Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję 3 filmów Zeta Gundam w mkv. Orientuje się ktoś czy one w ogóle zostały wydane w mkv? Bo widziałem tylko avi.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Poszukuję czcionek do Super Dimensional Fortress Macross od Rhita.
Dokładnie:
ARTUR
Kuba_reczny
Wydzieranki
AvalonQuest PL
TechnicznaPomocRound
Neuropol
Heja
Wiec tak poszukuje anime Eyeshielde21 rawow na wymianę ktoś pomorze >?
Poszukuje informacji jaka grupa wydaje dane anime w mniejszej rozdzielczości niż 1024*576, format mkv z softsubami. Praktycznie same nowości troche starsze tezzzz...
Hatsukoi Limited
Pandora Hearts
Princess Lover
Tokyo Magnitude 8.0
Chrome Shelled Regios
Shangri-La
Hayate no Gotoku!! Sezon 2
Fullmetal Alchemist – Brotherhood
Canaan
Bakemonogatari
Telepathy Shoujo Ran
Toward The Terra
Kurokami_the_Animation
Ray the Animation
Seria - Shikabane Hime
Seria - Shinkyoku Soukai Polyphonica
Odpada:
[Ayako]_Tayutama_-_01v2_[XVID+MP3_704x400][907E96D4] – pełny hardek
[Mochi]_Pandora_Hearts_01_[h264][E4C93505] – 640*480
Szukam Zoku Sayonara Zetsubou Sensei w formacie mkv, może też być raw w formacie avi lub mp4. Preferuje MU ale nie pogardzę również żywym torrentem czy ftp.
Z góry dzięki za pomoc.
Wersja DVD.
Batch całości, tzw. wszystko, co jest związane z tym tytułem.
Edit by Q
Dla porządku wyciąłem dwie rzeczy, a kolega Harz dostał ostrzeżenie
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-07-23 16:39:37)
To i ja skorzystam z tego tematu, ktoś mi znajdzie odcinki LoGH grupy NEMESIS?
Tylko w jednym miejscu je wypatrzyłem, ale prędkość rzędu 2-4 kb/s to nie jest nic zachęcającego przy 20GB.
Mógłby ktoś poratować jakimś linkiem do [AIF] Spiral - Suiri no Kizuna? Bo ten, który był kiedyś tutaj podawany, nie za bardzo idzie.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Poszukuje Himawari! - pierwsza seria odc 9,10,11,12,13 w mkv
~nover
poszukuje brakujących EP od pierwszej seri nie drugiej...
Ostatnio edytowany przez funki27 (2009-07-26 21:18:15)
Poszukuje Himawari! - pierwsza seria odc 9,10,11,12,13 w mkv
Poszukuję Berserk od grupy AXP. Torrent albo ddl.
Poszukuję:
OAV Lucky Star w jak najlepszej jakości ddl (w mkv najlepiej ;])
Odcinki Death Nota: 12, 34-37 (Resztę mam z polskim hardsubem, a tylko tych nie mogę znaleźć z hardem) - Jeśli można, to właśnie bym prosił w mkv z polskim hardem (bo o dziwo jakoś tych ostatnich odcinków nie ma), a jeśli nie ma, to prosiłbym o jak najwyższą jakość, najlepiej mkv, obojętnie raw czy z ang. subami. Ddl
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Poszukuję Berserk od grupy AXP. Torrent albo ddl.
Poszukuję:
OAV Lucky Star w jak najlepszej jakości ddl (w mkv najlepiej ;])
Odcinki Death Nota: 12, 34-37 (Resztę mam z polskim hardsubem, a tylko tych nie mogę znaleźć z hardem) - Jeśli można, to właśnie bym prosił w mkv z polskim hardem (bo o dziwo jakoś tych ostatnich odcinków nie ma), a jeśli nie ma, to prosiłbym o jak najwyższą jakość, najlepiej mkv, obojętnie raw czy z ang. subami. Ddl
Tu masz wszystkie epki DN
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2009-07-26 20:29:21)
No tak fajnie, tylko że ten ddl i torrent jest płatny:/
Łap torka
Przykro mi ale dla mnie on jest martwy:( Może ktoś jeszcze poratuje?
dzadzar, pobierz sobie hardka od kamisquad, z irca leci bardzo szybko
~dzadzar
A może być od [a4e]
Za późno...
Ostatnio edytowany przez funki27 (2009-07-26 21:37:17)
Dzięki wielkie, Damian, teraz tylko został jeszcze Lucky Star OAV
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
No właśnie zacząłem od a4e pobierać , ale jakość to pewnie nie za ciekawa:/ Wiem , że od axp jest na torentleech.org ale tam trzeba invite mieć:) Może ktoś ma tam konto i mógłby sam plik torrenta wrzucić?
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-07-26 21:52:01)