Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ściągnijcie sobie moje hardki 80-87
No właśnie... widziałem, że bodzio wydał hardsuby, ale znaleźć ich już nie dałem rady. Byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie subów czy jakieś nakierowanie...
<KieR> robotic notes bylo niezle
fansubs.pl, anfo-event.pl, wystarczy trochę poszperać.
KKnD: Osobiście polecam Ci Gintamę ;d
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2009-06-21 19:33:27)
Kończe oglądać One Piece.
I się zastanawiam który tasiemiec Hitman czy Ginatma.
Co będzie fajniejsze? Bo na długie wakacje pomaturalne tasiemce najlepsze xD
moim zdaniem lepsze to bedzie hitman
Dzięki za nakierowanie.
To zależy, Gintama z pewnością jest lepsza pod względem humoru, Hitman za to to taki typowy, niespecjalnie oryginalny shonen, jednak wciąga jak nic.
Ja jednak wybrałbym Gintame.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Kończe oglądać One Piece.
I się zastanawiam który tasiemiec Hitman czy Ginatma.Co będzie fajniejsze? Bo na długie wakacje pomaturalne tasiemce najlepsze xD
Gintama, Gintama i jeszcze raz Gintama. Chyba że chcesz umrzeć z nudów to obejrzyj sobie Naruto hah..
Ech, nie ma co porównywać tych 2 tasiemców ponieważ każdy jest bardzo dobry w swojej dziedzinie, Gintama w humorze a Hitman w akcji(takie zwroty się dzieją, że hohoho) ^.^
Ja też polecam hitmana
Ostatnio zacząłem czytać mangę hitmana i muszę przyznać że nie jest zła. Początek strasznie nudny i wyglądający jak fillery Potem jest już lepiej, stawiam go wyżej niż naruto ale i tak one piece i mahou sensei negima nie przebije.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-06-21 21:09:22)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
eh z naruto to jestem na bieżąco.
Zwroty akcji lubię bardzo!
A dobry humor jeszcze lepiej.
One Piece pod względem humoru było dobre, akcje też niezłe, lecz zaczeło ssać mnie pod koniec.
Wszyscy się wypowiadają pozytywnie i stąd moje zapytanie.
Które z dobrych jest lepsze xD.
Dziękuje za odpowiedzi!
Cóż to trochę trudno określić która seria jest lepsza a która gorsza, każdy ma inne gusta.
Mój ranking tasiemców jest następujący:
1. One Piece i Mahou Sensei Negima
2. Bleach
3. Kateikyoushi Hitman Reborn!
4. Naruto
U kogoś innego Naruto może być najlepsze. Moja rada jest taka, spróbuj Hitmana, przeczytaj kilkanaście chaterów(pierwsze 60 ch jest dość cienkie potem jest lepiej) i sam oceń. Albo czytaj kilka seri jednocześnie tak jak ja
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-06-21 21:32:57)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Jak masz zamiar oglądać anime, to uprzedzam, że pierwsze około 20 epów Hitmana ciężko strawić, o dziwo, akcja po tych epach diametralnie się poprawia
100% zgody z ~Toua, pierwsze 20 epków to Mur Berliński, ale jak się przebijesz, anime naprawdę wciąga.
ja za gintame nawet niemam zamiaru sie nawet brac to anime poprostu mnie nie wciagneło odrzucilem to po pierwszych odcinkach
Toua i Kier zgadam się z wami te pierwsze 20 epków było straszne ale jakoś przez nie przebrnęłam . Potem akcja jest ekstra tylko ,że są czasami life filery:P Obecna akcja to dopiero jest coś o tak:D
piersze 20 epków nudnawe ale pozniej.....:)
czy mi sie wydaje czy jest brak w 87 odcinku
Heh... Co wy gadacie? Te pierwsze 20 epków było ok. Anime nie jest jakieś super, ale całkiem dobre i śmieszne.
Strony Poprzednia 1 2 3