Nie jesteś zalogowany.
HnI?
Może kolejna podpowiedź, bo widzę, że wszystkim słabo idzie.
ZASADY
1.Obrazek zostaje wystawiony ludzie zgaduja jezeli Ten co WYSTAWIL OBRAZEK uzna ze pora na podpowiedz 1 to ja daje ... ludzie dalej prubuja , jezeli TEN co wystawil obrazek uzna ze ludzie dalej nie wiedza stawia 2 Podpowiedz ... JEZELI UZNA ze LUDZIE DALEJ nie wiedza daje 3 i OSTATNIA Podpowiedz ... jezeli LUDZIE nie zgadli w okresie powiedzmy od Wystawienia obrazka musi minac 3 dni wtedy ten Ktos musi powiedziec Nazwe anime i Wyznacza Nastepce (albo wstawia Nastepny obrazek) i ten ktos wstawia Obrazek z ANIME i MY DALEJ ZGADUJEMY ...
Jak wiekszość nie ma zielonego pojęcia, to raczej i tak zgadywać nie będą, przecież nikt nie wyskoczy, że to KnK albo coś innego.
Jak wiekszość nie ma zielonego pojęcia, to raczej i tak zgadywać nie będą, przecież nikt nie wyskoczy, że to KnK albo coś innego.
Ale przecież chyba na tym polega zabawa. Żeby zgadywać, prawda? Jak nie kojarzę skrina, to nie bawię się? Przecież to jakiś bezsens jest...
Być może i dałem trudną zagadkę, ale moim zdaniem taka zabawa jest ciekawsza, niż dostawanie wszystkiego na tacy.
Macie, mam nadzieję, że teraz ktoś odgadnie, bo już mi się odechciało w to grać.
~Krzyżu, mi chodzi o to, że jak widzisz, że nikt nie zgaduje ani nie próbuje przez 13 dni, to może by się może podpowiedź przydała albo coś, a nie czekać aż nie wiecznie czekać, aż ktoś zgadnie.
EDIT: Ja na 100% tego nie oglądałem, więc nie strzelam xD Ale inny to nie wiem.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-31 22:48:07)
No, właśnie, dlaczego nikt nie próbował? Bo nie mieli zielonego pojęcia, o jakie anime chodzi, czy może dlatego, że to olali? Bo przeca zastanowić się nad skrinem to taki straszny wysiłek...
I co ja mam teraz zrobić? Zastosować się do zasad i ujawnić nazwę anime, czy pakować kolejne podpowiedzi i liczyć, że ktoś w końcu podejmie wyzwanie i spróbuje swoich sił?
Wiedziałem, że gdzieś to już widziałem!
Roujin Z!
Mind Game
Ta.
Bakemonogatari ??
Hai!
http://img55.imageshack.us/i/72077056.jpg/
@ Down nie
nuito też nie:P
Ostatnio edytowany przez DevilMC (2009-08-01 17:40:38)
Hayate?