Nie jesteś zalogowany.
Może Ergo Proxy, Serial Experiments Lain, Gunslinger Girl, Black Blood Brothers, Samurai Champloo, Dogs, Pandora Hearts albo Paranoi Agenent (to ostatnie jest dosc dziwne)
Ja natomiast szukam czegos podobnego do Death Note albo Code Geass. Głównie chodzi o motyw zostania Bogiem albo zawładnięcia swiatem. Może też byc coś w stylu 'niby to koles robi wszystko dla dobra innych a i tak wszyscy na koncu giną '
Jesli macie coś takiego, to podrzuccie jakieś propozycje.
Monster
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Dzięki . Jakbyście jszcze cos mieli to dajcie znac.
To co napisałem wcześniej było do MasterPLASTER. Moje to:
Ja natomiast szukam czegos podobnego do Death Note albo Code Geass. Głównie chodzi o motyw zostania Bogiem albo zawładnięcia swiatem. Może też byc coś w stylu 'niby to koles robi wszystko dla dobra innych a i tak wszyscy na koncu giną '
Tak tylko wyjasniam
Gilgamesh
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Gilgamesh już widziałem.
'niby to koles robi wszystko dla dobra innych a i tak wszyscy na koncu giną '
Berserk
a jakies inne gdzie na koncu wszyscy giną?
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
a jakies inne gdzie na koncu wszyscy giną?
~~Karlitos
Neon Genesis Evangelion i End of Evangelion (Cały projekt dopełnienia ludzkości pasuje do twojego opisu)
niby to koles robi wszystko dla dobra innych a i tak wszyscy na koncu giną
Gendo Ikari to taki zarośnięty i bardziej badass'owy Kira
Btw właśnie zacząłem oglądać
Co do spoilerów NGE to raczej juz wszyscy wiedza jak to się kończy wiec niema sensu markowania tego jako spoilery
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2009-07-09 23:42:48)
Poszukuję jakiejś komedii ecchi może być coś w stylu To Love-Ru, kannagi, kissxsis, akikan, Full Metal panic
Ogólnie coś fajnego z tego działo najlepiej zapodawać anime hurtowo
Green Green, Queens Blade
Czy ktoś to zna jaki jest tego tytuł? http://www.youtube.com/watch?v=fFhZDqhP6ZM&hl=pl
D.Gray-man
Masz w opisie.
Nie widziałam jeszcze zbyt wielu serii, ale już od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć niczego co by mi pasowało. Oglądam po jednym odcinku różnych serii i nic nie może mnie wciągnąć, jak kiedyś. Help me. =)
To moja lista:
http://myanimelist.net/animelist/happy0lady
Widać, co oceniłam na 9, albo 10. Znacie coś podobnego?
Albo zupełnie innego, ale naprawdę wartościowego i ciekawego?
Ostatnio edytowany przez happy0lady (2009-07-14 17:17:45)
Wszystko Miyazakiego. Może jeszcze:
Hantsuki (propos Airów/Kanonów)
Gundam SEED (propos Code Gejassa)
GitS (bo dobre i tyle)
GTO na pewno ci się spodoba
golden boy
one piece (shounen ale według mnie najlepszy z tej dziedziny)(1-wsze odcinki mogą odstraszyć ale później jest super)
SnS trochę jak Znt więcej walk i nie jest takie... no według mnie lepsze od ZnT
Fmp fumoffu też fajna komedyjka (lepiej obejrz wszystkie części)
Dzięki. =)
Wczoraj objerzałam Grobowiec Świetlików Miyazakiego i naprawdę bardzo mi się podobał.
Hantuski już widziałam jakiś czas temu.
Trochę poczytałam o zaproponowanych przez Was anime i na pewno spróbuję obejrzeć Gundam Seed, (skoro to jest podobne do Code Geass...) GTO, Full metal Panic, resztę filmow Miyazakiego i Shanę, bo chętnie bym zobaczyła coś podobnego do ZnT, ale nie tak... no wiadomo.
Jeżeli wybór będzie trafiony, to przez jakiś czas na pewno nie będę się nudzić. =)
Jeszcze raz dzięki. =)
Ostatnio edytowany przez happy0lady (2009-07-15 08:46:23)
Szukam na ZARAZ anime w stylu Chrno Crusade, 07-Ghost, Tales of the Abyss, Hellsing.
Ogólnie szukam akcji, krwi, z nutką humoru, bez geji i romansideł :]. Możecie podawać więcej anime bo już mam troche na swoim koncie a nie chce mi sie tyle wymieniać.
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.