Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Tu są link ale tylko do 19 epka i 27-30 od Q-R więc raczej tego mało
Jak coś to właśnie dalej szukam epków i na razie znalazłem może jakiś 10 nowych co daje w w sumie 30 już [tylko tamte oczywiście nie po kolei ] jak tak dalej pójdzie to do wakacji będę miał wszystkie rawy:P
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2008-05-18 19:25:13)
Jakby co, to chyba będą fansuby, dzięki wysiłkom Benusa albo Reborn będzie wydawany na rawach z dtv, albo może z dvdiso. W każdym razie już niedługo proszę spodziewać się kolejnego 'hardsub'-projektu od Kuruoshii. I tak, przetłumaczonych jest już więcej niż 5 epków, które są tu na ansi.
witam
kiedy beda nastepne tlumaczenia?
narazie przetlumaczone jest tylko 5 ep.
Wiem. Kolejne epki są gotowe do korekty. Moja wina, że tak długo to trwa, ale sry, po robocie jestem nieco styrany,
a po nocach robił tego nie będę. Tyle.
Chcialbym sie zapytac czy ktos natknal sie na gierke "Hitman Reborn! Dream Hyper Battle" na ps2 i zna jakies dzialajace zrodlo ? Jesli tak to prosilbym o kontakt na PM
Przy okazji odswiezam temat . Anime naprawde polecam jest godne uwagi.
Ostatnio edytowany przez Dragant (2008-07-08 00:14:18)
Co do gry. Jest ona chyba na każdej stronie z torami. Tyle że jest pewnie problem, a mianowicie chodzi o to, że na 12 partów[rar] jest 11. Nigdzie nie mogę znaleźć tego brakującego - 8.
No wlasnie na to samo trafilem i myslalem ze ktos na ansi znalaz jakas dzialajaca wersje
Co do rawów anime i innych rzeczy zwiazanych z tym tytułem to tu jest troche
http://getfansub.com/wiki/Hitman
Dzieki ze tlumaczycie to anime
Dysortografia nie boli
Ogółem ktoś coś wie na temat tego dlaczego nie ukazują sie epki z ang subami ?? na AniDB zerkałem to SHS i Yuurisan nie ma na liście tłumaczy
EDIT ok zlokalizowałem już przyczynę, jakby kogoś interesowało:
Removed at Request
This anime series has been removed at the request of a Japanese or US anime company.
Currently the only Japanese company, to have directly requested we stop listing their works, is Media Factory Inc. See the Removal of Media Factory Inc. Works article, from December 2004, for more information. This request applies to all past, present, and future anime owned by Media Factory Inc.
Three US anime companies have requested we remove series from the site, Bandai, Kadokawa Pictures USA, and FUNimation. The Bandai request related to sequels (seasons/OVA) of anime already licensed by them, while the other two companies made requests on behalf of various Japanese companies. We feel it is right to act on each of their requests, even though the series are not licensed.
Ostatnio edytowany przez Dragant (2008-08-27 00:28:47)
ponieważ funimation wykupiło licencie tego anime i grupy które wydawały hardki (Yuurisan ) z pietrały sie ze funimation wytoczy im proces itp
wiec zaprzestały tłumaczenia (a przynajmniej nie wydaja hardkow)
a to watek ze strony Yuurisan traktujacy o tym właśnie temacie
http://www.yuurisan-subs.org/forum/view … 52&start=0
Nienawidzę tego a taka przyjemna seria. Dzięki za linka.
Eh... Moja ulubiona seria, nie no, lecę skoczyć z balkonu na główkę Mam nadzieję, że jakaś inna grupa zacznie tłumaczyć to boskie anime.
Niemiła niespodzianka ... a akcja właśnie miała się rozkręcić :/
Pozostaje oglądanie odcinków na VeohTV link
Ostatnio edytowany przez kamil198811 (2008-10-05 20:02:49)
i to już dawno ;P
P.S.proponuje przenieść ten temat bo są 2 o hitmanie i to jest bezsens
Tak się zastanawiam...
Przetłumaczył ktoś odcinki:81-83 oraz 120/122?
<KieR> robotic notes bylo niezle
W takim razie, gdzie je znajdę. Na ansi bynajmniej go nie widzę O_o
<KieR> robotic notes bylo niezle
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna