Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wczoraj wieczorem dostrajając dekoder cyfry+ spostrzegłem, że pojawił się nowy kanał anglojęzyczny NHK World. Z uwagi na późną porę chwilę tylko spędziłem na obczajeniu. Zapowiada się póki co ciekawie.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
jaki nr. kanału?
Ja myślałem że NHK ni Youkoso! emitują w C+ xD
Kanał 395.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ja myślałem że NHK ni Youkoso! emitują w C+ xD
Mogliby to u nas na DVD wydać bo anime przednie xD
To jest ten program o baseballu i hokeju? Czort wie może leci tam coś innego jeszcze.
Ten program to coś jak nasz TVN24 A japońce sobie niezle radzą z angielskim xD
Dużo poświęcają miejsca na informacje o nowinkach technicznych.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Leci program o Anime, mandze i grach komputerowych, dokumentów jest też sporo i to dobrych.
Często oglądam ten program na zmianę z arirang (w przeciwieństwie do polskiej telewizji, której nie poświęcam prawie w ogóle czasu)
Leci program o Anime, mandze i grach komputerowych, dokumentów jest też sporo i to dobrych.
Brzmi ciekawie Właśnie przy lukałem ten program i leciał jakiś dokument o autorze mangi ''Gogol''
I'm not doing shit today!
Jak co dzień rano włączam sobie NHK, a tam... Donek na Westarplatte. Myślałem, że włączyłem TVN24, ale nie - Japońce puścili część retransmisji 'naszego święta'
Ja na C+ mam ok 900 kanałów jadę na 2 konwerterach z czego 50 to Japońskie i Chińskie w ich ojczystych językach^^
Ja na C+ mam ok 900 kanałów jadę na 2 konwerterach z czego 50 to Japońskie i Chińskie w ich ojczystych językach^^
No raczej. ^^
Mój dziadek też ma to cudo, aż się chce do niego jeździć i oglądać. Na nieszczęście często się u niego z domu wychodzi, więc mało się ogląda.
Co do polityków... Jutro przyjeżdza Kaczyński do mnie. Strach się bać, co to będzie...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-09-02 13:12:30)
Strony 1