Nie jesteś zalogowany.
Nazwa filmu: Major: The Ball of Friendship
Krótki opis:
Akcja filmu rozgrywa się pomiędzy 1 i 2 sezonem. Ukazuje nam losy Goro po tym, jak w pierwszym sezonie wyjechał do Fukuoka. Przedstawione są przeżycia głównego bohatera, związane z narodzinami nowego członka rodziny, oraz wyjaśnione jest, w jaki sposób zniszczył sobie ramię.
Dane pliku::
Rozdzielczość: 704x400
Wielkość: (po wypakowaniu) ~1.5GB
Kodek: Xvid
Format: Avi - hardsub
Napisy: polskie
Download:
Hasło: szejk
Na razie tylko MU, wrzucam też na Filefactory (na razie innych sposobów dystrybucji nie posiadam), 250mb/part
MU: || FileFactory
Part 1 || Part 1
Part 2 || Part 2
Part 3 || Part 3
Part 4 || Part 4
Part 5 || Part 5
Part 6 || Part 6
Może uda mi się jeszcze wrzucić 2 odcinek 3 sezonu (co ja bym dał za lepszy upload, całą noc ten film wrzucałem).
Ostatnio edytowany przez szejk (2009-07-01 00:09:00)
no to skorzystam z okazji ktos planuje polskie suby????
no to skorzystam z okazji ktos planuje polskie suby????
wtf?
TO jest polskie tłumaczenie... Chyba powinienem to dopisać...
a może jakieś soft
wiem ,że się namęczyłeś itp.
ale ja posiadłem wersję MJN
Raczej soft się nie pojawi. Być może ktoś inny wrzuci.
Jednak, skoro posiadasz wersję MJN, to po co ci do tego polskie napisy?
Dla pewności: film zamieszczony tutaj to hardek z polskimi napisami.
wielkie dzięki za to co zrobiłeś, ale czy dałoby się zamiast polskiego hardka zrobić mkv? sory, że wybrzydzam, ale to tylko pytanie
Mało prawdopodobne, gdyż to nie ja kodowałem ten film, a człowiek z MJN, który tworzył także ich wersję.
Chyba hardki nie cieszą się zbytnią popularnością. Może to przez ten rozmiar...
ja ściągnę! AVI mi odpowiada bo oglądam na DVD a akurat jestem na 2x24 i zaraz zaczne 3 sezon :/ miałem jeszcze film obejrzeć. IDEALNY TIMING
Skoro o 2 sezonie mowa, to zamierzam zrobić v2, z poprawkami oraz lepiej skodowane. Kiedy wypuszczałem pierwsze odcinki, byłem kompletnym amatorem, zarówno w tłumaczeniu, kodowaniu, jak i innych rzeczach związanych z tworzeniem subów/hardków (nie twierdzę, że teraz jestem wielkim znawcą, jednak mniej więcej wiem, o co w tym chodzi).
Wypuszczę wszystko w MP4, jak 3 sezon.
dla mnie się spóźniłeś niestety ale mam już całość w .avikach (bo oglądam na stacjonarnym dvd) więc postoję :/ ale to dobra seria wiec na bank będą chętni.
Przy okazji zapytam: jak tak skodowany Avi wygląda u ciebie na DVD?
Mało prawdopodobne, gdyż to nie ja kodowałem ten film, a człowiek z MJN, który tworzył także ich wersję.
Chyba hardki nie cieszą się zbytnią popularnością. Może to przez ten rozmiar...
lol przeciez Twoje pliki sa MAŁE rozmiarem.
I obyś nie przestawał ich robić. NIe mogę doczekaćsię kolejnego odcinka 3 sezonu
Chodziło mi o rozmiar całego filmu ; ). I dlatego (chyba) ludzie pytają się o napisy, gdyż 1.4GB to trochę sporo.
Co do kolejnych odcinków 3 sezonu: chyba tutaj tego nie pisałem (jedynie na f.pl), ale ostatnio dostałem kilka odcinków do timingu od MJN (Major i CG), i otwarcie mówię, iż mają one wyższy priorytet, niż polskie wydania.
Jednak, postaram się wydać kolejny odcinek w pierwszej połowie tygodnia.
Przy okazji zapytam: jak tak skodowany Avi wygląda u ciebie na DVD?
Wiesz, podłączyłem się pod telewizorem na analogu więc nawet gdyby odcinki były gówniane to i tak na analogu będą wyglądały bardzo dobrze. Sprawa miała by się inaczej gdybym oglądał na cyfrówce :/ a tak jest bardzo dobrze.