Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj zgodnie ze spekulacjami (kurcze spoilery do tej serii nigdy się nie mylą!) wyemitowano odcinek pod tytułem Endless Eight. Był trochę przewidywalny (prawdę mówiąc odnosi się wrażenie, że kilka razy już się to widziało...), ale co zrobić, w końcu w novelce nie mają zbyt dużo materiału do ekranizacji, a czymś muszą zapełnić te 14 nowych odcinków... A że twórcy wiedzą jak bardzo kochamy Haruhi (i Mikuru) to za tydzień dostaniemy kolejną część niekończącej się sagi, czyli odcinek pod tytułem: Endless Eight! (brawa!)
Powiedzcie mi
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-16 22:28:01)
Następny ma być podobno ostatnim E8.
Endless Eight
Feels good man.
OMG, boski news z boskim tytułem ^.^
http://www.sankakucomplex.com/2009/07/1 … struction/
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-19 17:21:55)
OMG, boski news z boskim tytułem ^.^
http://www.sankakucomplex.com/2009/07/1 … struction/
I po co tak marnować. Mógł wysłać mi.
Kolejny tydzień... kolejna powtórka... a za tydzień znowu to samo... brak mi już słów...
Ale kupicie oryginalne DVD, prawda?
coś mi się zdaje że będą to ciągnąć do końca wakacji
I wyjdzie ze 20 odcinków z samym endless eight, każdy różniący się czymś. ;p
To już przesada, choć już przesadzają kilka ładnych tygodni, ja nie wiem jaki oni widzą sens w pokazywaniu tego epka w koło, dało by rade na luzie to ogarnąć w góra 2 epki, a tu chyba do 8 dobijemy ;/
Ale kupicie oryginalne DVD, prawda?
Wątpię. Pierwszy serial z radością ściągnąłem sobie ze Stanów i jestem z wydania bardzo zadowolony.
Drugi to kaszana. Fansuby ściągam wyłącznie po to, żeby zobaczyć końcówkę - bo może w końcu coś się ruszyło. I robię to dlatego, bo nie muszę za to płacić. Gdybym miał, to chyba już dawno by mnie szlag trafił.
Wydanie DVD tej serii może uratować wyłącznie umieszczenie każdego odcinka na innej płycie, bo inaczej jak sądzie widzowie pokażą autorom wała. Na którego w zupełności zasługują.
Ostatnio edytowany przez Krzych Ayanami (2009-07-25 16:56:13)
Zarathustra napisał:Ale kupicie oryginalne DVD, prawda?
Wątpię. Pierwszy serial z radością ściągnąłem sobie ze Stanów i jestem z wydania bardzo zadowolony.
Drugi to kaszana. Fansuby ściągam wyłącznie po to, żeby zobaczyć końcówkę - bo może w końcu coś się ruszyło. I robię to dlatego, bo nie muszę za to płacić. Gdybym miał, to chyba już dawno by mnie szlag trafił.
Wydanie DVD tej serii może uratować wyłącznie umieszczenie każdego odcinka na innej płycie, bo inaczej jak sądzie widzowie pokażą autorom wała. Na którego w zupełności zasługują.
1 sezon wyemitowali odcinkami nie uporządkowanymi chronologicznie, wiec teraz tez może coś oryginalnego wymyśla
ile już ich wyszło ?? 12 i 13-17 powtórki ??
Tak będzie super oryginalnie, za każdy volume DVD z prawie tym samym będą chcieli kasę. Najlepsze w tym wszystkim będzie to, że ci popaprańcy będą to kupować i Haruhi Endless Fail rozejdzie się w dużej ilości.
Pisałem o tym na swoim blogu, więc:
Brak ekranizacji “Disappearance” jest już raczej pewny, a odcinki Endless Eight zostaną normalnie wydane na DVD, czyli po dwa odcinki… już widzę tę niską sprzedaż.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-07-26 12:22:29)
już widzę tę niską sprzedaż.
Przecież każdy marzy o tym, żeby kupić płytkę z tym samym, nie?
Nie będzie trzeba przewijać, jeśli się coś przeoczy ;d
Pomyśleć, że kiedyś to było jedno z moich ulubionych, a teraz zmuszam się do oglądania :/ Kyoani musi za to zapłacić!
Wyszedł 8 odcinek...
KyoAni - Walcie się!
To jeszcze nie jest koniec tej sagi i tego shitu...
Widzę, że nie straciłem wiele, dając sobie spokój po 2 odcinkach.