Nie jesteś zalogowany.
Cheap plot device wam się nie podobał?
Mi w sumie też, tylko czemu nie ukatrupiono wtedy Hinaty, skoro i tak byłoby teraz wszystko pięknie?
Zgadzam się z poprzednikami Naruto coraz bardziej przypomina DB Jeszcze brakuje, że jak zbierzesz wszystkie potworki ogoniaste to możesz wypowiedzieć dowolne życzenie jak za pomocą smoczych kul.
Więc teraz czeka nas ubicie saska ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Te nowy ch ble myslalem ze bedzie efektowniej a tu poszli po najmniejszej lini oporu
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
~Jubei, chyba śnisz Jej nawet za kilka lat nie skończą W końcu pozostał Madarame, jak ktoś dobrze czytał to również wie, że Orochimaru dalej zipie i w końcu Kabuto, który chce przegonić swojego mistrza. Więc jest jeszcze dużo, a dużo czarnych charakterów.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-05-31 23:45:32)
~Jubei, chyba śnisz Jej nawet za kilka lat nie skończą W końcu pozostał Madarame, jak ktoś dobrze czytał to również wie, że Orochimaru dalej zipie i w końcu Kabuto, który chce przegonić swojego mistrza. Więc jest jeszcze dużo, a dużo czarnych charakterów.
Chciałeś powiedzieć chyba że już tylko Madara pozostał ,po Kabuto już wyruszyła grupa, a gdzie niby Orochimaru żyje bo chyba coś przegapiłem?
Orochimaru żyje w Kabuto. Tak mi się przynajmniej wydaje
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-05-31 23:57:17)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Już dokładnie nie pamiętam, ale przeszukaj rozdziały od walki Sasuke z Itachim, to na pewno znajdziesz(w końcu po tej walce powrócił, ale jest później gdzieś pokazany jako szpieg w Ataksuki) ^.^
Oro żyje wlasnie w kabuto bo on sobie komurki ciala przeszczepil
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
zgadza sie oro zyje w kabuto
Z tego co pamiętam to Kabuto trochę ześwirował i może ma w sobie jakąś cząstkę Orochimaru, ale ten podczas walki Itachi vs Sasuke wyskoczył dostał baty i jeden wąż uciekł do lasu (nie pamiętam już dokładnie tego shitu)
W 393 i na początku 394 widać, że Oro żyje. No chyba że to zwykłe węże, które malują sobie oczy i skaczą w ogień.
Jesli umiecie czytac no i szukac info w necie to nie bedziecie sie zastanawiac nad tym czy on zyje bo NIE ZYJE...........i juz go wiecej nie bedzie.......bedzie nowa postac juz niedlugo duzo silniejsza od niego o ktorej nie raz bylo wspominane
Orochimaru To powinno rozwiać wszelkie wątpliwości ;p
Dokładnie w tym opisie jest to zdjęcie z chapka 394 gdzie ten wą z pomalowanymi oczami zostaje spalony czarnymi płomieniami co oznacza całkowitą zagładę Oro. Jedynie pozostały komórki Oro które wszczepił sobie Kabuto. Szczerze wątpią by Kabuto zmienił się w drugiego Oro ale myślę że jedynie część istoty Oro zostanie zachowana w Kabuto.
Jakbyście czytali uważnie to byście zauważyli, że Orochimaru osobiście szpieguje w Atatsuki ^.^ I było to pokazane, że dla kogoś szpieguje, ale już dokładnie nie pamiętam. Jak chcecie wierzcie lub nie, ja na pewno nie będe przeszukiwać mangi, żeby wam to udowodnić.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-01 21:30:30)