Nie jesteś zalogowany.
Saint Seiya The Lost Canvas - Meiou Shinwa
Strona projektu
Video: x264; 24fps; 1280x720
Audio: Vorbis 2.0
Kontener: MKV
Video: x264; 24fps; 1024x576
Audio: Vorbis 2.0
Kontener: MKV
wersji 576p już więcej nie będzie
Video: XviD; 24fps; 704x400
Audio: MP3
Kontener: AVI
Odcinek 01:
- xdcc
Odcinek 02:
- xdcc
Odcinek 03:
- xdcc
Ostatnio edytowany przez FAiM (2010-03-04 23:10:25)
Dodaliśmy torrenta.
Dodaliśmy wersję dla stacjonarek.
Spore toto jak na taką rozdziałkę. ;p Niemniej dziękuję, ale chcę zapytać. Są jakieś szanse na następne Tales of Symphonia?
Przedstawiamy drugi odcinek.
a ja jeszcze zapytam, czy tutaj też walczą "Rycerze" którzy rozpalają swoje "kosmosy"? Bo nie chce mi się w ciemno ściągać.
Mam pytanko. Czy będzie można liczyć na jakiś mirrow typu Mu , Rs do wersji Hd.
Torrenty jak i Bot xdcc są "Powered by fansubs.pl" nie powinno być żadnych problemów ze sciągnięciem ich .
To się chyba tyczy osób które mogą z nich pobierać. Ja niestety dostałem bana na ircu i torrkach [ nawet nie wiem za co i nawet nie mogę się z nimi połączyć by cokolwiek pobrać ]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2009-07-27 11:40:09)
Hmm.. na pewno nie dostałeś nic ode mnie na serwerze w prezencie. O ile nie wiem jak z banem na kanale, ale na serwerze aby pobrac torrenta na pewno nie masz. Jak coś, pisz do swego ISP.
O ile na ircu twoj operator mógł zablokować pewne serwisy, to na torrentach nie można dostać bana... (chyba, że zablokuje cię każda osoba ściągająca i seedująca dany plik co jest raczej mało prawdopodobne...)
Dodaliśmy pierwszy odcinek w wersji 720p.
Dodaliśmy drugi odcinek w wersji 720p.
Raczej wątpie, gdyż tłumacz tego anime jest teraz u mnie w grupie
Raczej wątpie, gdyż tłumacz tego anime jest teraz u mnie w grupie
Kurde no, zbierasz ludzi a i tak nic nie robicie. Zamiast dołączyć do twojej grupy i nic w niej nie robić lepiej by pozostał przy tłumaczeniu tej serii. ;p
A jak teraz się okazuje że nie będzie dalej tłumaczyć, to pozostaje mi nic innego jak usunąć te 2 odcinki które pobrałem i ściągnąć sobie rawa z subem, bo nie trawie mieć serii od kilku grup...
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-20 12:23:38)
Obecnie wszystko wskazuje na to, że projekt jednak będzie dalej kontynuowany... więc cierpliwości.
Obecnie wszystko wskazuje na to, że projekt jednak będzie dalej kontynuowany... więc cierpliwości.
Jak będzie robiony to ok. Na razie 2 epy w tyle jesteście.
EDIT by Q
Małe sprzątanie. Z pytaniami o przyszłość mró i ich plany zapraszam do ich działu na forum.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-09-20 15:05:17)
takie skromne pytanie z mojej strony, czy bedzie mozna sie spodziewac nastepnych odcinkow? i kiedy?