Nie jesteś zalogowany.
Zapewne wielu z was już znało wcześniej tą stronę ze względu na dość pokaźny DDL. Dziś mam przyjemność :P zaprosić na nową odsłonę tejże strony (starzy userzy mieli "kaca" po upadku więc postawili ją od nowa) :P Częściowo zmieniła się władza i tematyka - teraz głównie Hentai i pochodne :)
Życzliwym (jakich tu pełno) którzy mają zamiar tylko komentować jaki to lay jest sux z góry podziękuję, bo takie komentarze mam w głębokim poważaniu :)
Pozdrawiam i zapraszam :Đ
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
em link do strony poproszę;) mimo ze jest w temacie
http://www.ht-a4u.info/ na forum dość szybko przybywa nowych pozycji
którzy mają zamiar tylko komentować jaki to lay jest sux z góry podziękuję
Natomiast wszystkie sugestie na temat wyglądu, elementów oraz zawartości zarówno strony jak i forum, bardzo mile widziane ^^
Z zawartością związany jest jeden podstawowy problem - nigdzie się nie da wejść bez zalogowania, co mnie automatycznie od forum odrzuciło. Jak robicie forum żeby sobie popatrzeć na statystyki, to bardzo fajnie, róbcie sobie, ale beze mnie ^^.
A co do wyglądu, ciężko coś konkretnego powiedzieć, bo to zwykłe tradycyjne szablony, a takowych oceniać nie będę... za to nawet fajna mogłaby być plansza początkowa (pomysł niezły), ale tekst jest troszkę drętwy (pomijając literówkę).
Tyle w ramach oceny strony ^^.
Tzn. dostep powinien być do wszystkich działów bez rejestracji? xD Trochę bez sensu, bo jakie wtedy wyciąga korzyści user zarejestrowany (oprócz możliwości pisania postów )
Literówka O_o? Gdzie xD?
Ostatnio edytowany przez WooDo (2009-05-30 19:39:47)
Jak na moje - na forum rejestruje się człowiek po to właśnie, aby PISAĆ posty, nie po to by przeglądać działy ^^. Podstawowym pytaniem jest, czy robicie warezownie, czy też chcecie stworzyć swego rodzaju społecznosć (z dodatkiem warezowni)? Jeżeli to drugie, to jak dla mnie oczywistym jest danie możliwości przeglądania forum przez osoby niezarejestrowane, bo sorki, ale po co ma się ktoś rejestrować, skoro nawet nie wie, co jest na forum?
A co do literówki, chyba miało być "ale i tak wejdę" ^^?
Z zawartością związany jest jeden podstawowy problem - nigdzie się nie da wejść bez zalogowania, co mnie automatycznie od forum odrzuciło. Jak robicie forum żeby sobie popatrzeć na statystyki, to bardzo fajnie, róbcie sobie, ale beze mnie ^^.
A co do wyglądu, ciężko coś konkretnego powiedzieć, bo to zwykłe tradycyjne szablony, a takowych oceniać nie będę... za to nawet fajna mogłaby być plansza początkowa (pomysł niezły), ale tekst jest troszkę drętwy (pomijając literówkę).
Tyle w ramach oceny strony ^^.
Sobie odśwież masz inny tekst
Rejestracja jest konieczna wszędzie. Masz problemy by poświęcić 30 sekund na rejestrację? Forum dla statystyk? Fajne masz podejście
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-05-30 19:59:02)
Do zawartości h, to jeszcze rozumiem, ale dostęp wolny powinniście chociaż dać do nie-warezowni, pomijam możliwość pisania postów jako gość (to też by się przydało).
Podejście wy macie... fajne ^^. Jak już wspomniałem ^^.
A zarejestrować, daj mi chociaż jeden powód dla którego miałbym się zarejestrować na forum, którego administracja nie szanuje potencjalnych użytkowników? Byle sensowny ^^.
edit: no, teraz plansza się nieco lepiej prezentuje ^^.
Ostatnio edytowany przez Pyuuu (2009-05-30 20:02:07)
@sokolb używam tej samej przeglądarki na monitorze z rozdzielczością 1920x1200 (więc szeroka xD) i nie mam takiego paska :O. Szczerze nie mam pojęcia czemu Ci się on pojawia xD
@Pyuuu Przepraszam, ale gdzie ja nie szanuje potencjalnych użytkowników? xD
Chciałbym zauważyć, że ,,Administracją" jestem ja xD DB to ,,Moderacja" xDDD
Po za tym nie zauważam, żeby DB Cię obraził, więc nie rozumiem Twej wypowiedzi...
Moment xD
Masz problemy by poświęcić 30 sekund na rejestrację? Forum dla statystyk? Fajne masz podejście
Chyba, że o to Ci chodzi xD Jeśli Cię to uraziło to przepraszam za DB xD
A zarejestrować, daj mi chociaż jeden powód dla którego miałbym się zarejestrować na forum
Tu już wszystko zależy od Twoich oczekiwań. Jeśli jesteś uczulony na hentai, a anime oglądasz tylko online to możesz zarejestrować się tylko, aby pogadać albo popytać, gdy czegoś szukasz ^^
Ostatnio edytowany przez WooDo (2009-05-30 20:20:13)
Do zawartości h, to jeszcze rozumiem, ale dostęp wolny powinniście chociaż dać do nie-warezowni, pomijam możliwość pisania postów jako gość (to też by się przydało).
