Nie jesteś zalogowany.
I wyjaśniło się kim była tajemnicza, dorosła osoba podobna do Riki Furude na samym końcu Higurashi no Naku Koro ni Kai, jaki i 5 epek udowodnił, że Umineko no Naku Koro ni jest sequelem serii Higurashi no Naku Koro ni ;] Co wszystko właśnie rozgrywa się wokół pojedynku wiedźm, ale dobra lece czytać opis wszystkich wiedźm ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-31 18:14:00)
No w połowie 5 epa myślałem, że będzie tak jak z Higurashi...
Ciekawi mnie tylko jak będzie wyglądał ten ich pojedynek O.o xD
Pewnie Beatrice będzie dalej mordować, a Buttler będzie się starał się to jakoś wyjaśnić na herbatce po wszystkim. Ciekawi mnie jaką role odegrają pozostałe wiedźmy... szczególnie Lambdadelta, która w Higurashi przegrała z Bernkastel
opis wiedźm na wiki:
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-31 18:44:30)
Kurde xD muszę w końcu się zebrać do kupy i obejrzeć to Higurashi Koro ni xD (zatrzymałem się na 19 epie)
W Higurashi do 19 epa była jakaś mowa i wiedźmach? Bo nie przypominam sobie xD
Higurashi to było takie wprowadzenie, które ukazywało walkę 2 najsilniejszych wiedźm: Bernkastel vs. Lambdadelta ;] Ach, ale piękne te opisy wiedźm, tyle, żeczy się wyjaśnia i imo będzie 2 seria Umiko, a bo wszystkich wiedźm raczej nie ukażą w tym Jak w samym Higurashi tylko 2 pokazali.
Kurde xD muszę w końcu się zebrać do kupy i obejrzeć to Higurashi Koro ni xD (zatrzymałem się na 19 epie)
W Higurashi do 19 epa była jakaś mowa i wiedźmach? Bo nie przypominam sobie xD
Nie
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-31 19:17:44)
to dobrze xD oznacza to, że oglądałem dość uważnie xDD teraz się tylko zebrać i oglądać...
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-07-31 19:17:59)
Czyli tu tak jak w Higurashi Rika restartować będzie wiedźma Bernkastel.
~horo, jakbyś zauważył/ła to od 6 epka będzie restart ^.^
XD tak myślałem...
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-07-31 19:29:54)
Chchiałabym zapytać, może to być spojler, ale
Nie grałam w gry, bo nie mam na nie czasu, więc nie wiem.
Może coś mi umknęło albo czegoś nie zrozumiałem/wyjaśni się poźniej, ale dlaczego w 5 ep. Butler:
Ostatnio edytowany przez Armoks (2009-08-01 21:10:59)
Wydaje mi się, że....
A ja zastanawiam się...
Ostatnio edytowany przez Kroko (2009-08-01 21:36:05)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
To na 100% był Butler xD
Chchiałabym zapytać, może to być spojler, ale
Pokaż spoilerczy tak samo, jak w Higurashi, Rika podróżowała w czasie z Hanyuu, tak tutaj Maria z kimś, czy to tylko Beatrice w kółko resetuje czas?Nie grałam w gry, bo nie mam na nie czasu, więc nie wiem.
Ja też nie gram ale to raczej Bernkastel będzie restartować żeby pomagać Butlerowi.
Za tydzień dowiemy się na czym będzie polegać zabawa:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Mi się wydaje, że będzie tak jak mówi horo
No zobaczymy Niby ma się tylko przyglądać...
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Ciekawe czy wiecie, która wiedzma ustawiła walke Battera vs Złotą Wiedźme i czy wiecie, że:
A walka będzie polegać na tym, że Batter będzie starał się wytłumaczyć w każde morderstwo ^.^ I ogólnie dużo nowych, bardzo dużo nowych postaci: