Nie jesteś zalogowany.
Wy narzekacie na Endless Eight,
Też nie wiem co wam się nie podoba, ten odcinek był tak samo dobry jak pozostałe.
Ludu, to już przedostatni! Trzeba walczyć! :d
(...) pojawiły się informacje o reszcie DVD:
涼宮ハルヒの憂鬱5.142857 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.230769 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.285714 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.428571 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.571428 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.714285 ¥6,930 涼宮ハルヒの憂鬱5.999999 ¥4,830
które są już raczej pewne i potwierdzają brak ekranizacji Zniknięcia Haruhi Suzumiyi.
Jedynie możemy liczyć na ekranizację Westchnień, gdyż tylko to jest jeszcze przed Live A Live.Po tych informacjach pojawiły się spekulacje, że Endless Eight ma mieć 12 odcinków, a Westchnienia tylko jeden. (...)
Po tych informacjach pojawiły się spekulacje, że Endless Eight ma mieć 12 odcinków, a Westchnienia tylko jeden. (...)
Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.
To bierzemy kije i widły i na Kyoani?:)
Ostatnio edytowany przez Shelly (2009-07-31 11:29:54)
O co chodzi? Lewą sprawdza sobie tętno a prawą ciśnienie, (ewentualnie myśli o Koizumim).
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-07-31 13:49:58)
Nareszcie... to koniec.. za tydzień będzie normalny odcinek (znaczy się to nie będzie kolejna powtórka). Powtarzam: Endless Nig... Eight się skończyło!
btw... ktoś czytał tego newsa? Do czego to doszło... najpierw szukaliśmy informacji kiedy będzie 2 sezon Haruhi, a teraz... :/
(...)
Właśnie sobie przypomniałem, że przed Westchnieniami są jeszcze dni sportu, które pokrótce zostały opisane w pierwszym rozdziale Westchnień. Dlatego bardzo możliwe, że przedstawią to w anime, bo imo 5 odcinków to trochę za dużo na same Westchnienia.
Dobrze jest, bo pozostało jeszcze 5 nowych odcinków.
Choć osiem odcinków na E8, to zdecydowanie za dużo
Czuję się jak weteran :d
Po tym co wyczyniają twórcy anime, dziwi mnie wiara w liczbę nowych odcinków.
a do tego napisy będą ?? podjął się ktoś czy różni się to tylko końcówką ??
Większość odcinka można już obejrzeć jako RAW i się zrozumie wszystkie teksty, a końcówka jest łatwa do zrozumienia z wyłącznie angielskich subów.
Na Polski na pewno ktoś to kiedyś przetłumaczy...
I survived the E8
Na Polski na pewno ktoś to kiedyś przetłumaczy...
Z tego co wiem tłumaczenie na polski jest już do wszystkich odcinków (włącznie z tym najnowszym), ale tylko jako hardsuby - podał bym linka, ale nie będę reklamował innych stron.
A co do anime - mi tam te ósemki nie przeszkadzały, nawet było czasem zabawnie - ale trochę tęskniłem za pokojem klubowym .
Hmmm dziwi mnie skąd wiecie ile to ma mieć odcinków. N AniDB pisze :TV Series, unknown number of episodes a tu coś czytałem o 26, skąd to wiecie? Nie było mnie kilka miechów, więc nie za bardzo wiem co się dzieje a w temacie nie za wiele można się dowiedzieć.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
A jednak to pierwszy odcinek Westchnień, chociaż sam dzień sportów został zekranizowany
A co do ilości, to bodajże stacja Teletama podał, że ta "reemisja" ma mieć 28 odcinków.
To jest jakiś żart z tym nowym epem? Mam dziwne uczucie deja vu....
Westchnienia opisują powstanie filmu o Mikuru, więc nic dziwnego...