Nie jesteś zalogowany.
przyszla mi dziwna mysl byl tata naruto a o mamie cos wiemy ?? moze ona bedzie kage lub ktos z naruto krewnych ??
był czap o jego rodzicach. Chyba jak z tym od żab rozmawiał ;]
edit down: prawie trafiłem
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-06-27 00:03:24)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
był czap o jego rodzicach. Chyba jak z tym od żab rozmawiał ;]
Nie, to było w chapterze w którym Tsunade razem z Jirayą wspominali rodziców Naruto tuż przed wyprawą Jirayi na spotkanie z Painem.
Już mniej więcej wiadomo, kto wyruszył na spotkanie Kage.
1. Hokage "Danzo" z Wioski Liścia (Konoha-Gakure)
2. Mizukage z Wioski Mgły (Kiri-Gakure)
Od lewej: Chojiro, Mizukage, Ao
Czyli jednak Madara nie jest Kage (pamięta ktoś gdzie się przedstawił jako Mizukage?).
Chojiro - ten z mieczami - zostaje przedstawiony jako "one of the Seven Great Ninjas", czyżby chodziło o Seven Swordsmen of the Mist?
3. Kazekage "Gaara" z Wioski Piasku (Suna-Gakure)
Od lewej: Kankuro, Gaara, Temari
4. Raikage "Brat Hosta" z Wioski Obłoku (Kumo-Gakure)
Od lewej: Shii, Raikage, Darui
Drużyna Samui - ci co są teraz w Konoha - ma do nich dołączyć.
5. Tsuchikage z Wioski Skały (Iwa-Gakure)
Od lewej: Kurozuchi, Akazuchi, Tsuchikage.
oraz wraca sprawa Kabuto
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-07-03 13:08:15)
Czyli jednak Madara nie jest Kage (pamięta ktoś gdzie się przedstawił jako Mizukage?).
Madara sam się nie przedstawił, ale jak pokazał swoją twarz Kisame to ten nazwał Madare "Mizukage".
No i najlepsza ostatnia stronka, to co mówi Danzo:
"Mogą być użyteczne dla mojego prawego oka i ramienia"
Czyżby chodziło o Madare?
A co niby Madara ma z tym wspólnego? Bo jakoś nie mogę zrozumieć o co ci chodzi...
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-07-03 17:35:32)
Itachi zabił cały swój klan sam.
A tu mowa już o Sasuke który ma zabić tylko pięciu...
Sharinagan posiada bardzo potężne, kto wie jak to będzie wyglądać.
ファンのファンのために
Itachi zabił cały swój klan sam.
A tu mowa już o Sasuke który ma zabić tylko pięciu...
Sharinagan posiada bardzo potężne, kto wie jak to będzie wyglądać.
Ale tu mowa 5 najsilniejszych(w sumie to 4 bo bo na razie nie wiadomo jak silny jest Danzo) shinobi. Dodatkowo każdy z nich ma obstawę, która też powinna należeć do elity danej wioski(bo nie wyobrażam sobie zęby z kage wysłali jakiegoś genina). Fakt że sharingan jest silny, ale Sasuke już ma problemy z oczyma(w którymś chapterze było pokazane że ma problemy z nalaniem wody do szklanki, czy coś takiego) i jakoś nie wydaje mi się że będzie tej mocy nad używał.
Znając jak to się wszystko w mandze toczy to pewnie na spotkanie przybędzie też Naruto który będzie próbował nawrócić Sasuke i nakłonić go do powrotu do wioski(co jest już głupie), potem pewnie powalczą i 1) zjawi się Madara i zmiecie towarzystwo, 2) Sasuke się wycofa i jeszcze bardziej narazi się Madarze.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Chodzi o to, że jednak Danzo nie ma prawego oka, a Madara jest pokazany, że za maską ma właśnie to prawe. Może to być jakaś aluzja ze strony Danzo lub coś w rodzaju podziału ciała.
I kolejna teoria na której temat nie ma nawet jednej najmniejszej wzmianki i jest wymyślona przez fana xD. A żeby nie był że się czepiam to jakbyś czytał dokładnie mangę to byś wiedział dlaczego tą twoją teorię można od razu skreślić (sam ci nie powiem, jeśli jesteś zainteresowany to poczytaj wcześniejsze rozdziały :p ).
lol, Danzo ma sharingana ^^
Kishimoto umie rozbudzać ciekawość.
No i teraz szans Sasuke na pokonanie kage spadły jeszcze bardziej, jak ja chce zobaczyć jak łoją mu skórę Skoro Danzo ma sharingana to na 95% ma też mangekyo. No bo skoro Kakashi mógł odblokować to on prawdopodobnie też.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Ech, zaniedługo to się okaże, że Naruto będzie miał Sharingana.
E tam, lepiej jakby dostał jakąś z mocy Paina
Pisak napisał:Ech, zaniedługo to się okaże, że Naruto będzie miał Sharingana.
E tam, lepiej jakby dostał jakąś z mocy Paina
Wystarczy, że dostał coś od Itachi'ego.:P
Ale dziadek Danzo i sharingan, hmy hmy.
E, co Naruto dostał od Itachiego ?
dobra, ale sharingan w pawym oku, i zabandażowana prawa ręka którą tobi zatrzymał miecz suigetsu o czymś świadczy :> Chapter mi się podobał, zwłaszcza Narutciak, który albo ma wielką śliwę, albo włączył Sage żeby szybciej się zagoiło no i rozmawiał z Kakashim i Yamato jak równy z równym, zaczyna mi się to podobać ^^
E, co Naruto dostał od Itachiego ?
Coś tam chyba dostał. Pamiętam, że coś takiego było, ale nie wiadomo co.:P
gorczaker napisał:E, co Naruto dostał od Itachiego ?
Coś tam chyba dostał. Pamiętam, że coś takiego było, ale nie wiadomo co.:P
Po prostu dostał mocy od Itachiego, tak jak Sasuke.
Gdy umierał oddał im po kawałku swojej mocy, chociaż nic na razie nie widać.
tez by z tobą rozmawiali jak równy z równym jak byś puknął piana 1 na 1. Mnie po mału juz nudzi te nawracanie saske, najfajniejsze było to jak mandara w poprzednim ch zgasił saske tym ze naru jest od niego silniejszy.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz