Nie jesteś zalogowany.
Eureka Seven
Dane techniczne:
Rozdzielczość: 960x720
Dźwięk: AAC
Kodek: x264
Wielkość pliku: ~230-330MB
Kontener: MKV
Download
Odcinek 1: Direct
Odcinek 2: Direct
Odcinek 3: Direct
Odcinek 4: Direct
Odcinek 5: Direct
Odcinek 6: Direct
Odcinek 7: Direct
Odcinek 8: Direct
Odcinek 9: Direct
Odcinek 10: Direct
Odcinek 11: Direct
Odcinek 12: Direct
Więcej info: Tutaj
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-11-08 21:45:47)
Nie mówcie że to kolejny upscale DVD w waszym wykonaniu (a raczej półwykonaniu ;]). No chyba, że BD, to zwracam honor.
Swoją drogą DDL, nie działa.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-07-15 19:44:46)
_KiRA
Mówię że to był przypadek z tym upscale DVD.
Chyba zostało wyjaśnione, więc nie wydrapuj starych ran ;]
DLL działa :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-07-15 20:06:45)
ファンのファンのために
To raczej DBrip, chętnie pobiore i zobaczę jak wyszło. Jednak pamietam że z subkami Obiwanshinobi zarąbiście się oglądało ^^ jednak seria ma 50 odcinków, wszystkie może uda wam się wydać przed 2011.r
Nie mówcie że to kolejny upscale DVD w waszym wykonaniu (a raczej półwykonaniu ;]). No chyba, że BD, to zwracam honor.
Swoją drogą DDL, nie działa.
Działa, ja przed chwilą pobrałem odcinek.
To raczej DBrip, chętnie pobiore i zobaczę jak wyszło. Jednak pamietam że z subkami Obiwanshinobi zarąbiście się oglądało ^^ jednak seria ma 50 odcinków, wszystkie może uda wam się wydać przed 2011.r
Do Euro 2012 się wyrobią. Heh... widziałem tego anime 10 odcinków Może teraz obejrzę je... całe
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-15 20:09:47)
Zgrzyt napisał:To raczej DBrip, chętnie pobiore i zobaczę jak wyszło. Jednak pamietam że z subkami Obiwanshinobi zarąbiście się oglądało ^^ jednak seria ma 50 odcinków, wszystkie może uda wam się wydać przed 2011.r
Do Euro 2012 się wyrobią. Heh... widziałem tego anime 10 odcinków Może teraz obejrzę je... całe
Jeśli Cziterska Nissanka utrzyma tempo tłumaczenia, to się wyrobią bez problemu.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-07-15 20:14:42)
"Skazany na zajebistość"
Eureka 7 było nadawane w formacie pełnoekranowym, więc szykujcie v2, bo wasza wersja to rozciągnięte 4:3 na 16:9.
to jest spore wyzwanie :O
Szczerze sam jestem w szoku :]
ファンのファンのために
To nie moja wina.... :}
ファンのファンのために
To nie moja wina.... :}
A czyja? Jeśli kodera, to dlaczego ty się odzywasz?
"Skazany na zajebistość"
Luk4S napisał:Zgrzyt napisał:To raczej DBrip, chętnie pobiore i zobaczę jak wyszło. Jednak pamietam że z subkami Obiwanshinobi zarąbiście się oglądało ^^ jednak seria ma 50 odcinków, wszystkie może uda wam się wydać przed 2011.r
Jeśli Cziterska Nissanka utrzyma tempo tłumaczenia, to się wyrobią bez problemu.
Cziterska? Nie moja wina, że nie umiesz grać w kanastę. xDDD
Wyrobimy się jeszcze przed 2010. >: D
Zjadacz
Bo też jestem koderem :]
Ale akurat tym projektem się nie zajmuje
ファンのファンのために
Zjadacz
Bo też jestem koderem :]
Ale akurat tym projektem się nie zajmuje
To się nie odzywaj xD
Co do odcinka, poczekam na wersję v2...
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-15 21:07:15)
Jest poprawiany , jak sama edycja tematu w skazuje :]
ファンのファンのために
Musi być taka rozdziałka(1440x1080)? Ja się nie znam, nie wiem, czy można ją zmniejszyć, czy nie. Po prostu pytam.:)
Musi być taka rozdziałka(1440x1080)? Ja się nie znam, nie wiem, czy można ją zmniejszyć, czy nie. Po prostu pytam.:)
Jak w A-E3 od biedy można dać 960x720.
Można zmniejszyć...
Będzie tak jak sugeruje _KiRA
960x720
Odcinek 1 ~Poprawiony.
Da się go rozpakować? Pobrałem raz, przy rozpakowywaniu wywaliło błąd. Potem drugi razi i znów to samo.
Więc:
a) mam coś z netem
b) plik nie został wrzucony do końca
c) błąd serwera