Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Po zrobieniu porządków w mojej kolekcji, znalazło się "trochę" serii, które mam w dwóch egzemplarzach. Oferuję 195 płyt DVD z anime za 130 zł. Pokrywam koszt wysyłki. Jako gratis dodaję klaser na 200 płyt. Na razie sprzedaję tylko całość. Jeżeli nie będzie chętnych zastanowię się nad sprzedażą poszczególnych płyt.
Więcej informacji (jakie serie, jakie płyty) pod numerem gg: 8824297.
Mimo że oferta zacna, proponuje jednak umieścić spis w temacie. bo nie każdemu będzie się chciało specjalnie dla niego pisać ci na gg, a tak więcej ludzi się zdecyduje. No i kwestia kupna całości. Zazwyczaj mało kto kupuje całość, starsi stażem mogą mieć większość tytułów jakie posiadasz. wtedy skoryguj ofertę (zwłaszcza pokrycie kosztu wysyłki bo na kilka płyt się nie opłaca)
Jednak dla młodych stażem bardzo interesująca oferta. mam nadzieje ze uda ci się zarobić troszkę na wakacje
BTW. jest też kwestia stanu płyt no i jakich grup są to wydania.
W spisie jest ujęta grupa bądź format. Wszystkie płyty zostały sprawdzone i działają. Pokrycie kosztu wysyłki odnosi się tylko do całości. Jeżeli nikt się nie zainteresuje to podam zasady przy pojedyńczej wysyłce.
Edit:
Nie ujął bym tego dokładnie takimi słowami, ale chodzi o to co napisał DARK_SAN
Ostatnio edytowany przez xychoo (2009-07-13 14:25:23)
dawaj spis ! bo muszę zobaczyć co tam masz, to może wyczaruje kasę i wymienię się (płytki za kasę), piszę wymienię abym nie było jakiś nie jasności
Jak poda spis, to pewnie mężni rycerze praw autorskich zaraz zaczną strzelać z dupy, że ma zlicencjonowane anime i będzie musiał w nieskończoność edytować posta, a jak ktoś weźmie spis z GG, to tak nie będzie.
jak wyczaje te 130zł (nie wiem skąd) to z chęciom bym wziął...
jak się nikt nie znajdzie w najbliższym czasie, a ja będę miał $$ to się odezwę.
Jak nikt nie weźmie to zapraszam:)
Dużo tego. Tylko ciekawe ile lat zajęło by obejrzenie tego wszystkiego. Ale jak ktoś ma bardzo wolny internet to nie jest zła ta oferta.
Dużo tego. Tylko ciekawe ile lat zajęło by obejrzenie tego wszystkiego. Ale jak ktoś ma bardzo wolny internet to nie jest zła ta oferta.
2 lata starczy : ] Wezme też spis, może...
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Płytki sprzedane. Temat można zamknąć.
Strony 1