Nie jesteś zalogowany.
W końcu przyszła pora, aby "kuzyn" Samsona się wypowiedział xD
Spotkanie było spokojne, w sklepie został wykupiony cały zapas Desperadosów (dużo tego nie było :/), 2 wygrane na 4 gry mahjonga, Q przedstawiał swój biznes plan oraz parę innych rzeczy, o których nie chce mi się pisać ;P
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Niach, niach, zobaczcie, co znalazłam
xD
Powodzenia! Każdy trenuje przed następnym spotkaniem. Kryptonim: M
Właśnie tego dzisiaj szukałem, ale znajdowałem tylko te klocki, które się zdejmuje...
Trening czas zacząć xD
Szerzej omówione zasady:
TU
Docelowo mamy grać w japoński mahjong Riichi, jak w Akagim. Gdyby ktoś znalazł jeszcze jakieś pomocne strony, to niech daje znać.
Małe sprostowanie.
Gdy pisałem "ostra polewka", to chyba miałem na myśli szeroko pojęty fun ;P A że też więcej się polewało, to już inna historia. ^^:
A teraz mały b.o.n.u.s.
Jako że postanowione zostało, iż zdjęcia z imprez będą zabezpieczane hasłem, to nie omieszkałem tego uczynić i wprowadziłem takowe. Hasło jest proste dla tych, którzy byli. Imię nowego kolegi - kuzyna Arsta - bez zdrobnienia i z małej litery
Jakby co, to pisać na PW.
Anime makes you stupid
LOL, ostatnia fotka ><
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Qwiq, a ja się zastanawiałem, gdzie spałeś Przy okazji, "wszyscy jesteśmy Chrystusami", nie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie spałem, do 6 z "kuzynem" Arsta gadałem Później Arst wstał, zabrał się z Samsonem, dopiero wtedy tam się położyłem...
Co powiecie na spotkanie następną w sobotę - 08.08? Niedługo wyjeżdżam do obozu pracy w Łodzi i miło byłoby się nieco "rozerwać" przed tyrką. Oczywiście mahjong wpisany w plan wieczoru;]
Prawdopodobnie będę miał coś w planach 07.08, ale jeśli nie wypali, to można liczyć na moją obecność ^^
Co powiecie na spotkanie następną w sobotę - 08.08? Niedługo wyjeżdżam do obozu pracy w Łodzi i miło byłoby się nieco "rozerwać" przed tyrką. Oczywiście mahjong wpisany w plan wieczoru;]
http://natcon.pl/1,3,podstawowe_informacje.html
Gdzie klonują?
W związku z kolidującym ze spotkaniem jakimś głupim konwentem zmieniamy datę spotkania na tę sobotę, czyli 1 sierpnia. Jakieś obiekcje? Niestety nam 15.8. nie pasuje, bo nie ma nas w stolicy. To zgłaszać się kto chętny. A ja sam jeszcze powiadomię kilka osób o spotkaniu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
zobaczę jak się będę czuł, po piątku
ja w sobote juz powinienem wrocic z dzialki [taki jest plan]. Wiec postaram sie pojawic.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
dawno mnie nie było wiec postaram się być.
Tym razem mnie nie będzie, niestety. Wyciągnijcie Loli, bo narzeka na brak rozrywek ;P
Anime makes you stupid
Dzisiaj powinienem wrócić do W-wy, więc bardzo prawdopodobne, że się pojawię.
koni, ja na twoim miejscu jednak bym się zmobilizowała. Jeśli Przemek się nie pojawi, to na Loli znów spadną obowiązki barmana...;]
Dudi, ty to chyba zaczniesz od serii karniaków, tyle razy cię nie było;]
ja raczej się nie pojawię, bo zaczynam w ten weekend prace