Podejście wy macie... fajne ^^. Jak już wspomniałem ^^.
A zarejestrować, daj mi chociaż jeden powód dla którego miałbym się zarejestrować na forum, którego administracja nie szanuje potencjalnych użytkowników? Byle sensowny ^^.edit: no, teraz plansza się nieco lepiej prezentuje ^^.
Tylko proszę nie warez. Serii mające licencje w Polsce tam nie będzie. Gry? No cóż - ja też żałuję, że nie są sprzedawane poza Japonią (jak w przypadku illusiona)
Pisanie postów jako Gość odpada na 100%. Po co nam spam xD
Natomiast dostęp do działów, gdzie nie ma plików do ściągnięcia... Mozliwe, że je udostępnie dla niezarejestrowanych... Pytanie tylko czy 30 sekundowa rejestracja jest tak bardzo odstraszająca?
Ostatnio edytowany przez WooDo (2009-05-30 20:25:28)
WooDo - źle mnie zrozumiałeś, ja nie zostałem w żaden sposób obrażony przez DB, znaczy nie poczuwam tego za obrazę (choć niektórzy mogliby) ^^. Nieszanowaniem potencjalnego użytkownika, w mojej opinii, jest fakt nieudostępniania forum do (chociaż przeczytania, bez linków) przejrzenia przez osoby niezarejestrowane ^^.
Do hentai nic nie mam, nie kręcą mnie może jakoś przesadnie rysunkowe panienki, ale w życiu się już kilka widziało, więc nie przesadzajmy, ale po prostu nie mam potrzeby rejestrować się na jakimkolwiek forum, aby obejrzeć sobie hentaia/anime.
Powiem wprost - koniecznością rejestracji IMO bardziej ludzi odstraszacie aniżeli ich zachęcacie i rada byście udostępnili chociaż część forum, w której linków nie ma, płynie tylko i wyłącznie z dobroci mego serca ^^.
Co do błędu w wyświetlaniu, jak spojrzałem na kod, to macie tam taką zupę z tagów, że nawet gdybym bardzo chciał pomóc, to pewnie chwilkę by mi zajęło przebicie się przez to :/.
Sugestie i pomoc zawsze się przydadzą xD
Ok, wedle życzenia udostępnie Kategorie Offroad i Forum do czytania dla Gości, żeby pokazać że szanujemy ,,potencjalnych użytkowników" xD
@Pyuuu mam nadzieję, że się jednak skusisz na to, aby ciut poudzielać się na forum xP. Bo ludzi piszących ,,długie" posty, niemal bez błędów zawsze się potrzebuje xDDDD
Ostatnio edytowany przez WooDo (2009-05-30 20:33:09)
Jak wziąłem większą rozdzielczość to też mi ten pasek znika. Ale mam za słaby monitor, żeby działać w takiej rozdziałce i musze w 1024x768 zresztą już się przyzwyczaiłem i lubię Nie da rady jakoś zrobić, żeby tego paska nie było? Jak nie to trudno bo jakoś bardzo nie przeszkadza, ale na pewno wyglądałoby bardziej estetycznie
Nie wiem dlaczego ale informacja o przynajmniej 5 postach mnie rozśmieszyła
Może dlatego bo to przyniesie skutki odwrotne od oczekiwanych. Zamiast rozruszyć forum to ludzie zaczną pisać bezsensowne posty a potem przestaną bo już będą mieli te 5 postów. Jeśli chodzi o samą stronę to może być.(za same hentajce )
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-05-30 23:04:07)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Może dlatego bo to przyniesie skutki odwrotne od oczekiwanych. Zamiast rozruszyć forum to ludzie zaczną pisać bezsensowne posty a potem przestaną bo już będą mieli te 5 postów. Jeśli chodzi o samą stronę to może być.(za same hentajce )
takie posty są na bieżąco usuwane. Tam nic nie będzie podawane jak na tacy. Ludzie którzy tam coś wrzucaja wkladają w to znacznie więcej pracy jak glupie napisanie pięciu treściwych postów. Wolę usuwać dziennie kilka spam postów jak czytać bluzgi, bo jakiś gość ma problemy z wejściem na podany link by zobaczyć więcej screnów.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-05-31 09:29:38)
Może dlatego bo to przyniesie skutki odwrotne od oczekiwanych. Zamiast rozruszyć forum to ludzie zaczną pisać bezsensowne posty a potem przestaną bo już będą mieli te 5 postów.
Tym zajmie się moderacja, a przynajmniej nie dochodzi do patologicznych sytuacji gdzie użytkownik bez żadnego posta nie potrafi kliknąć w link, aby zobaczyć sceeny i zaczyna się awanturować.
Stronka nam się nieźle rozwinęła. Mamy już 225 tematów, co wychodzi ponad 18 tematów dziennie Jakoś konieczność rejestracji i limit postów na niektóre działy wcale nie okazały się bezsensem jak niektórzy chcieli a prawdę mówiąc zainteresowanie przerosło nawet nasze najśmielsze oczekiwania
Odświeżam i zapraszam na HaremTeam
Już wkrótce Anime/hentai (w zależności od pory dnia) TV na shoutcastcie! (nie to nie kolejna strona z filmami wrzucanymi na veaoha youtube'a itp )
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-06-05 09:57:37)