Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam mam pytanie odnosnie brakujacych napisow. Na animesub sa tylko napisy do odc. 1-5, a nastepnie co drugi odcinek a wiec 7,9,11,13,15,17,19,21,23,25... Tak wiec gdzie podziala sie reszta ?? Z gory dzieki za odpowiedz i pomoc
Ostatnio edytowany przez czaros357 (2009-04-18 10:33:38)
Prawdopodobnie napisy były robione na zmianę przez dwóch suberów. A jeden z nich z wiadomych tylko sobie przyczyn je usunął?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Napisz do Bodzia, on robił napisy do tych odcinków.
Ludzie, jak Wy mnie męczycie
Te suby cieszą się większym zainteresowaniem po usunięciu niż przed xD
Wrzucę je, ale jutro rano, przerzucę chociaż przez worda... jedne z pierwszych moich napisów, więc będziecie z nich korzystać na własną odpowiedzialność.
Plan był taki - poprawić napisy, bo są średnie, a także wydać hardka. Nie wyszło nic, bo musiałbym od nowa chyba tłumaczyć xD
Witam nie chcialbym naciskac bo napisy dostajemy tylko dzieki uprzejmosci osob tlumaczacych ale jak sie obiecuje wrzucic na 2 dzien a mija juz ktorys z kolei a napisow brak wiec chyba cos jest nie tak.
Owszem, przeziębienie trzyma mnie straszliwe i nie mam głowy do poprawiania czegokolwiek. Wyślę ci te napisy w takim stanie przed lat na pm, ok?
to nie krepuj się wysłać także i mi :p mam rawy da dysku ;]
Podobno nie ma glupich pytan ale mi sie wydaje ze takie zadam:D co to jest pm??
Private message
Na stronie głównej ansi będziesz miał 'wiadomości' i tam 1. Klikasz i otwiera się treść wiadomości.
w sumie to i ja chętnie bym je przyjął :p
Pm poszły do wszystkich. Więcej nie wysyłam, bo to się zaczyna robić upierdliwe.
Dzieki za pomoc bodzio. Pozdr
Taka prosba do osob, ktore dostaly napisy na PM od bodzia. Moglby ktos mi je przesłać na PM ? Z gory dzieki.
Wiecie, o napisy bodzia możecie również pytać mnie, ponieważ mam wszystkie jego tłumaczenia na dysku.
Ed:
Tylko pytania proszę kierować na pw.:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-05-17 18:58:31)
Wiecie, o napisy bodzia możecie również pytać mnie, ponieważ mam wszystkie jego tłumaczenia na dysku.
Tak, jego mordujcie o te suby. Ja ich nie chcę na oczy oglądać xD
EDIT: Wrzuciłem suby. Życzę Wam powodzenia przy ich oglądaniu
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-05-18 19:25:03)
Strony 1