Nie jesteś zalogowany.
saint seyia faworyt letniego sezonu:)
potwierdzam Hyuga faworyt mimo ze tez czekam na agent aika;)
Ostatnio coraz więcej kontynuacji dobrych serii zostało zapowiedzianych a zaczęło się od Hajime no Ippo 3, ostatnio kontynuacja Kuroshitsuji(aż dziwne, w końcu anime skończyło się dziwnie, ale na swój sposób bardzo ładnie) no i dzisiaj została zapowiedziana kolejna kontynuacja tym razem jest to anime Sengoku BASARA ^.^
Zapomniałbym o Shakugan no Shana III ;]
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-17 21:15:59)
Kontynuacja Kuroshitsuji? Co tam może być? Nie myślałem, że może być tego kontynuacja
Spróbuje też zobaczyć trzeci sezon Shany, mam nadzieje, że wyjdzie lepiej niż drugi.
Jeśli chodzi o lato, to na pewno będę oglądał Sayonarę i Spice and Wolf, zobacze może też Canaan i Umineko no naku...
<KieR> robotic notes bylo niezle
Sebastian wraca:)))))
ciekawe co wymyslili...:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
~ODIN, dokładnie ciekawe, ciekawe ;] Pewnie dalszy ciąg mangi, tylko głupio całkowicie w anime fabułe zmienili z aniołami więc cziekawe jak historie znów naprowadzą na mangę ;]
A ja mam mieszane uczucia z jednej strony nie mogę się doczekać powrotu Sebastianka ^-^ ale nie wiem czy uda im się to wymyślić tak żeby nie wydawało się naciągane.
IPPO za krotkie PROTESTUJE
Ja najchetniej zobaczyłbym Rozen Maiden III gdzie moja ulubiona postać-Suigintou byłaby jedną z pozytywnych postaci
Nie płacz, za rok obejrzysz...
i chyba dorzuce do ogladanych Bakemonogatari ^^
No właśnie, ktoś obejrzał pierwszy odcinek? Z opisu wynika, że jest całkiem ciekawe, ale jednak nie chciałbym rozpoczynać nowej serii, bo z reguły każde anime oglądam do końca, a męczenie się z jakąś serię przez lato nie sprzyja moim planom ;p
A tak z sezonu najbardziej przypadła mi do gustu nowa seria Saint Seiya i Needless (Umineko no Naku Koro ni - nie wiem za co chwalicie, pierwszy odcinek przeciętny, op i ed też nie z najwyższej półki ;/).
Ten sezon:
Umineko
Needless
Canaan
Bakemonogatari
i ewentulanie
Princess Lover
Tokyo Magintude 8.0
Reszta serii do śmietnika...
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-09 14:57:28)
A tak z sezonu najbardziej przypadła mi do gustu nowa seria Saint Seiya i Needless (Umineko no Naku Koro ni - nie wiem za co chwalicie, pierwszy odcinek przeciętny, op i ed też nie z najwyższej półki ;/).
No a ja nie wiem co ty widzisz w Needless, jedno ze słabszych anime sezonu.
Umineko nie oglądałem bo czekam, aż wyjdzie całość.
Po przejrzeniu co poniektórych serii stwierdziłem, że godne uwagi to :
- Umineko
- Canaan
- Bakemonogatari
- Princess Lover!
Jako że mam zaufanie do BONES to na pewno Tokyo Magnitude 8.0 będzie dobre, więc też obejrzę. A kontynuacje to wiadomo, że zobaczę Zan Sayonara Zetsubou Sensei i Spice and Wolf 2.
Needless to specyficzne anime, nie trafia do wszystkich. Dlatego Tobie się nie podoba... A mnie i SevenMasterowi tak.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-09 15:03:43)
SevenMaster napisał:A tak z sezonu najbardziej przypadła mi do gustu nowa seria Saint Seiya i Needless (Umineko no Naku Koro ni - nie wiem za co chwalicie, pierwszy odcinek przeciętny, op i ed też nie z najwyższej półki ;/).
Umineko nie oglądałem bo czekam, aż wyjdzie całość.
Może fabuła nie wydaje się rozbudowana, ale to anime idzie na akcje i to mi się podoba.
Rozumiem, że na akcje, także pojawiły się spekulacje, że podobne do TTGL, jeśli tak byłoby to na pewno, by mi się spodobało. Jednak ja w tym nic ciekawego niestety nie widzę, a i zapomniałem dodać, że spróbuję Aoi Hana, ponieważ Yuri to jedno z moich ulubionych gatunków.
Wybitnego, to nic na razie nie widziałem w tym sezonie (może jeszcze tokyo mangitude mile mnie zaskoczy).
Dobre Serie:
Aoi Hana
Needless
Bakemonogatari
Canaan
Princes Lover
Sora no Manimani
Nie oglądałem jeszcze Zan Sayonara, a też może być niezły
Aoi Hana... hm... można by zobaczyć.
Needless mi przynajmniej przypomina TTGL... Ciężko sprecyzować w którym momencie, ale miałem takie odczucie gdy to oglądałem. Uważam serie za całkiem, całkiem... Zobaczymy potem.