Nie jesteś zalogowany.
Tak z ciekawości, podać wam kilka trailerów, czy sami sobie poszukacie? Bo właśnie sam oglądam trailery ^.^
To i ja bym poprosił o linki bo jakoś znaleźć nie mogę
Co do nowego sezonu, to na pewno sprawdzę Armed Librarianis, Darker than Black, Fairy tail, A Certain Scientific Railgun, Seiken no Blacksmith, Asura Cryin no i Nogizaka Harukano himitus.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Jest w koncu moja upragniona Winter Sonata ^_^
Wierzysz, że wyjdzie?:d
Znając życie znowu przełożą.
Fakt... od dłuższego czasu to się przebija w zapowiedziach, więc skoro tak długo to anime się tworzy to zrobię im tą przyjemność i to obejrzę.
A poza tym:
Armed liberiarans - Ciekawie się zapowiada
Darker than black 2
To aru no railgun - bo ciekawi mnie jak zekranizują pierwsze spotkanie Toumy i "iskierki"
Sacred blacksmith - Trailer - Bo tak... i prawie na pewno zajmę się tą serią ^^
Fairy tail
Nyan koi - liczę na dobrą komedię
White album 2
Asure 2
Seitokai no ichizon
Nogizaka haruka no himitsu 2
Trailery od KieRa:
Tatakau Shisho The Book of Bantorra/Fighting Librarians
Sora no Otoshimono
Jest trochę za wcześnie na ukazywanie się trailerów... jak jakiś wyjdzie dam znać.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-28 21:42:09)
Ja standardowo co bedę oglądał zdecyduje po pierwszych odcinkach , ale jestem na 100% pewny że bedę oglondac Fairy Tail (zewzglendu że manga mnie wciągneła).
A co do sezonu bedzie lepszy od poprzedniego.
Ostatnio edytowany przez kira1984 (2009-07-28 22:29:50)
Trailer do Tatakau Shisho The Book of Bantorra/Fighting Librarians wygląda na prawdę dobrze, za to Sacred blacksmith wydaje się dość luźną serią fantasy, zawsze dobrą na odprężenie
To aru no railgun - bo ciekawi mnie jak zekranizują pierwsze spotkanie Toumy i "iskierki"
he? przecież to było w pierwszym odcinku...
Nie.. oni poznali się wcześniej. Index to ekranizacja novelki, która zaczyna się 19 lipca, a Raigun jest na podstawie mangi, która jest "sidestory" i zaczyna się 16 lipca...
EDIT: Nie mogę znaleźć, w którym to było rozdziale, ale Touma od początku denerwował iskierkę... ach, ta miłość
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-28 23:16:51)
Dla woli ścisłości w tym momęcie:
dokładnie tuuuuuuuuuuuuuuuu.
A manga boska, mam nadzieję, że anime nie zepsują ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-28 23:36:45)
CM-ka do DTB2 pokazali Heia z długimi włosami, trochę dziwnie wygląda, jak jakiś badass.
Trochę? Wygląda jakby go ze dwa lata w klatce trzymali pośród afrykańskiego buszu. Prawie takie samo dziwadło jak ten mowy wolverine. Tylko, że jakimś dziwnym trafem obaj mieli nieograniczony dostęp do najnowszego Wilkinsona Xtreme 3. Rozumie, że po wydarzeniach z "jedynki" musi zmienić "imidż", żeby go nie znaleźli za łatwo, no ale teraz to razem z tą maską wygląda jak klaun. Cóż pozostaje mi mieć nadzieję, że to tylko fragment z pierwszego odcinka, a w drugim już pójdzie do fryzjera. Zresztą pal lich jego fryzurę, w tym momencie najbardziej interesują mnie postacie dalszoplanowe, bo jakby nie było, sam Hei to może z 15% tego, co najlepsze w tym tytule. Yin pewnie będzie na bank i raczej pozostanie bez zmian, bo to w sumie taka maskotka serii. Cholernie ciekawi mnie, czy zobaczymy jeszcze panią komisarz z jej świtą, plus pana super zakręconego detektywa ze swoją asystentką, i czy nowe postacie dadzą tak samo radę jak np Huang, Mao, czy November 11, bo to, że oni się znów pojawią jest raczej mocno wątpliwe.
Panią komisarz zobaczymy na pewno, jej świtę też. Detektywa też mogli by pokazać bo wprowadzał element komiczny do serii.
Plakat do pierwszego filmu Eden of the East.
ostatnio miałem mało czasu i jestem troche zacofany mogli byscie mi polecic ze 3-4 tytuły godne uwagi z ostatnich 2 sezownow? nie mam jakichs twardych wymagań co do gatunków, mam niedobór anime w oczach, przydało by sie cos do pośmiania, cos do rozruszania umysłu i cos cięższego.
bede wdzieczny za kazda rade ;] napewno przejże wszystko co zaproponujecie
Bakemonogatari
Umineko no Naku Koro ni
CANAAN
Ookami to Koushinryou 2nd
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Tokyo Magnitude 8.0
K-On!
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-08-09 22:08:45)
nie mam jakichs twardych wymagań co do gatunków, mam niedobór anime w oczach, przydało by sie cos do pośmiania, cos do rozruszania umysłu i cos cięższego.
Bakemonogatari - spełnia wszystkie wymogi na raz .
Ogólnie z listą podaną przez Kroko się zgadzam, warto jeszcze sprawdzić Higashi no Eden i (jeżeli lubisz shoujo-ai) Aoi Hana.
i (jeżeli lubisz shoujo-ai) Aoi Hana.
Chyba: "jeśli lubisz gore yuri";)
Ja bym jeszcze dorzucił Hatsukoi Limited.
Edit:
? Chyba nie nie do końca rozumiem o co ci chodzi
.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2009-08-09 23:07:02)
zergadis0 napisał:i (jeżeli lubisz shoujo-ai) Aoi Hana.
Chyba: "jeśli lubisz gore yuri";)
? Chyba nie nie do końca rozumiem o co ci chodzi .
Ja bym jeszcze dorzucił Hatsukoi Limited.
A, również polecam, zapomniało mi się .
EDIT:
Wciąż nie rozumiem .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-08-09 23:24:10)