbym żeby to były RAW'y początkowe 103 odcinki jakoś udało mi się skombinować, ale teraz już naprawdę nie wiem skąd mam wytrzasnąć resztę. Jeżeli ktoś wie gdzie mogę te odcinki skombinować to niech się podzieli tą informacją ;]
Nie ważne skąd, byle by był RAW, pierwsze 103 odcinki mam od l33t-raws, ale nie musi być koniecznie to ta grupa.
http://recent.tv-jap.net/
Od 132 odcinka.
Witam, szukałem i szukałem jakość znaleźć nie mogłem i proszę was o pomoc w znalezieniu jakiś namiarów na Utawarerumono: The Story So Far (są to 2 specjale).
Witam, szukam Mega-Man Axess z Pl dubbingiem, znalazłem tylko online, a wie ktoś może gdzie mogę pobrać.
Witam!
Poszukuje następujące tytuły:
- Cowboy Bebop (tv rip z TVP Kultura)
- Death Note (tv rip z AXN Sci-fi)
- Hellsing
- Samurai 7 (jeśli jest z polskim lektorem)
Z góry dziękuję
Potrzebuję seeda dla tych odcinków lub linków, gdzie mogę zdobyć brakujące epizody:
[l33t-raws]Itazura_na_Kiss_10_(1280x720_DivX682).[48A14490].avi mam [63%]
[l33t-raws]Itazura_na_Kiss_13_(1280x720_DivX683).[7EB77115].avi mam [99%]
[l33t-raws]Itazura_na_Kiss_09_(1280x720_DivX682).[55BD426E].avi mam [99%]
[l33t-raws]Itazura_na_Kiss_12_(1280x720_DivX683).[9D0E8D48].avi mam [14%]
Ma ktos namiar na Higurashi no Naku Koro ni Rei 01,02,03 w avi lub czyktoś wydaje w hard..
Dzieki za odp...
Dzięki ~Isao
Ostatnio edytowany przez funki27 (2009-05-28 08:47:38)