Nie jesteś zalogowany.
Wąski ponawia pytanie o wypad na Transformersy, tym razem przedział czasowy to weekend. Więc kiedy dokładnie chce iść, nie wiem xD
Wiem za to, że ja i Hiki odpadamy. Ale za to chętnym na pójście z Wąskim oferujemy możliwość wpadnięcia do nas po seansie na mahjonga
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
W piątek 10 lipca odbędzie się spotkanie mahjongowe na specjalne życzenie znudzonego wakacjami mbella. Chętni mogą się schodzić od godz. 18. Zapraszamy:)
a ci co nie będą grac w mahjonga tez mogą przyjść?:)
a ci co nie będą grac w mahjonga tez mogą przyjść?:)
Oni będą mieli inna grę, tj "zum beispiel".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niestety Wąskiego nie będzie, więc będą sobie musieli wymyślić inny toast Zawsze przyda się ktoś, kto nie gra, żeby pocieszać przegranych;]
no dobra, skoro nalegacie to przyjdę pocieszać przegranych:P
Ja też będę, tylko wyślijcie mi na priv nr mieszkania, bo jak zwykle nie pamiętam
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
To jest już nas sześcioro
Post właściwie odświeżający, a nuż ktoś jeszcze zajrzy tu i będzie chciał wpaść na spotkanie mahjongowe dziś u nas po 18.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Woooooooooooooooooooooow
Moja dziewczyna śpi, więc trza pić!
Ogólnie spotkani mahjongowe zamieniło się w ostrą polewkę i jest git
Pozdro!
Przemek, lecisz w kulki
Ostatnio edytowany przez koni (2009-07-11 01:00:07)
Anime makes you stupid
No i Ch**... wpadłbym ale dzisiaj miałem urodzinowy torcik u kolezanki i pakuje sie przed wyjazdem, a sam wyjazd rano wiec lipton... walnijcie kielona za mnie
Spoko, nie piliśmy za Ciebie, drutku
A jeśli tak wygląda "ostre picie" wg. koniego, to polecam mu wizytę u Wuja Z.
(Chyba czas wracać do domu...)
Miałem dziwny sen... i wszyscy ciągle tak mnie w tym śnie nazywali To chyba jakiś znak na nick Witam wszystkich, których nie miałem jeszcze okazji poznać i tych, których wczoraj miałem zaszczyt poznać Miło było, ale się skończyło Sorka, że tak wcześnie się zmyłem i nie pomogłem w porządkach, następnym razem się zrewanżuje.
kurde, a ja dopiero wrocilem z pomorza No nic moze uda sie zalapac na kolejne spotkanie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Witamy nowego xD Co prawda ja "Samsona" nie pamiętam, kołacze mi się "kumpel Arsta" i "Desperado", ale to nic Sprzątaniem się nie przejmuj, to norma.
Ogólnie ubaw był przedni, prawie wszyscy nocowali o.O
A co do następnego spotkania, może kolejne mahjongowe (bez wódki!) w następnym tygodniu? Jeżeli nie wyjedziemy wtedy, to damy znać
Hmm... nie było Samsona? xD To chyba jednak był sen.
"kuzyn Arsta"
No nie, Q, tym razem "krasnoludki" posprzątały, a Loli, tradycyjnie już chyba, zostawiła fanta;]
I proszę nie tworzyć złego wizerunku Spotkanie mahjongowe wcale nie przekształciło się w popijawę, tylko w dyskusję panelową nt. fansubingu. Poszczególne panele probowały się przedrzeć przez monolog Q o zasadach wrednej korekty, ale nie sądzę, że im się udało przerwać fazę;] Konkluzja końcowa: trzeba przetłumaczyć podręcznik, bo już pora pobawić się patyczkami;]
Tak jak mówiłam Hiki...u mnie zostawianie fantów u kogoś to norma...kiedyś głowę zostawię i nawet nie zauważę Spotkanie było bardzo miłe, szkoda tylko, że długo przytomna nie byłam ale sama się o to prosiłam...musiałam swoją sesję oblać, bo jeszcze nie miałam okazji
Ech, muszę kiedyś was odwiedzić i na własne oczy przekonać się, jak bawi się warszawa
Ale mówisz, Qwigu, że u Wuja było ostrzej?
Ace, właściwie to nie chlejemy, żeby chlać, po prostu pijemy przy okazji A ile jest, tyle zazwyczaj schodzi, czasem jest tego za dużo
A wpadać wpadaj, jeśli dasz radę następnym razem. By co nocleg zapewnimy. Wuja też się pewnie wtedy przywlecze, ale żadnych pijackich gier już nie będzie
Tutaj następnego dnia idzie się do domów, a nie po wódkę i fajki
(bo o "dodatkach" na głowę nie ma co wspominać -_-)
No i naprawdę musisz wpaść. Cała wawa z chęcią zobaczy, czy przegadasz Q, czy nie