Nie jesteś zalogowany.
Stary alchemik miał świetne openingi, mam nadzieję, że tego nie zepsują. Ogólnie muzyka była mocną stroną FMA.
Oby! Nie zapominajmy również o świetnych endingach
Do dzisiaj takie utwory jak I Will, Motherland, czy The Other Side Of The Door znajdują się na mojej playliście
Co do samej ścieżki dźwiękowej... Była naprawdę dobra, ale czegoś mi w niej brakowało
Jeżeli nowa seria ma się trzymać mangi, to w żaden sposób nie będzie to kontynuacja pierwszej serii, w której ojciec został całkowicie inaczej przedstawiony, inna historia itp.
Osobiście mi to obojętne, czy będzie kroczyć śladami mangi, chociaż bardzo bym tego chciał, ale jeśli będzie trzymać poziom pierwszej to może kroczyć śladami muminków.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-12-23 19:21:08)
Ja też się cieszę na FMA "Stare" FMA to moje ulubione anime (zaraz po Gundam Seed), i muszę przyznać że zanim nie zaczęłam czytać mangi, to nawet nie wiedziałam że anime zupełnie od komiksu odbiega. I też uważam że muzyka była świetna.
Osobiście mi to obojętne, czy będzie kroczyć śladami mangi, chociaż bardzo bym tego chciał, ale jeśli będzie trzymać poziom pierwszej to może kroczyć śladami muminków.
lol xD
http://www.sankakucomplex.com/2009/06/0 … confirmed/
Banzai! Banzai! Banzai! Banzai! i jeszcze raz Banzai! !!
a ja po polsku:
Yes! Yes! Yes!
ja po niemiecku:
Ja! Ja! Ja! xD
i po rosyjsku:
так! так! так!
pozostaje czekać ;D
Powiem tak... to jedna z informacji dzięki której trochę dziś się uspokoiłem ^^ Chociaż plotki o tej serii dało się słyszeć już od dawna (o ile pamiętam plotka poszła przy "plotce" o wycieku listy płac studia Bones... kiedy to znaleziono na niej zespoły odpowiedzialne za nowe FMA i DTB2) ...w każdym razie pozostaje nam już tylko czekać (Saw 2, Shana 3, FMA 2, Haruhi 2, TtB 2... do szczęścia brakuje mi tylko Black Lagoon 3)
EDIT: Teraz zauważyłem, że temat zaczął się od mojego newsa... cieszę, że ktoś je w ogóle czyta ^^
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-06-03 21:55:20)
Hell YEAH!!! ;] drugi sezon DtB to jest to na co czekałem ;], jedynka miała swój klimat dlatego już nie mogę się doczekać drugiej części i wyjaśnienia wątków, jakie pozostały po pierwszym sezonie.
I sezon Darker Than Black był przeciętny więc nie liczył bym na wiele po drugim.
Yeah! Najlepsze info dzisiaj. Tę serię będę oglądał na miliard procent, a może nawet coś jeszcze!
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-06-03 23:26:00)
"Skazany na zajebistość"
I sezon Darker Than Black był przeciętny więc nie liczył bym na wiele po drugim.
Same here. Jak to mój kumpel mawia: dupy nie urywa. Pierwszy sezon na pewno nie zachęcił mnie do sięgnięcie po drugi
ledziux napisał:I sezon Darker Than Black był przeciętny więc nie liczył bym na wiele po drugim.
Same here. Jak to mój kumpel mawia: dupy nie urywa. Pierwszy sezon na pewno nie zachęcił mnie do sięgnięcie po drugi
O gustach się nie dyskutuje, czyż nie? ^^
Teraz pozostaje tylko czekać na informacje o fabule, mam nadzieję, że będzie ona kontynuacją poprzedniej, a nie zupełnie nowym tworem (nowe postacie).
Hmm.. mi się tam podobał 1s DtB, więc na 100% będę pobierał 2;]
a fma, mnie nie interesuja na chwilę obecną;P
W końcu jakieś info. na ten temat. Teraz tylko pozostaje czekać bo anime jak dla mnie było rewelacyjne.
Teraz pozostaje tylko czekać na informacje o fabule, mam nadzieję, że będzie ona kontynuacją poprzedniej, a nie zupełnie nowym tworem (nowe postacie).
Ja bym wolał aby akcja działa się przed wydarzeniami z pierwszej serii.
Może w końcu obejrzę coś z tych nowości, bo nawet nowy FMA jest słaby. :/ Ach, tylko żeby udało im się coś zrobić lepszego niż pierwsza część, ponieważ owa miała wiele do życzenia. Poczekamy, to zobaczymy.