Nie jesteś zalogowany.
Ostatnimi czasy serwer bo.pl, na ktorym mamy alias, ma problemy. Oczywiscie mamy tam tylko alias a nie strone, wiec jesli kiedy nie bedziecie mogli wejsc na nasza strone przez
to zapraszam, na "orginalny adres"
Zapomnialem napisac, JEST TO JEDNO I TO SAMO. bo.pl jedynie przekierowywuje was na ka.fansubs i go maskuje.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-06-16 19:17:02)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Fiu, bo brakowało mi waszego radia xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
niestety, chyba trzeba bedzie zaczac myslec o wykupieniu domeny "pl"
kuruoshiianime.pl?? wyglada ladnie:]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
a może kuruoshiianime.jp? to dopiero za#$%^sta nazwa ><
wlasnie sie zaczalem rozgladac i za .pl chca rocznie 100zl, a za .com 50zl jakis obled
życie ;P
Uff.. A już myślałem, że znowu coś iPhonem popsułeś.
wlasnie sie zaczalem rozgladac i za .pl chca rocznie 100zl, a za .com 50zl jakis obled
Polecam serwis HOME lub NAZWA.PL . W chwili obecnej na obu tych stronach można zarejestrować domeny za darmo. Sam posiadam na nich wykupione domeny i nie narzekam.
waski_jestem napisał:wlasnie sie zaczalem rozgladac i za .pl chca rocznie 100zl, a za .com 50zl jakis obled
Polecam serwis HOME lub NAZWA.PL . W chwili obecnej na obu tych stronach można zarejestrować domeny za darmo. Sam posiadam na nich wykupione domeny i nie narzekam.
i płacic 100 zł + vat za przedłużenie? dziekuje.. postoje , w OVH przedłużenie np jest za połowę tego, bo 55 (z vat) zł. zas wykupienie domeny pl to kilkanascie złotych.. łatwo policzyć ile się zaoszczędzi.
Oglaszam wszem i wobec ze adres naszej strony ulegl zmianie. Od teraz jestesmy bez BO
Łał, PL, szalejecie
To są teraz profesjonaliści. Wy szarzy użytkownicy forum, macie zaszczyt pisać na tym samym forum co oni. Powinniście dziękować Bogu, jak w niego wierzycie, że pozwolił Wam aby spotkał Was tak ogromny zaszczyt. Albo dziękujcie im że pozwalają Wam pisać na tej samej stronie, że pozwalają Wam ściągać ich napisy, powinniście ich wielbić. Zbudujcie im ołtarzyki w domach... Amen!
PS: Ja nie jestem szarym użytkownikiem. Jam jest ten, który jest ponad każdym z Was!
A tak serio, to... szczerze. Nie wiem po co Wam domena PL.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-17 21:13:49)
A tak serio, to... szczerze. Nie wiem po co Wam domena PL.
a jaka ma być? .ru??
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
~Sidorf, trafiłaś w sedno Ale lepiej rus dla pewności, bo ru jeszcze z Rumunią może się kojarzyć.
~Sidorf, trafiłaś w sedno Ale lepiej rus dla pewności, bo ru jeszcze z Rumunią może się kojarzyć.
Rumunia to też fajny kraj Ale najlepiej to byłoby dać Chińską i na chińskim serwie dać
ps. wyobrażasz sobie dziewczynę o nicku sidorf??
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Wybacz, na nick tak prawdę mnie spojrzałem tylko na awka, a nic bezmyślnie skopiowałem ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-17 21:44:55)
bo mialem juz dosyc ze bo.pl sie co chwila wykrzaczalo i wstawialo reklamy. Wystarczy taka dpowiedz? Luk4S sie zirytowalem twoim postem, mam nadzieje, ze byl humorystyczny, jesli nie to zal mi... w sumie nie wiem juz nawet kogo bardziej.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-06-17 21:49:41)
Teraz wszystkie wcześniejsze hardki z adresem stronki są trefne
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-06-17 21:49:18)
fakt, ale co zrobic, takie zycie. Zawsze mozna wydac v2